Durván megalázták a benzoiltól aknéssé vált bőrű lányt
2015. október 11. 09:53
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Szerintem szép lány smink nélkül is.Elég gyerekesnek tartom mikor az embereket úgy irkálnak másokról,mintha ők tökéletesek lennének illetve ők a legszebbek a világon.Ezt pedig azoknak üzenem akik ugyan ebben a cipőben járnak , hogy csajok fel a fejjel SZÉPEK VAGYUNK
2015. október 11. 09:55
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Sajnos a mai társadalom ilyen, és szerintem nem is fog megváltozni...
2015. október 11. 09:55
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Emellett pedig szerintem szép lány, az akné ellenére is...
2015. október 11. 10:21
Annyira borzasztó, hogy milyen rosszindulatúak tudnak lenni az emberek. Szegény lány, pedig nagyon szép vonásokkal rendelkezik. Miért nem értik meg sokan, hogy nem mindenkinek adatik meg a tökéletesen sima bababőr? Aki kicsit is jártas a témában, az tudja, hogy nagyon nehéz a problémás bőr kezelése, drága gyógyszerekkel, krémekkel lehet csak látványos eredményt elérni és a gyógyulás is hosszú idő.
2015. október 11. 10:40
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Szánalmas a mai társadalom.Miért kell mindenkit utálni.Mert ti azt hiszitek gyönyörűek vagytok és ezért megtehetitek.De kérdezem mi lenne ha nektek mondanám azt hogy de rondák vagytok?-Jól esne?........Tisztelet a kivételnek.Szerintem mindenki gyönyörű
2015. október 11. 11:37
Szerintem is szép lány, és a legtöbb előttem hozzászólóval is maximálisan egyetértek.
2015. október 11. 12:41
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Szegényt nagyon sajnálom! Egyszerűen undorító, hogy egyes emberek ezért leszólnak valakit. Mégis mit tehet erről? Nem lehet mindenkinek tökéletes bőre, sőt elég sok tinit érintenek a pattanások és az aknék, szóval ez természetes! És aki azért r*bancnak nevezi,mert sminkeli magát, az szégyenkezzen el, és nézzen utána a szó jelentésének! Ő a bőrhibák eltakarása miatt sminkel, hogy az emberek ne nevessék ki. Meg most nem azért, de mennyi 12 éves lány van, aki kifesti magát, csak, mert az a "menő".
2015. október 11. 13:17
|
|
Almababa1215új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.30. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 247434 offline
|
Sztem szép lány!
2015. október 11. 14:59
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Szegényt nagyon sajnálom. Senkinek sem élete legnagyobb vágya, hogy aknés bőre legyen, éppen ezért nem is szabadna az embereknek egy olyan lányt támadni, aki nem tehet arról, hogyan néz ki. De azért szívesen megnézném az utálkozó kommentárok mögött lapuló mocskokat is, hogy ők mégis hogyan nézhetnek ki. Valószínűleg ők sem szupermodellek, szóval legjobb lenne, ha befognák a szájukat és kezdenének valamit az életükkel, ahelyett, hogy mások hibáiba kötnek bele. Ahogy mondani szokták: Más szemében a szálkát is meglátja, sajátjában a gerendát sem.
Teljes mértékben átérzem a lány helyzetét, bár engem a pattanásaim miatt szerencsére nem bántottak, de tudom, milyen érzés, mikor pattanástól vöröslik az ember bőre. Én még foghatom az egészet a pubertásra, de akkor is borzasztó érzés. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy 2 kg alapozó nélkül is tökéletes a bőre.
Aki pedig a sminkelés miatt bántja, az nézzen először magába egy kicsit. Ha nem festi magát, akkor az a baj, mert "csúnya" a bőre, ha festi magát, akkor meg ribanc? Az ilyenek ássák már el magukat. Lehetőleg minél mélyebbre.
Teljes mértékben átérzem a lány helyzetét, bár engem a pattanásaim miatt szerencsére nem bántottak, de tudom, milyen érzés, mikor pattanástól vöröslik az ember bőre. Én még foghatom az egészet a pubertásra, de akkor is borzasztó érzés. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy 2 kg alapozó nélkül is tökéletes a bőre.
Aki pedig a sminkelés miatt bántja, az nézzen először magába egy kicsit. Ha nem festi magát, akkor az a baj, mert "csúnya" a bőre, ha festi magát, akkor meg ribanc? Az ilyenek ássák már el magukat. Lehetőleg minél mélyebbre.
2015. október 11. 15:11
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Szerintem nagyon is szép *-*
2015. október 11. 19:29
|
|
HarnosLillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 245570 offline
|
én is aknés vagyok..
ésa barátaim elfogadnak, a külső hatásokkal nem foglalkozok, akik nem ismernek, minek véleményezik az arcbőröm? nem a külső, hanem a belső számít
akik csúfolnak érte, azok nem a barátaid, azok gonosz emberek, akik nem tudják, milyen bántó és sértő ilyet hallani!
én régen önbizalom hiányos voltam, most meg büszkén kijelentem, hogy nagy egóm van
UGYAN IS ÉN SZÉPNEK TARTOM MAGAM
ezek olyan hibák, amiket nem könnyű kijavítani..
mindent meg kell próbálni:)
lányok, én járok kozmetikushoz, aki tökéletessé varázsolja az arcom (persze örökre ő sem tudja eltüntetni a pattanásokat, ezért kell hozzá folyamatosan járni) de én hiszek benne, hogy egyszer az összes eltűnik, hiszen..ilyen a kamaszkor :/ használok a kozmetikumok mellett már krémeket amik a miteszereket tűnteti el
NE FELEDJÉTEK MINDENKI BASSZOTT GYŐNYŐRŰ
ésa barátaim elfogadnak, a külső hatásokkal nem foglalkozok, akik nem ismernek, minek véleményezik az arcbőröm? nem a külső, hanem a belső számít
akik csúfolnak érte, azok nem a barátaid, azok gonosz emberek, akik nem tudják, milyen bántó és sértő ilyet hallani!
én régen önbizalom hiányos voltam, most meg büszkén kijelentem, hogy nagy egóm van
UGYAN IS ÉN SZÉPNEK TARTOM MAGAM
ezek olyan hibák, amiket nem könnyű kijavítani..
mindent meg kell próbálni:)
lányok, én járok kozmetikushoz, aki tökéletessé varázsolja az arcom (persze örökre ő sem tudja eltüntetni a pattanásokat, ezért kell hozzá folyamatosan járni) de én hiszek benne, hogy egyszer az összes eltűnik, hiszen..ilyen a kamaszkor :/ használok a kozmetikumok mellett már krémeket amik a miteszereket tűnteti el
NE FELEDJÉTEK MINDENKI BASSZOTT GYŐNYŐRŰ
2015. október 11. 21:09
|
|
Phoenix Wentzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.29. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 244292 offline
|
BASEBALL ÜTŐT IDE!!!
Hogy merik internet csúfjává nyilvánítani?? Ezt nem bírom, a sok barom ember aki azért szól meg egy embert, mert van külső hibája ami ellen nem tehet! Na és? Véleményt alkotnak arról, amit nem is tudnak hogy mi. Hidje el a csaj, hogy igenis szép, meg fogja szenvedni hogy az elmúljon de ne foglalkozzon vele. Láttam már ilyen lányt, és igen is szép volt. Nekem nem az számít hogy gyónyörű külsejű, no-problem kispicsa legyen, mert igenis MINDENKI SZÉP! Csak valaki ezt nem hiszi el, valaki nem akar olyan lenni, a többi pedig azon van, hogy a kevesebb önbizalmúakat megszégyenítse. Akiket csúfolnak és nem kitartó (minden önbizalma elveszett, nincsenek barátai stb.), az addig is fajulhat hogy öngyilkossági kísérlet...valakinek sikerül, valakinek nem.
Ne feledje senki: NEM SZABAD ENGEDNI MÁSNAK!!
Hogy merik internet csúfjává nyilvánítani?? Ezt nem bírom, a sok barom ember aki azért szól meg egy embert, mert van külső hibája ami ellen nem tehet! Na és? Véleményt alkotnak arról, amit nem is tudnak hogy mi. Hidje el a csaj, hogy igenis szép, meg fogja szenvedni hogy az elmúljon de ne foglalkozzon vele. Láttam már ilyen lányt, és igen is szép volt. Nekem nem az számít hogy gyónyörű külsejű, no-problem kispicsa legyen, mert igenis MINDENKI SZÉP! Csak valaki ezt nem hiszi el, valaki nem akar olyan lenni, a többi pedig azon van, hogy a kevesebb önbizalmúakat megszégyenítse. Akiket csúfolnak és nem kitartó (minden önbizalma elveszett, nincsenek barátai stb.), az addig is fajulhat hogy öngyilkossági kísérlet...valakinek sikerül, valakinek nem.
Ne feledje senki: NEM SZABAD ENGEDNI MÁSNAK!!
2015. október 11. 21:20
Én is láttam ezt a képet és a gúnyolódásokat,elég szomorú.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: