Exkluzív! A Violetta Live Magyarországon – nézői szemmel
2015. október 29. 10:27
Én is voltam és imádtam
Sosem fogom elfelejteni ezt a fantasztikus élményt
Remélem még lesz egy következő turné ahol ismét ellátogatnak Magyarországra
Sosem fogom elfelejteni ezt a fantasztikus élményt
Remélem még lesz egy következő turné ahol ismét ellátogatnak Magyarországra
2015. október 29. 10:32
Én nem tudtam elmenni, mert nem vettünk jegyet és nem is tudtak levinni Budapestre, de majd talán legközelebb...
Mindenesetre belájkoltam a Facebookon pár Violettás oldalt, ahol megosztottak pár videót a koncertről... Szerintem egy fantasztikus élményről maradtam le...
Mindenesetre belájkoltam a Facebookon pár Violettás oldalt, ahol megosztottak pár videót a koncertről... Szerintem egy fantasztikus élményről maradtam le...
2016. január 02. 12:16
Nekem egyedül egy dolog szúrt szemet. R5 KLIPP MENT WHAT THE HELL? JÉZUSOM AZÉRT MÉG EL IS MENTEM VOLNA <3
2016. január 02. 18:49
|
|
leonetta.fan.2016új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.02. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 252853 offline
|
biztos jó volt de én nem tudtam ott lenni kár érte
2016. július 09. 14:45
|
egylány001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 257885 offline
|
Én is ott voltam a ViolettaLive.-on 2015.aug.30.-án és elképesztően jó volt. <3 Minden percét élveztem. Nagyon tetszett. Meghatott hogy élőben láthatom a kedvenc énekes/színésznőmet Martina Stoessel-t. Egy rossz szót sem mondhatok a koncertre és nem is mondok mert a könnyekig meghatott. Nagyon hiányzott Lodovica Comello (Francesca) akinek nagy rajongója vagyok de így is őrült nagy buli volt a koncert. Készítettem videofelvételeket is. Sokszor megnéztem, de nem pótolja azt az élményt ami a koncert alatt volt bennem. Köszönöm Tini hogy eljöttél hozzánk koncertezni <3 ! Te amo Tini!!! Csak így tovább. Nagyon jó volt a koncert <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: