valamelyikük nem is néz ki barbiesnak...a második meg a harmadik csajszi szépek ezeken a képeken, de a gugli által kihozottakon már kevésbé...
a kínai csajszi is szép. látszik, hogy ázsiában meg keletebbre (is) mennyire fejlett a plasztika. meg ott alapból elég népszerűek a babásító műtéti cuccok...
Dakota Rose-t kicsit hiányolom a listáról
Élő Barbie babák – avagy akik túlzásba estek a plasztikával
2015. október 11. 21:04
Ezek úgy néznek ki, mint a Barbie -babák. Viszont első látásra nem hittem, hogy élnek.
2015. október 11. 21:28
Jézusom, ha szembe jonnenek velem az utcan tuti elfutnek, ha mar igy megilyedtem toluk. Gyerekek, ezek elo emberek?
2015. október 11. 21:34
Ezek élnek?? Jézus, én félek tőlük. Hogy néznek már ki??
2015. október 11. 21:37
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Én jól pofán vágnám őpket ha talákoznék velük ilyetemben
2015. október 11. 21:38
Izabella Miko szerintem nem durva, az utolsótól hányingerem is lett. De ha ők így érzik jól magukat a bőrükben, akkor legyen, az ő életük.
2015. október 11. 21:39
Kövezzetek meg, Anzselika igenis szép. Nem természetes szépség, való igaz, de attól miért lenne ronda, undorító, elítélendő? Kardashianék is utaznak az iparban, csak Nekik jobb a sebészük. Rég nem abban a világban élünk, ahol ekkora közfelháborodást kéne okoznia egy ehhez hasonló cikknek. Mondjuk kíváncsi vagyok, amennyiben "Emberek, akik túljutottak az önbizalomhiányon (netalántán depresszión), és végre olyannak/annak érezhetik magukat, amilyenek mindig is szerettek volna lenni, illetve hosszú-hosszú idő után sikerült elfogadniuk saját magukat" lenne a címe, és nem ennyire általánosító, "leszóló" stílusban íródott volna, mi lenne a Társaság reakciója. Komolyan meglep, hogy valakit tényleg az izgat, mekkora a mellimplantátuma egy Nőnek/ hány beavatkozáson esett keresztül az ominózus Fiatalember, mielőtt "Ez" lett volna Belőle, és képes azon pampogni, miszerint mennyire "fújj" az Illető. Nem, nem az. Egyesek hozzáállása az. Hozzátéve; átlagban a 10-15 éves korosztályból. Na, ez az igazán szánalomra méltó, nem az, hogy valaki efféle beavatkozások igénybevétele által érzi magát elégedettnek önmagával.
2015. október 11. 21:42
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Ezt a cikket gyorsan ki kell törölnöm az agyamból...
2015. október 11. 22:03
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Valeriat és Justint már ismertem, hiszen egy időben a csapból is ők folytak.
Egy dolog, hogy ezek a testek és arccok hihetetlenül irreálisak és abnormálisságra utalnak, pedig Valeria nem volt csúnya a műtétek előtt és ezért nem tudom megérteni, hogy miért tette ezt magával.
Anzselika pedig szerintem szép csak az a brutál vékony derék az ami elrontja a képet.
Amúgy meg Sue-t kihagyták a cikkből.
Egy dolog, hogy ezek a testek és arccok hihetetlenül irreálisak és abnormálisságra utalnak, pedig Valeria nem volt csúnya a műtétek előtt és ezért nem tudom megérteni, hogy miért tette ezt magával.
Anzselika pedig szerintem szép csak az a brutál vékony derék az ami elrontja a képet.
Amúgy meg Sue-t kihagyták a cikkből.
2015. október 11. 22:06
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Te atya úr Isten! Ha fizetnének se akarnék Barbie babát csinálni magamból!
Az első és az utolsó a legőrültebb... a többiek se normálisabbak, de az első és utolsó az minden határt visz!
2015. október 11. 22:10
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nem normálisak:o
2015. október 11. 22:11
Anastasiya videóit szoktam nézni, és szeretem is a legtöbbet, hihetetlennek tartom, hogy hogy át tud alakulni ez a lány. Engem ő inkább egy élő anime karakterre elmékeztet (úgy, mint Wang Jiayun), nem pedig egy barbie babára.
Igazság szerintem engem hidegen hagy, hogy mit csinálnak, az ő testük, az ő életük, majd persze a jövőben eldöntik, hogy jó vagy rossz döntés volt-e. Ezt nem nekünk, kívülállóknak kéne megállapítanunk. Az önbizalomhiányosság nem szégyen, hanem kemény személyiségzavar. Ha ők így érzik jól magukat, szépnek, akkor nekünk mi jogunk van beleszólni? Abszolút semmi. Ha valamelyikőtöknek ártottak ők, beszóltak nektek, megölték a családotokat vagy leégették a házatokat akkor kellene elkezdeni ítélkezni és piszkálódni, de így, hogy egy büdös szót nem szóltatok még egymáshoz, csodálatosnak tartom, hogy véleményt tudtok alkotni. De rendben, tiszteljük mások véleményét, hisz van akinek ezek tetszenek, vannak akik utálják őket, természetesen tiszteletben tartom mindenki véleményét.
Igazság szerintem engem hidegen hagy, hogy mit csinálnak, az ő testük, az ő életük, majd persze a jövőben eldöntik, hogy jó vagy rossz döntés volt-e. Ezt nem nekünk, kívülállóknak kéne megállapítanunk. Az önbizalomhiányosság nem szégyen, hanem kemény személyiségzavar. Ha ők így érzik jól magukat, szépnek, akkor nekünk mi jogunk van beleszólni? Abszolút semmi. Ha valamelyikőtöknek ártottak ők, beszóltak nektek, megölték a családotokat vagy leégették a házatokat akkor kellene elkezdeni ítélkezni és piszkálódni, de így, hogy egy büdös szót nem szóltatok még egymáshoz, csodálatosnak tartom, hogy véleményt tudtok alkotni. De rendben, tiszteljük mások véleményét, hisz van akinek ezek tetszenek, vannak akik utálják őket, természetesen tiszteletben tartom mindenki véleményét.
2015. október 11. 22:14
Ha tényleg annyira nem tetszik valami a testén az embernek, legyen az az orra vagy akármilyen kisebb részlet, akkor még azt mondom rendben, mert az ő teste, de ő rájuk [főleg a pasira] mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül lehet mondani, hogy nem normálisak. Szépek akartak lenni? Ha ránéz az ember beleborzong, egyszerűen ijesztőek, mintha egy horror-film szereplői néznének vissza ránk. Belegondoltak már abban hogy 70 éves korukban hogy néznek majd ki? Nekem egyedül Anzselika tetszik, valamennyire [!], de én akkor sem tenném meg amit amit ők, semmi pénzért. De az ő testük, ha így jól érzik magukat, nyugodtan.
2015. október 11. 22:15
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Shit, ezeket sose fogom megérteni. Embernek néztek ki originále, most meg lazán benne vannak az uncanny valley-ben. Great success?
2015. október 11. 22:25
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Gondolom a kommentelők se szeretik, ha leszólják őket a külsejük miatt. Na, vica versa. Nekik ez tetszik, ők így boldogok, hadd csinálják. Nem lett tőle drágább a kenyér, hogy most ezen ennyire fel kéne háborodni.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: