Erről nem csak Gyuri tehehet hanem maga a vállalat, ahol munkálkodik ő és a többi KARA tag és még néhány koreai csapat. Sajnos Koreában elég gyakori dolog a fogyókúra, és nem csak az idoloknál. Koreában eléggé számít a külső, és úgyis ítélik meg az embereket. A szigorú diéták pedig sajnos minden idolnál előfordulnak, nem csak Gyurinál.
Még tavaly én is olvastam egy ilyesfajta hírt, csak a Secretes Hyoseonggal kapcsolatban; hogy édesanyja nagyon aggódik lánye egészségügyi állapotával kapcsolatba, mert folyamatosan fogyott, ráadásul az idomait is rendszeresen lenyomta - mivel koreai nő létére igencsak nagy idomokkal van megáldva és nincs műtve(!).
Óriási baromságnak tartom ezt a diéta dolgot, még a comeback időszakok alatt is egyes előadóknál, együtteseknél, hiszen éjjel-nappal a próbateremben gyakorolnak, ide-oda rohangálnak különböző műsorokban és azért bennük is meg van szerintem minden fellépés, koncert előtt az az izgalom ami miatt alig bír enni az ember. Gyuri alakjával semmi probléma nincs, úgy tökéletes ahogyan van. Harara meg azért szerintem semmi értelme sincs féltékenynek lennie, hiszen modell a lány, ráadásul táncos is, Seungyeon pedig táncol. A 3 fél pedig különböző ember, más adottságokkal. Buta vagy Gyuri, buta vagy, hogy ilyeneket mondasz!