Topless fotók készültek Selena Gomezről
2015. február 22. 16:10
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nekem leginkább az a bajom a képekkel, hogy úgy néz ki az arca, mint egy 15 évesé. Így ezzel a topless-kombóval csak egy kislány erőltetett próbálkozásának tűnik, hogy felnőttnek lássák.
Egek, szeretnék annyira kövér lenni, mint Szeleníta...
Egyébként meg mi van akkor, ha meghízott egy kicsit? Sokkal egészségesebb kinézete van így, hogy nem csontkollekció... Szokjatok már le arról, hogy egyből nekiálltok azokat fikázni, akik nem a "vasággyal 30 kg" kategóriát képviselik.
Idézet (lovemetender @ 2015.02.18. 21:47)
csak szerintem.... kövér???
Egek, szeretnék annyira kövér lenni, mint Szeleníta...
2015. február 22. 21:24
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
kicsit fura őt így látni, de annyira gyönyörű
nem értem miért kell felháborodni rögtön ha ledobják magukról a ruhát,...elébb utbb amúgy is mindenki ezt teszi..xd
2015. február 24. 15:40
Selena nagyon szép lány, de szerintem ezek a képek nem éppen előnyösek... szóval, hát elég rosszak lettek.
2015. február 24. 16:57
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
Idézet (lovemetender @ 2015.02.18. 22:52)
TamoArva: ehh... pontatlan voltam
annyira meglepődtem a képeken. úgy értem magához képest szerintem meghízott. és igenis kövér mondjuk a tavalyi Selena mellett. még a fotózáson tuti hogy számára előnyös szögből fotózták, aztán ott van a jó öreg photoshop plusz még hozzátenném a ruhadarabokat is, amik a karcsúsítására váltak...
elég lenne annyi is, hogy ránézel az arcára és már látod, hogy pufibb lett Sel.
Így már más
2015. március 19. 14:52
|
|
alexa0411új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.16. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 239077 offline
|
Egyetértek veled
celebexpert
Nekem ennyire rossz a szemem vagy más is észrevette hogy Sel hizott az arcára(főleg az arcára).Vagy csak a smink teszi? Na mindegy.Nekem a legtöbb kép olyan mintha egy jól lakott ovodás lenne akiért nem jött az anyukája és most azon aggódik hogy,hogy jut haza
Forrás: http://starity.hu/magazin/54718-topless-fotok-keszultek-selena-gomezrol/#ixzz3Uq6xvpH3
celebexpert
Nekem ennyire rossz a szemem vagy más is észrevette hogy Sel hizott az arcára(főleg az arcára).Vagy csak a smink teszi? Na mindegy.Nekem a legtöbb kép olyan mintha egy jól lakott ovodás lenne akiért nem jött az anyukája és most azon aggódik hogy,hogy jut haza
Forrás: http://starity.hu/magazin/54718-topless-fotok-keszultek-selena-gomezrol/#ixzz3Uq6xvpH3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: