Ez a lány soha többet nem fog úgy tortára nézni, ahogy eddig
2015. május 26. 14:43
Nagyon jó vicc, tényleg. Szegény gyereknek szerintem nagyobb megaláztatás az, hogy még fel is tették a netre. Gratulálok a szülőknek.
2015. május 26. 14:48
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Jár a keksz a szülőknek ezért a fantasztikus ötletért. -.-
2015. május 26. 15:00
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Hát az biztos, hogy nem irigylem szegény kislányt. Ennél kreatívabbak már nem is lehettek volna a szülők...s ha jobban belegondolunk, felvették videóra is, majd felkerült a netre. Mégis mit gondolhatott szegíny leány? Nálam ez ennyi idősen abszolút kiverte volna a biztosítékot! Szóval csak gratulálni tudok.
2015. május 26. 15:03
Miért van mindenki úgy oda?A gyereket nem érte semmiféle maradandó lelki trauma.Csak egy sima áprilisi tréfa.És a kislány is mosolygott a végén.Azzal tényleg nem értek egyet,hogy felrakták a youtubera.A gyerek sem olyan kicsi.Egy szülinapon a fülem mellett durrantottak ki egy lufit,amikor kb öt éves lehettem.Megsüketültem?Nem.Maradt bármiféle maradandó károsodásom?Nem.Megijedtem,utána meg röhögtem egy nagyot.Ennyi.A lányon is látszik,hogy van kb 8-10 éves.szóval szerintem elég érett egy tréfára.Akárki akármit gondol,a lány nem fog ezután bedilizni,és életen át tartó tortafóbiája sem lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. május 26. 15:13
Csodálkozom, hogy nem jelent meg náluk valamilyen felsőbb hatóság ejnyebejnyézni' valamilyen úton-módon.
Bizonyára egy szimpla heccnek szánták az egészet, de pls, legyen már az ősöknek több esze, mint amennyit az eset sejtet. Kíváncsi vagyok, mégis mit érez az ilyen, amikor ilyet tesz nemcsak egy gyerekkel, hanem pont a sajátjával? Valszeg' nem gondoltak bele, ellenben a későbbiekben pszichológiai problémák is felmerülhetnek majd a kislánynál, esetleg szorongások vagy ilyesmi, hiszen ebben a korban rendkívül érzékenyek a gyerekek.
Bizonyára egy szimpla heccnek szánták az egészet, de pls, legyen már az ősöknek több esze, mint amennyit az eset sejtet. Kíváncsi vagyok, mégis mit érez az ilyen, amikor ilyet tesz nemcsak egy gyerekkel, hanem pont a sajátjával? Valszeg' nem gondoltak bele, ellenben a későbbiekben pszichológiai problémák is felmerülhetnek majd a kislánynál, esetleg szorongások vagy ilyesmi, hiszen ebben a korban rendkívül érzékenyek a gyerekek.
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2015. május 26. 15:31
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Szegény kislány.
2015. május 26. 15:38
|
|
KamSzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.22. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 236293 offline
|
szegény lány de attól még vicces xdd
Oké most lehet ,hogy furán hangzik (mondjuk én nem szeretem annyira a tortát) de ha anyum elém tolna mondjuk egy dobosat amiben lufi lenne és ugyanez történne elsőnek sikítanék az tény hisz félek a lufi durranástól picit xd de utána röhögő görcsben fetrengenék xd
Pl.pár éve meg olyan sütit kaptam amiben sós vaj volt
Oké most lehet ,hogy furán hangzik (mondjuk én nem szeretem annyira a tortát) de ha anyum elém tolna mondjuk egy dobosat amiben lufi lenne és ugyanez történne elsőnek sikítanék az tény hisz félek a lufi durranástól picit xd de utána röhögő görcsben fetrengenék xd
Pl.pár éve meg olyan sütit kaptam amiben sós vaj volt
2015. május 26. 15:46
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Akkor most lehet én vagyok a hülye, de én egy ilyen miatt egyáltalán nem könyvelném el őket rossz szülőknek. Valószínűleg ismerik a saját lányukat, márpedig ha ismerik, akkor azt is tudják hogy mire hogyan reagálna. Én itt mást nem látok, csak egy ártatlan április elsejei tréfát. Mert ezt szokták az emberek csinálni ilyenkor. Nem is értem miért kell mindenbe többet látni mint ami. Persze, nyilván így akarják leszoktatni az édességről. Persze, a kislányt ez egész életében kísérteni fogja. Nyilván. Tök egyértelmű (érezd az iróniát). Szerintem ha ezt 18 éves korában majd elmesélik neki, már nem is fog rá emlékezni.
2015. május 26. 16:00
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Szegényke :/
2015. május 26. 16:03
Ez csak tréfa volt,nem értem,hogy ezért miért lennének a kislány szülei rosszak.
2015. május 26. 16:03
|
|
Alizxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.02. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 188927 offline
|
Na neee, ne essünk túlzásba, te jó ég, úgy csinál mindenki, mintha megverték volna szerencsétlent
szerintem jó poén, ha velem sütnék el, én sem akadnék ki, vagy venném magamra.. ezen nevetni kell, nincs benne semmi szentségtörés. Pszichológiai problémák, persze, ahogy az előttem szóló is mondta, a szülők csak ismerik a gyerekük határait, ha érzékeny lenne erre, akkor nyilván nem csinálnak ilyet. Meg ahogy láttam, a kislány sem sírta el magát
2015. május 26. 16:08
Egy buta tréfáért miért kell azt mondani,hogy rosszak a szülök?Ennél sokkal nagyobb baromságokat is kiszoktak találni más emberek.És a végén még a kislány is mosolygót..szóval nem értem miért kell olyan nagy dobra verni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.