Véget ér a Sam és Cat!
2014. július 20. 13:21
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Kár, hogy vége, jó sorozat volt!
2014. július 20. 13:25
|
|
csabcsi5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 217 Csatolások: 150 Azonosító: 229015 offline
|
jajj neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!mindjárt sirok és nagyon imádtam és szinte minden hétvégén este 20:05 perckor az volt a prograamom hogy ezt a sorozatot néztem és még azt a legnehezebb feldolgozni hogy már sajna nem barátok pedig nagyon édesek voltak eggyutt remélem jennette jol dontott
2014. július 20. 16:27
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Varhato volt..
Nekem nem tetszett a sorozat. A Victorious maradjon Victorious, az Icarly meg Icarly. Nem kell keverni a kettot. Eleinte azt hittem, hogy jo lesz, mert mindket sorozatbol a kedvenc karaktereimnek csinaltak a musort.
Biztos vagyok benne, hogy ezutan is sikeresek lesznek, hiszen mindkettojuk nagyon tehetseges. Ariana nem csak szinesznokent, hanem enekesnokent is jol megallja a helyet. Imadom a Problem c szamat !
Nekem nem tetszett a sorozat. A Victorious maradjon Victorious, az Icarly meg Icarly. Nem kell keverni a kettot. Eleinte azt hittem, hogy jo lesz, mert mindket sorozatbol a kedvenc karaktereimnek csinaltak a musort.
Biztos vagyok benne, hogy ezutan is sikeresek lesznek, hiszen mindkettojuk nagyon tehetseges. Ariana nem csak szinesznokent, hanem enekesnokent is jol megallja a helyet. Imadom a Problem c szamat !
2014. július 20. 17:36
Nagyon szeretttem azt a sorozatot az volt az egyik kedvencem nagyon,nagyon sajnálom h vége lett
2014. július 20. 17:41
|
|
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline
|
Olyan kár nagyon jó sorozat volt!
2014. július 20. 21:28
Hát őszintén szólva nem adtak le nagyon sok részt...inkább keveset...
D Nem jó hogy véget ér pedig nagyon vicces és jó sorozat volt!
Épp egy órája néztem meg nagyon tetszett!! Nem most láttam először már az első résznél belebolondultam a sorozatba..
Épp egy órája néztem meg nagyon tetszett!! Nem most láttam először már az első résznél belebolondultam a sorozatba..
2014. július 21. 12:43
|
cintia.melittúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.19. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 229758 offline
|
KÁR MERT NAGYON JO VOLT ÉS ÉN NAGYON SZERETTEM
AZT A SOROZATOTT.
AZT A SOROZATOTT.
2014. július 21. 18:21
|
|
dominika2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 227481 offline
|
jó számai vannak de az igazat megmondva színésznőnek nem a legjobb de azért jó sorozat volt
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cole Sprouse reagált a testvére és Palvin Barbara gyermekére
Cole Sprouse reagált a testvére és Palvin Barbara gyermekére
Palvin Barbara az első gyermekét várja.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát