A Kara meseszép vezetője kijelentette, hogy féltékeny Ha Ra és Seung Yeon karcsúságára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Park Gyu Ri elárulta, nincs megelégedve alakjával
2014. augusztus 25. 09:41
2014. augusztus 25. 09:42
Szerintem GyuRi-nak nagyon szép alakja van, egyáltalán nem kövér.
2014. augusztus 25. 09:44
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Semmi baj nincs az alakjával. o.O
2014. augusztus 25. 09:54
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Szerintem gyönyörű alakja van, de most őszintén, ha ő kövér, akkor én egy elefánt vagyok. Esküszöm.
2014. augusztus 25. 10:15
Bevallom, amikor először elolvastam a mondatait, azt hittem elájulok, főleg, hogy minden este elalvás előtt a mosdóban köt ki..
Én sem értem, hogy mi az a nagy baj az alakjával szerintem sokkal szebb, mint Ha Ra vagy Seung Yeon.
Jó igaza van, hogy ők is gyönyörűek, de Gyu Ri-nak sokkal szebb alakja van.
Legalább pont jó, nem is kövér és nem is csontkollekció.
Én sem értem, hogy mi az a nagy baj az alakjával szerintem sokkal szebb, mint Ha Ra vagy Seung Yeon.
Jó igaza van, hogy ők is gyönyörűek, de Gyu Ri-nak sokkal szebb alakja van.
2014. augusztus 25. 10:34
Gyönyörű és nagyon csinos lány, sajnálom, hogy nincs megelégedve magával.
2014. augusztus 25. 10:42
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Szerintem ez most nagy butaság a résszéről. Neki van a legjobb alakja és szerintem sokkal szebb, mint Ha Ra.
Legalább nem csak egy csontváz!
És nem is tudtam, hogy refluxos lett!
Legalább nem csak egy csontváz!
És nem is tudtam, hogy refluxos lett!
2014. augusztus 25. 11:29
|
|
badgalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 129 Azonosító: 230513 offline
|
a cikk olvasása után rákerestem erre a csajra.. és én egy + felesleget sem láttam rajta!(!) és nem hiába, de már megint az jutott eszembe, hogy ő is csak egy a sok közül akik beálltak abba sorba amiben menő saját magunkat dagadtnak nevezni! mások ölni lennének képesek olyan alakért amilyen az övé! "Szokásom filmnézés közben sok finomságot enni, és amikor észreveszem magamon a felesleget, bűnösnek érzem magam.." - dagadtnak hiszed magad? ne tömd tele a hasad össze - vissza dolgokkal, és akkor nem lesz bűntudatod! pls, mindenkinek magánál az értelem! el kellene mindenkinek fogadnia önmagát! ilyen külsőbe születtünk, nem tehetünk ellene semmit! (na jó, talán egyéb plasztikai műtétekkel igen, de ez most mellékes)
2014. augusztus 25. 12:14
Amint megláttam a cikket, gondoltam, hogy Kareast írta.
<3
2014. augusztus 25. 12:17
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
katyperry28:Enis máris Kareast-ra gondoltam
Es egyébként nincs semmi baj az alakjával
Es egyébként nincs semmi baj az alakjával
2014. augusztus 25. 12:23
Idézet
katyperry28:Enis máris Kareast-ra gondoltam
<3
2014. augusztus 25. 12:28
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Valóban nincs semmi baj az alakjával, viszont hékás, a leírtak alapján nagyon úgy tűnik, hogy bulimiás. Nem akarom őt így látatlanban, a neten diagnosztizálni, orvos sem vagyok, de mielőtt elkezditek bántani, azért olvassátok el még egyszer a nyilatkozatát.
2014. augusztus 25. 12:31
Idézet (Szinti22 @ 2014.08.25. 12:24)
ez az ember nem tudom ki valami made in china..ez sztar?
de beteg..eskuszom hulye ha refluxra ezt csinalja..nem normalis rbanc -.-
de beteg..eskuszom hulye ha refluxra ezt csinalja..nem normalis rbanc -.-
Először is benne van, hogy Koreai.
Másodszor pedig, nem csodálom, ha szegény ilyen bajokkal küzd, mert több rajongójuk is írta, hogy Gyu Ri mennyivel "szélésebb" mint a többi tag.
Egy ilyen nyomásra szerintem mások is hasonló módszerhez folyamodnak.
Jó, tényleg nem ez a legjobb megoldás, de ha nincs ideje sportolni a zűrős beosztása miatt, akkor szegény mi mást tegyen.
És pont, hogy abbahagyta a fogyókúrát, mivel ez miatt lett refluxos, vagyis más lehetősége a diétán kivül nem is maradt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: