Topless fotók készültek Selena Gomezről
2015. február 20. 16:57
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nekem személy szerint nem tetszenek a képek. Nem áll jól neki ez az egész, másrészt pedig másképpen ki lehetett volna fejezni hogy ő már nem az aki 18 évesen volt.
2015. február 20. 17:57
Szerintem nagyon jók a képek, Sel gyönyörű rajtuk:) olyan mint egy porcelánbaba xd
2015. február 20. 18:09
|
|
Julcsii012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.17. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 239124 offline
|
Most ez komoly?! Legalább a szemét normálisan kifestették volna!! Össze van ragadva a szempillája a szempillaspiráltól.
2015. február 20. 20:37
Igen, mint egy porcelánbaba, de rpssz értelemben!!! Szerintem Sel undorító a képeken, főleg az arca, mégis h lehetett így elcsúnyítani egy gyönyörű lányt???
Am ja, kezd Cyrus-odni
Kár, hogy Sely ezt akarja...
Am ja, kezd Cyrus-odni
Kár, hogy Sely ezt akarja...
2015. február 21. 11:36
|
|
Wivendiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 123 Csatolások: 7 Azonosító: 236265 offline
|
Hűű, én rá sem ismertem Selenára.
Nekem nem tetszenek, annyira eltorzították az arcát, hogy alig lehet ráismerni. Szerintem a sok smink és minden egyéb nélkül sokkal szebb Selena.
Nekem nem tetszenek, annyira eltorzították az arcát, hogy alig lehet ráismerni. Szerintem a sok smink és minden egyéb nélkül sokkal szebb Selena.
2015. február 21. 15:55
|
|
szabina farkasdyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.12. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 215212 offline
|
Nem akkarom minősíteni Selenát mert szerintem egy igen tehetséges lány de azért ezek a képek nagyon nem illenek hozzá..Számomra nagy csalódás amit Selena produkált nem kell neki ez a baba stílus...
2015. február 21. 16:24
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ez beteges... a sok smink ellenére egyes képeken olyan az arca, mint egy 12 évesé. Ha azt akarták, hogy úgy nézzen ki, mint egy lolita, akkor remek munkát végeztek a fotósok.
2015. február 21. 19:01
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Az arca olyan mint egy porcelánbabáé xD szörnyen gyerekes
2015. február 21. 19:30
Nagyon rosszul sminkelték ki, nagy hatásúak a szemei, meg az orra is furcsa, kicsit tényleg babás. Én mégis bírom.
2015. február 21. 20:01
|
|
celebexpertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 240544 offline
|
Nekem ennyire rossz a szemem vagy más is észrevette hogy Sel hizott az arcára(főleg az arcára).Vagy csak a smink teszi? Na mindegy.Nekem a legtöbb kép olyan mintha egy jól lakott ovodás lenne akiért nem jött az anyukája és most azon aggódik hogy,hogy jut haza
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: