katyperry28 és nikkibella1!
Egyet értek veletek,ha Gyu Ri-ról szól a cikk 50% az esélye, hogy Kareast írta.
Park Gyu Ri elárulta, nincs megelégedve alakjával
2014. augusztus 25. 18:25
Idézet (HaRaChan @ 2014.08.25. 18:05)
katyperry28 és nikkibella1!
Ki más lenne képes reggel írni egy cikket Gyu Ri-ról?!
2014. augusztus 25. 18:28
Szerintem sem jó ötlet a diéta. Már eleve is a beosztásuk miatt, nem hisszem, hogy sok idejük van.
Szóval így is lefogy, főleg hogy koncertek előtt nem is tudnak enni. Gyu Ri drágám butaságot csinálsz evvel is..
Szóval így is lefogy, főleg hogy koncertek előtt nem is tudnak enni. Gyu Ri drágám butaságot csinálsz evvel is..
2014. augusztus 25. 18:34
|
|
Kanon19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.08. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 231112 offline
|
Gyu Ri-nak nem kéne diétázni nagyon tökéletes alkata van én pl nagyon irigyelem az alakját! Gyu Ri nagyon gyönyörű egy nő ! nem kell diétáznia az sem jó csontkoleció lesz belöle mont jó ahogy van!
2014. augusztus 25. 18:46
Drága szivem! Nem tesz jól neked, ha ilyenekhez folyamodsz!
Szép vagy így is, ahogy vagy. Hidd el sokkal fontosabb az egészséged egy ilyen butaságnál, szebb vagy bárkinél!
2014. augusztus 25. 19:38
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Hát nem gondoltam volna, hogy nincs megelégedve magával, amikor még 50 kg sincs. Legalábbis én így tudom. Nagyon szép nő, és az alakja tökéletes, sőt, még vékony is. Nagyon nagy butaságot csinál, szerintem inkább örülnie kéne, ha egyszer le tud ülni és rendesen jól lakni, mert a menetrendje mellett akaratán kívül is ledolgozza, ha épp arról van szó. A koreai idolok nagyon kéne vigyázzanak az egészségükre, mert az energia, amit az ételből és a pihenésből nyernek, ha nincs meg, akkor az komoly problémákhoz vezethet az őrült élettempójuk miatt.
2014. augusztus 25. 19:46
Idézet (Kareast @ 2014.08.25. 12:23)
Ki más keze alól jöhetett volna ki ez a cikk?
2014. augusztus 25. 23:56
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ez most komoly? Mások tényleg súlyproblémákkal küszködnek, Gyuri meg 1-2 kg "felesleg" miatt kezd fogyókúrába? Ez már nem azért, de kicsit röhejes. Rossz példa, nem csoda, hogy néhány tini ilyenek miatt érzi kövérnek magát. Én az egészséges kinézet mellett vagyok. Szeretem a Karát, Gyurit is és hozzáteszem nagy KPOPPER vagyok, tehát ez nem egy gyűlölködő hozzászólás, de ez kicsit felidegesített.
A fogyókúrák amúgy is baromságok, sosem működnek, egészséges étkezés, inkább többször keveset és rendszeres, napi mozgás, kitartás, türelem, hit stb! Inkább kockáztatja az egészségét, öregapám...
A fogyókúrák amúgy is baromságok, sosem működnek, egészséges étkezés, inkább többször keveset és rendszeres, napi mozgás, kitartás, türelem, hit stb! Inkább kockáztatja az egészségét, öregapám...
2014. augusztus 26. 00:59
Idézet (katyperry28 @ 2014.08.25. 19:46)
Ki más keze alól jöhetett volna ki ez a cikk?
2014. augusztus 26. 12:46
|
|
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline
|
de mi ez az új divat,hogy mindenki a kinai,koreai meg japan enekeseket imadja?????? O.O ha meg nincs ideje semmire..akkor ne legyen enekes vagy mi..ugy néz ki mint egy 16 eves...meg tanuljon meg barbizzon..
2014. augusztus 26. 12:53
Ez azért szomorú, mert mivel K-POP idol, nagyon sok tizenéves követi Őt, néz fel rá, és ha olyanokat mond, hogy a negyvenvalahány kilójával elégedetlen , akkor ezzel óriási lavinát indít el...
Egyébként én pont a Mamma Mia klipjében vettem észre, hogy szinte ő a legsoványabb négyőjük közül. Nem tudom miért beszéli be ezt magának.
Egyébként én pont a Mamma Mia klipjében vettem észre, hogy szinte ő a legsoványabb négyőjük közül. Nem tudom miért beszéli be ezt magának.
2014. augusztus 26. 15:15
Szinti22 te meg inkább maradj a te kedvenceidnél.
És ne a miénket szidd.
És, nem értem mért nincs megelégedve magával, nagyon csinos.
És, nem értem mért nincs megelégedve magával, nagyon csinos.
2014. augusztus 26. 17:15
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Idézet (Szinti22 @ 2014.08.26. 12:46)
de mi ez az új divat,hogy mindenki a kinai,koreai meg japan enekeseket imadja?? O.O ha meg nincs ideje semmire..akkor ne legyen enekes vagy mi..ugy néz ki mint egy 16 eves...meg tanuljon meg barbizzon..
Kérlek szépen ne offolj már itt ennyit, sért a fogad, vagy mi?
2014. augusztus 26. 18:24
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Idézet
Kérlek szépen ne offolj már itt ennyit, sért a fogad, vagy mi? blink.gif Ez nem divat, mitől lenne az? Te szerintem egyátalán nem is tudod, hogy ki ez a nő, mégis letámadod. Hallottad már énekelni? Tudod, hogy kinek ugatsz? Egy 26 éves nőt elküldesz barbizni? Ugyan, kérlek.. Ne égesd magad. wink.gif Mielőtt ilyen nagyokosan kiosztod talán szánj egy kis időt a megismerésére, és nézz utána a munkásságának. Ha meg erre nem akarsz időt szánni, akkor kérlek arra se, hogy előítéletek alapján leszidd. Non sense. blink.gif
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2014. augusztus 26. 20:47
|
|
Haya8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.16. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 229576 offline
|
[idézet]Lisa7003
Ez most komoly? Mások tényleg súlyproblémákkal küszködnek, Gyuri meg 1-2 kg "felesleg" miatt kezd fogyókúrába? Ez már nem azért, de kicsit röhejes. Rossz példa, nem csoda, hogy néhány tini ilyenek miatt érzi kövérnek magát. Én az egészséges kinézet mellett vagyok. Szeretem a Karát, Gyurit is és hozzáteszem nagy KPOPPER vagyok, tehát ez nem egy gyűlölködő hozzászólás, de ez kicsit felidegesített.
A fogyókúrák amúgy is baromságok, sosem működnek, egészséges étkezés, inkább többször keveset és rendszeres, napi mozgás, kitartás, türelem, hit stb! Inkább kockáztatja az egészségét, öregapám...[/idézet]
Egyetértek
A fogyókúrák amúgy is baromságok, sosem működnek, egészséges étkezés, inkább többször keveset és rendszeres, napi mozgás, kitartás, türelem, hit stb! Inkább kockáztatja az egészségét, öregapám...[/idézet]
Egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.