Exkluzív! A Violetta Live Magyarországon – nézői szemmel
2015. augusztus 31. 11:02
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Aki ott volt, jól érezhette magát. Én személy szerint, nem bánom, hogy nem mentem, csak a húgomat sajnálom, mert nem vettünk jegyet (a szüleim nem engedték). Azért jó lehetett.:3
2015. augusztus 31. 11:09
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
biztos nagyon jó volt
2015. augusztus 31. 12:12
|
|
Szandííí992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208247 offline
|
Nagyon nagyon joo volt:) Orulok hogy elmentem, hatalmas show-t csináltak <3
2015. augusztus 31. 13:11
|
|
Vályi-Nagy Dóriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.06. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 242378 offline
|
olyan zsír volt és szinte Tini is könnyezett mert hogy egy ilyen kis országból ennyi ember és ilyen jól énekelnek spanyolul. fergeteges show volt és még magyarul is beszéltek hozzánk.
2015. augusztus 31. 14:00
|
|
Esztopeszto2022új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.10. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 205812 offline
|
Nagyon jo volt.... ez egy örök élmény marad!!☺
2015. augusztus 31. 14:30
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Úristen! Nagyon jól éreztem magam.
Azt hittem, hogy jóval hátrébb leszek, aztán kiderült, hogy a második sorba telejsen középre szól a jegyem, és ebben az volt a jó, hogy jól észre lehetett engem venni. És hát meglett az eredménye annak, hogy nagyon énekeltem, meg mozogtam a zenére, mert mikor Jorge megláttott, rám mutatott az első szólónál. A másodiknál rám kacsintott, meg mosolygott, és a harmadiknál pedig már nézte, hogy úristen mennyi szöveget tudok, mert ugyanis az összes dalt végig énekeltem. És drága Mechimmel is sokat mosolyogtunk egymásra, és egyszerűen biztos, hogy rám mosolyott, lehetett látni. Annyira, de annyira jó volt. Imádnám, ha még egy koncertjükre el tudnék menni.
Azt hittem, hogy jóval hátrébb leszek, aztán kiderült, hogy a második sorba telejsen középre szól a jegyem, és ebben az volt a jó, hogy jól észre lehetett engem venni. És hát meglett az eredménye annak, hogy nagyon énekeltem, meg mozogtam a zenére, mert mikor Jorge megláttott, rám mutatott az első szólónál. A másodiknál rám kacsintott, meg mosolygott, és a harmadiknál pedig már nézte, hogy úristen mennyi szöveget tudok, mert ugyanis az összes dalt végig énekeltem. És drága Mechimmel is sokat mosolyogtunk egymásra, és egyszerűen biztos, hogy rám mosolyott, lehetett látni. Annyira, de annyira jó volt. Imádnám, ha még egy koncertjükre el tudnék menni.
2015. augusztus 31. 15:36
Nagyon jó volt!Mikor elöszőr megláttam Tinit a színpadon majdnem elsírtam magam.Valami hihetetlen érzés volt látni őt és persze a többieket élőben.
És még mindig nem tudtam felfogni,hogy láthattam őket.Még mindig hihetetlen belegondolni abba,hogy ott voltak és láttam.Elképesztő volt!
:*
2015. augusztus 31. 17:56
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Kifejezetten élvezetesnek tűnik a leírás alapján -ilyenkor az én régi emlékeim is feltörnek, mit megadtam volna anno egy ilyen koncertért 8-9 éve csak Csacska Angyal verzióban.
2015. augusztus 31. 18:42
Fantasztikus élmény volt minden korosztály számára. A szülők is élvezték, mosolyogtak, ugráltak.
Személy szerint én nagyon élveztem az egészet.
Szívvel-lélekkel csináltak mindent, megtelt könnyel a szemük, mosolyogtak és élvezték, amit csinálnak.
Aki nem szereti, azt teljes mértékben elfogadom, nem vagyunk egyformák, de néhány felhasználó olyan stílussal beszél, amivel magukat minősíti. Előfordul, hogy nem tetszik valami, de nem kell úgy beszélnetek róluk, mint az utolsó senkiházikról. Végül is, mi lenne, ha én, vagy akár több 100 felhasználó beszélne így rólatok...?
Személy szerint én nagyon élveztem az egészet.
Szívvel-lélekkel csináltak mindent, megtelt könnyel a szemük, mosolyogtak és élvezték, amit csinálnak.
Aki nem szereti, azt teljes mértékben elfogadom, nem vagyunk egyformák, de néhány felhasználó olyan stílussal beszél, amivel magukat minősíti. Előfordul, hogy nem tetszik valami, de nem kell úgy beszélnetek róluk, mint az utolsó senkiházikról. Végül is, mi lenne, ha én, vagy akár több 100 felhasználó beszélne így rólatok...?
2015. augusztus 31. 19:12
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
A könyökömön jön ki ez a Violetta! Ebből a kis csajból az lesz mint Mileyból, megbolondítja a hírnév.
2015. augusztus 31. 21:39
|
|
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline
|
Itt olvasom a kommenteket és néhány ember szerint aki 14 év felett van annak természetes h nem tetszik.A cikket eleve egy 20 év feletti lány írta.én is voltam a 15 éves barátnőmmel és rengeteg még ennél is idősebb személlyel találkoztunk.
Ezen kívül a koncert egy örök élmény lesz
Ezen kívül a koncert egy örök élmény lesz
2015. szeptember 01. 01:37
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Szuper lehetett!! Elmentem volna ha lett volna rá lehetőség. Néztem a szereplők Instagramját, nagyon tetszett neki Budapest. Hihetetlen, hogy 4 show-t adtak, biztos kifáradtak rendesen a napi két fellépéstől. És még nincs vége a turnénak. (Remélem a végére nem lesznek lerobbanva.) Így tuti biztos, hogy még sokáig emlékeznek a magyarokra.
2015. szeptember 01. 09:24
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
fúj.. nem szeretem. Elég. Utálom. Fúj..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: