Januárban derült fény arra, hogy a 20 éves Ashley VanPevenage allergiás a benzoilra, ami miatt aknéssé vált a bőre. Hamar a gúnyolódók céltáblájává vált.
A teljes cikkhez kattints ide!
Durván megalázták a benzoiltól aknéssé vált bőrű lányt
2015. október 10. 19:01
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. október 10. 19:03
Annyira szánalmas, hogy egyes emberek azzal töltik a szabadidejüket, hogy egy másik embertársukat alázzák meg.
2015. október 10. 19:08
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
A sok utálkozó megérdemelné,hogy ilyen legyen a bőre aztán megtudnák milyen is,ha aknés a bőrük.
2015. október 10. 19:18
Szegény. Sose értettem, miért kell másokat leszólni, csak mert nem "tökéletesek" -.-
2015. október 10. 19:21
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
uhh szar lehet ilyen pattanásosnak lenni
sajnos az emberek imádnak lesajnálni másokat, növelvén a saját feltételezett felsőbbrendűségüket
sose bírtam, ha valakit a kinézete miatt cseszegetnek
sajnos az emberek imádnak lesajnálni másokat, növelvén a saját feltételezett felsőbbrendűségüket
sose bírtam, ha valakit a kinézete miatt cseszegetnek
2015. október 10. 19:26
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Szánalmas, hogy néhányan abban lelik az örömüket, hogy másokat megaláznak..
Éljen a mai "társadalom".
Éljen a mai "társadalom".
2015. október 10. 19:32
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Hát valóban... azért tényleg igaz az "ezért vitt uszodába a lányt" beszólás, mert ezt még egy sima bb krém is eltüntetné, attól hogy pattis nem kell r@ibancra vakolni magát...
1 felhasználónak tetszik:
Hayame
2015. október 10. 19:40
ekkora gerinctelen barmokat se láttam még. nem ő tehet róla, hogy ilyen betegsége van, ezért nem kell piszkálni. és természetes, hogy így nem szeretne kimenni az utcára, mert kényelmetlenül érezné magát, ezért próbálná elfedni a hibáit. erre valaki írja, hogy: ezért vidd első randin uszodába a barátnődet???!!! hihetetlen, hova fajul ez a világ
nekik hogy esne, ha őket gúnyolnák így?? ezeket az embereket szívem szerint mind felpofoznám. pedig szerintem nagyon helyes arca van.
2015. október 10. 19:41
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (Csigárvány @ 2015.10.10. 19:32)
Hát valóban... azért tényleg igaz az "ezért vitt uszodába a lányt" beszólás, mert ezt még egy sima bb krém is eltüntetné, attól hogy pattis nem kell r@ibancra vakolni magát...
Kérlek, áruld már el nekem, hogy ilyen bőregyenetlenségeket és pirosságot melyik BB tünteti el -árkategória tök mindegy, a határ lehet a csillagos ég is, tényleg nagyon kíváncsi vagyok. Elárulom neked, ahhoz, hogy egy ilyen bőrből olyat tudj csinálni, amivel ki tudsz és mersz menni az utcára, nem 1 termékkel lehet megoldani.
Kell hozzá: primer, camouflage korrektor a pirosságra és a hegekre, folyékony korrektor a szemek alá, egy jó minőségű alapozó, kontúrozás, pirosító és akkor még a szem -illetve a száj részéről semmit sem írtam.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. október 10. 19:48
Igaza van. Az utalkozok egyszetuen undoritoak. Hogy van kepuk megtenni? Ilyen serteseket irni? Valoban tul sok a smink de azert amimet egyesek irtak az felhaborito.
2015. október 10. 19:50
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Szerintem elötte is nagyon gyönyörű.Az meg,hogy mások emiatt kritizálják,nagyon szomorú és felháborító.Az ember nem minden esetben tehet arról,hogy hogyan nèz ki.Ès ő nem tehet róla.A normális embereknek pedig nem a külső,hanem a belső számít.Szerintem így is szèp,és válallja önmagát.
2015. október 10. 20:21
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Nem egy ember halt meg sértések miatt, én az ilyet nagyon ellenzem. Kinek van képe ehhez?
2015. október 10. 20:24
|
|
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline
|
Az én bőröm sem volt szebb, de sose alapozoztam le meg hasonlok mert csak rosszabb lett. Akinek nem tetszek ne nézzen rám. Hál isten mostmár nem vagyok ilyen.
De ha ő így érzi jól magát. Csak azzal vigyázzon hogy egyszer meg kell mutatnia az arcát annak akivel együtt lesz
De ha ő így érzi jól magát. Csak azzal vigyázzon hogy egyszer meg kell mutatnia az arcát annak akivel együtt lesz
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.