Vendégül látnál egy mexikói démont?
2015. június 01. 14:25
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
mennyi ilyen videó van fent a neten persze elsőre mindenki meg ijed de utána kiderül mitől is vannak ezek a 'furcsa" helyzetek
2015. június 01. 18:20
|
|
theavengerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 244439 offline
|
Nos..Szerintem elég poénos dolog.
Igen, tudom jöttök avval, hogy a "szellemvilág megzavarása", de kötve hiszem, hogy ilyen baromság miatt egy szellem is "megsértődne".
Természetesen az egész kamu.
Én 2 barátnőmmel kipróbáltam, csak úgy viccből..
Csomószor elismételgettük, h "Charlie, Charlie are you are?".. és persze semmi.. amikor hirtelen megmozdult a "yes"-re.. az egyik barátnőmmel fejvesztve rohantunk ki a szobából.. utána derült ki, hogy csupán a másik barátnőm fújta meg tök észrevehetetlenül. :"D Csomót nevettünk, de a Youtube-os videókon is szétsírtam a fejem a röhögéstől xD
Igen, tudom jöttök avval, hogy a "szellemvilág megzavarása", de kötve hiszem, hogy ilyen baromság miatt egy szellem is "megsértődne".
Természetesen az egész kamu.
Én 2 barátnőmmel kipróbáltam, csak úgy viccből..
Csomószor elismételgettük, h "Charlie, Charlie are you are?".. és persze semmi.. amikor hirtelen megmozdult a "yes"-re.. az egyik barátnőmmel fejvesztve rohantunk ki a szobából.. utána derült ki, hogy csupán a másik barátnőm fújta meg tök észrevehetetlenül. :"D Csomót nevettünk, de a Youtube-os videókon is szétsírtam a fejem a röhögéstől xD
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 01. 20:22
Ezt az osztálytársaim is kipróbálták, bár szerintem nem nagy szám. Most ez lesz divatban, ez a nagy kitaláció (szép szóval), majd lesz egy másik. Ki tudja? Viszont a sok embernél, aki ezt kipróbálta és az igenre mutatott, biszont a rosszbaj jött rá....
2015. június 02. 15:22
|
|
lili221visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.30. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 238134 offline
|
Na jó na jó.......ömmmmm..nem tudom, hogy mit írjak erre, az 100%,hogy kipróbálom, de nem egyedül.....a Kylie-sat eleinte kiakartam próbálni, de megtudtam,hogy nem valami biztonságos mulatság....... de idegesítő,hogy nem tudok mást ide írni.....gondolkodom............na lehet,hogy ez az egész tényleg csak a gravitáció miatt van,de hihető....az a gond,hogy sajnos az egyik Starity-s barátnőmbe kell,hogy beleszóljak,mivel nem értek vele egyet: patko-petra:.amikor én először megnéztem ezt a videot azt gondoltam,hogy hát ez mekkora buli.....amikor,viszont megnéztem mégegyszer tökre betojtam....jó lehet,hogy azért, mert ma pont szellemekről beszéltünk,de akkor is.......ezt nem sértésként mondtam
2015. június 02. 18:29
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Bírom, hogy vannak, akik ezt be is veszik.
Az Ice Bucket Challange-nek eleinte volt értelme, mert sokan adományoztak. De ennek...
2015. június 03. 11:25
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Ezt ki próbálom az iskolába a többiekkel egyedül nem!
2015. június 03. 14:43
Istenem, ennyi hülyeséget... Ha az internetezők átlagában értelmet keresnénk, és abból gazdagodhatnánk, szegények lennénk, mint a templom egere.
2015. június 04. 17:51
|
|
flowerGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 204134 offline
|
Nem tom én még ezt nem próbáltam, és nem is hiszem ,hogy fogom
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.