Viszont a húgaim imádják és ezért én is elmehettem a koncertre. Nagyon távol ültünk a színpadtól és magasan is, mögöttünk csak két sor volt. És olyan meredekek voltak a lépcsők, hogy mindig féltem, nehogy valamelyik kisebb leessen.
Viszont a show nagyon tetszett, beismerem. Természetesen a számokat ismertem, hiszen 0-24 azt bömböltetik a kis lükék a házban. Violetta - mi is a neve? - tényleg jól tette, hogy befestette a haját és visszanövesztette, mert a szőke szörnyű volt - ahogy én neveztem:felmosófej
Ami kifejezetten nem tetszett az az volt, hogy a szereplők többször is megkérték a közönséget, hogy ugráljanak. Persze, ez azoknak, akik közvetlen a színpad előtt ültek könnyű volt, de mi, mint ahogy említettem, magasan ültünk, és ezzel nem voltunk egyedül. A lépcsők, vagy emeletek, nem tudom, hogy mondjam, sorok, pedig eszméletlenül meredekek voltak. Bár angolul mondták - vagyis, asszem azt kinyögték magyarul is, hogy "ugorj",
de egyből lefogtam a húgaimat, akik persze egy mukkot sem értettek belőle, hogy meg ne merészeljék. Ez szerintem tényleg szörnyen volt kitalálva. Persze, nem mindegyik aréna ugyanolyan, gondolom, ezt mindenhol eljátszhatták, de azért... ez nagyon nem tetszett.
Viszont, mint mondtam, maga az előadás jó volt. Bár, ha jól emlékszem, Violetta az utolsó két számban már néha hamis volt, de le a kalappal előtte - és a többiek előtt - hogy két nap alatt 4 showt lenyomnak.

0 felhasználónak tetszik: