Ez a lány soha többet nem fog úgy tortára nézni, ahogy eddig
2015. május 26. 17:28
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Semmi gonoszság nincs ebben, nyilván kapott másikat. Jó tréfa volt, én nevettem volna, ha ilyet kapok, úgy is, ha semmi mást nem, és látszott, hogy a lány is mosolygott.
2015. május 26. 17:36
Én ezt nem tartom viccesnek, nem szeretem, ha gyerekeket tréfálnak meg. A szülők meg nem is viselkedhetnek érettebben...
2015. május 26. 18:18
|
unbroken_rekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 367 Csatolások: 12 Azonosító: 239296 offline
|
Eeez a cikk hogy kerül ide?
2015. május 26. 18:42
De szemét, és még ki is röhögi... mondjuk a kislányon annyira nem látszik, hogy különösebben megviselte volna a dolog.
2015. május 26. 18:44
|
|
Millevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 445 Csatolások: 970 Azonosító: 228201 offline
|
Úgy nem szeretem, amikor egy alapjáraton teljesen átlagos, normális, vicces videót annyira felfújnak, hogy egyenesen gonosznak nevezik. Alapból felesleges volt erről a videóról cikket írni, de ha már muszáj, akkor ne kezeljünk egy árpilisi tréfát gyerekkínzásnak, hiszen látszik a kislányon, hogy nem élete első tortájától fosztották meg....
2015. május 26. 18:50
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon jó vicc!!
Kipróbálom majd én is
2015. május 26. 19:11
|
|
Demetria3232új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.09. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 243616 offline
|
Hat ha ezek az en szuleim lennenek en mar egy arvahazban elnek mar... komolyan ki ilyen hulye allat???
2015. május 26. 19:24
Szegény!
Jövőre én is kipróbálom, csak addig senkinek nem kéne megmutatnom a videót!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: