Ez a lány soha többet nem fog úgy tortára nézni, ahogy eddig
2015. május 26. 21:34
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Szerintem nem okozott a kislánynak semmiféle traumát, fel van fújva a story egy picikét, nem?
1 felhasználónak tetszik:
EmilyTaylor
2015. május 26. 21:36
|
|
sziv55 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 649 Csatolások: 10 Azonosító: 206347 offline
|
Idézet (wiky96 @ 2015.05.26. 12:58)
Gratulálni tudok a szülőknek, nevelésből beírhatnak maguknak egy egyest!
Lehet csak tréfának szánták, és lehet, hogy egy felnőtt ember nevetett is volna rajta, de egy kisgyerek ezt teljesen máshogy fogja föl. És nem is láttam, hogy annyira jó kedve lett volna a végén. Azt se tudta szegény, hogy most mi van.
Ha meg az egészséges életmód felé akarják terelgetni, akkor se így kéne tenni. Hanem mondjuk több gyümölcsöt, zöldséget adni neki csoki meg süti helyett, elvégre még a szülők döntik el, mit adnak a gyerek elé enni, illetve beíratni valamilyen sportra, amit a kislány is élvez, vagy a kedves szülőknek is fölemelni a valagukat a tv, meg a számítógép elől, és közösen mozogni a gyerekkel. Vagy ha annyira szereti az édességet, akkor mondjuk kicsit elővenni a kreativitásukat, és mondjuk gyümölcsökből összeállítani valamit, ami úgy néz ki mint egy torta. Én már csináltam ilyet, egyszer nyáron, mikor 100 fok volt, és nem akartam a sütő mellett állni a 150 fokos konyhában. Egész guszta lett az eredmény, mintha ilyen kis minitorták lettek volna.
Ennyi idős korban a gyerek úgysem fogja fölfogni, hogy mennyi túlsúly van rajta és hogy ez a későbbiekbe hátrányt fog okozni neki, mind az egészségében, mind pedig az életben. A szülők dolga lenne rávezetni erre, de nem így. Ha meg sima tréfa volt, bármi "hátsó szándék" nélkül, akkor meg mondom, elég bénán sült el... 
Lehet csak tréfának szánták, és lehet, hogy egy felnőtt ember nevetett is volna rajta, de egy kisgyerek ezt teljesen máshogy fogja föl. És nem is láttam, hogy annyira jó kedve lett volna a végén. Azt se tudta szegény, hogy most mi van.
Ha meg az egészséges életmód felé akarják terelgetni, akkor se így kéne tenni. Hanem mondjuk több gyümölcsöt, zöldséget adni neki csoki meg süti helyett, elvégre még a szülők döntik el, mit adnak a gyerek elé enni, illetve beíratni valamilyen sportra, amit a kislány is élvez, vagy a kedves szülőknek is fölemelni a valagukat a tv, meg a számítógép elől, és közösen mozogni a gyerekkel. Vagy ha annyira szereti az édességet, akkor mondjuk kicsit elővenni a kreativitásukat, és mondjuk gyümölcsökből összeállítani valamit, ami úgy néz ki mint egy torta. Én már csináltam ilyet, egyszer nyáron, mikor 100 fok volt, és nem akartam a sütő mellett állni a 150 fokos konyhában. Egész guszta lett az eredmény, mintha ilyen kis minitorták lettek volna.
vannak még értelmes emberek
2015. május 26. 22:04
|
sophie_gaskarthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.26. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 241825 offline
|
Gratula a rendes szülőknek. Látszott a kislányon hogy tetszett neki. Remélem azért a szülinapján nem ismétlik meg.
2015. május 26. 22:23
|
|
beatrix officialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.02. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 236744 offline
|
Te jo eg... Gratulalok a szuleinek hogy ilyen ertelmesek...
2015. május 26. 23:25
|
|
Nonocaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 65 Csatolások: 3 Azonosító: 135769 offline
|
Idézet (holczerd1997 @ 2015.05.26. 19:24)
Rá fér a fogyókúra 
Hehe, ez majdnem vicces volt
2015. május 26. 23:31
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Komolyan egy random lányka előtt kidurranó lufiról az jut valakinek eszébe, hogy szívrohamot kaphatott volna, meg hogy mennyire gonoszak és felelőtlenek a szülők? Egy rohadt lufiról? Baszki, nektek komolyan ennyire nincs humorérzéketek vagy csak rossz napotok volt? A kislány valószínűleg ÉL, teljesen ép és egészséges, és valószínűleg még rengeteg igazi sütit ehet életében... Atyaúristen.
1 felhasználónak tetszik:
EmilyTaylor
2015. május 27. 07:14
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
ömmm....most komoly????
2015. május 27. 07:46
|
|
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline
|
Szerintem vicces volt. A kislánynak láthatóan semmi baja. Ez a sztori kissé fel van fújva és szerintem nem azért csinálták, hogy leszoktassák az édességről. Csak egy vicces családi videó, ahol mindenki él és vidám. Szerintem ebbe kár belegondolni többet.
2015. május 27. 12:18
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (hungergamesFan16 @ 2015.05.26. 23:31)
Komolyan egy random lányka előtt kidurranó lufiról az jut valakinek eszébe, hogy szívrohamot kaphatott volna, meg hogy mennyire gonoszak és felelőtlenek a szülők? Egy rohadt lufiról? Baszki, nektek komolyan ennyire nincs humorérzéketek vagy csak rossz napotok volt? A kislány valószínűleg ÉL, teljesen ép és egészséges, és valószínűleg még rengeteg igazi sütit ehet életében... Atyaúristen.
Szerintem még mindig nem vicces.
2015. május 27. 15:20
Szegény kislány.
És azért szerintem elég nagy bunkóság a szülőktől, hogy így kitolnak a kislányukkal. Ráadásul még röhögnek is rajta... Szánalom.
És azért szerintem elég nagy bunkóság a szülőktől, hogy így kitolnak a kislányukkal. Ráadásul még röhögnek is rajta... Szánalom.
2015. május 27. 17:16
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Utána még ki is nevetik -.-"..szegény
2015. május 27. 17:20
|
|
Punhead XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.03. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 232677 offline
|
Nem kell rögtön a szülőket szidni. Lehet, hogy utána adtak neki sütit, vagy később a kislány is velük nevetett. Velem is csináltak már ilyet és igaz, hogy utána nem kaptam más sütit élveztem, mert ez egy ötletes és nagyon vicces tréfa... Röviden ez vicces és a kislány se szomorodott el, nem kezdett sírni csupán meglepődött -.- XD hajjaj... XD
2015. május 27. 17:21
|
|
Punhead XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.03. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 232677 offline
|
Sőt... ha jobban megnézitek a kislány is röhög a végén -.-"
2015. május 27. 18:25
Szegény -.-" Nagyon kedves volt a szülőktől. De ha jobban megnézzük, lehet látni hogy mosolyog:)
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.