Topless fotók készültek Selena Gomezről
2015. február 18. 22:30
|
|
viki virágúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 230295 offline
|
Szerintem a ruhája, az arc kifejezése és a pozolása rossz, de szépen néz ki mint mindig.
2015. február 18. 22:31
|
|
MissAjsa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 1091 Csatolások: 33 Azonosító: 208217 offline
|
A sok komment ellenében én teljesen odavagyok a képekért. Talán túl elvakult vagyok, meglehet, de szerintem Selena egyszerűen gyönyörűen fest mindegyiken. A félmeztelen képek pedig igazán stílusosak és csinosak lettek. Nekem nagyon tetszenek.
2015. február 18. 22:52
|
|
lovemetenderúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.18. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 240518 offline
|
TamoArva: ehh... pontatlan voltam
annyira meglepődtem a képeken. úgy értem magához képest szerintem meghízott. és igenis kövér mondjuk a tavalyi Selena mellett. még a fotózáson tuti hogy számára előnyös szögből fotózták, aztán ott van a jó öreg photoshop plusz még hozzátenném a ruhadarabokat is, amik a karcsúsítására váltak...
elég lenne annyi is, hogy ránézel az arcára és már látod, hogy pufibb lett Sel.
2015. február 18. 23:30
|
lilly008visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 227299 offline
|
Szerintem szép csaj, csak elszaladt a retusgép, ettől azért már nőcisebb, többet is ki lehetne hozni belőle. Egy biztos, ő bármit csinál, sokkal szebb és dekoratívabb, mint az agyonsztárolt, ám számomra csupán malacképű Miley.
2015. február 18. 23:30
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
Nos... En igazan nem ertem mi ezekben a kepekben a botranyos?! Nem latok semmi "csunyat" (kiveve, hogy valpszinuleg valami zombi volt a stylist-ja, nem tudom, ezt hogy gondoltak). Szoval...csak nem ertem mi ez a nagy felhajtas. Ja es ezt partatlanul mondom, tehat nem vagyon rajongoja!!
2015. február 19. 00:50
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
Ez mitől botrányos? Nincs rajta póló.De az intim részek így sem látszanak.Mellesleg Selenának nincs mit takarni,csodás alakja van.❤ A haja meg a nadrágja szerintem sem a legjobb ezen a képen,de így is gyönyörű!
2015. február 19. 07:02
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
_ToTo_ ott a pont!
2015. február 19. 09:05
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Szerintem a második kép az nagyon jó..amit most az adatlapján is beállított valaki képnek...az a karika fülbevalós,kalapos...azon még jól is néz...viszont a többi nagyon ijesztő,,mert olyan,mintha egy halott baba lenne,egy kislány,akit prostutícióra kényszerítenek..xD lehet,hogy én vagyok bolond,se most komolyan...és olyan semmilyen a nézése,hogy olyan,minthogyha halott lenne a képeken,és ez elég ijesztő hatást kelt.
2015. február 19. 09:06
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
ja bocs,nem a második kép az,hanem ami legfelül van a cikkben és színes...az az egy jó
2015. február 19. 10:29
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Bortasztó mindegyik kép.Bugyuta és furcsa fejez vág.A bongyort haj nem áll neki jól és nagyon kislányos az arca.Semmi szép nincs szerintem ebben a nőben.Utálom!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: