Vendégül látnál egy mexikói démont?
2015. május 30. 17:34
|
united kingdomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 191322 offline
|
Jajj istenem csak papír látszik, és nem hallani aki elfújja a ceruzát.
2015. május 30. 18:21
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Megint egy újabb "divat szokás"
2015. május 30. 19:07
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Én hiszek az ilyen természetfeletti dolgokban, de abban nem, hogy egy papírfecni és két darab ceruza elég ahhoz, hogy valaki egy szellemmel "társalogjon". Ez megint csak egy értelmetlen trend. Majd megunják, aztán jön a következő hülyeség.
2015. május 30. 21:20
Én speciel hiszek az ilyenekbe,de egy szellemet ilyen könnyedén nem lehet megidézni,szóval szerintem ez hülyeség.
2015. május 31. 11:47
Szerintem ez hülyeség! A videó alatti szöveg pedig mindent egyértelműen megmagyaráz!
2015. május 31. 16:53
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Jaaj, erről hallottam már.
Idiótaság idiótáknak
- U. I. a cikk írójának: nem kellett volna a végére azt beleírni, találgathatott volna a jónép :'D -
Idiótaság idiótáknak
- U. I. a cikk írójának: nem kellett volna a végére azt beleírni, találgathatott volna a jónép :'D -
2015. május 31. 18:09
|
|
vikitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 218677 offline
|
Iskolában szünetben mi is kipróbáltuk,és megmozdult, mindenki megiett és sikoltozott ,aztán az eggyik lány mondta ,hogy nem hiszi el,hogy elhittük ő fújta meg,szerintem jó kipròbálni ,nagyon sokat nevettünk.
2015. május 31. 19:21
Mi is kipróbáltuk tesi óra előtt,majd óra végén megnéztük.Elmozdult,megijedtünk,de nem tudtuk meg,hogy valójában melyik retardált mozdíthatta el,mert az száz,hogy nem "Charlie" volt. Ez csak egy hatalmas butaság,ami az egész internetező populációt megrémíti,pedig köztudott,hogy valóban a légmozgás és a gravitáció az egésznek a magyarázata.Ez az egész "Charlie-ügy" pedig 2 hét múlva már el is fog tűnni az internetről.Gratulálok a kitalálójának! -.-
2015. május 31. 21:05
|
|
rékusvagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 229415 offline
|
hahahaha
jesszusom
2015. május 31. 21:15
Jujj én nem idéznék szellemet, bár a magyarázat lehet, h igaz...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: