Véget ér a Sam és Cat!
2014. július 19. 16:35
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
Neeeeeeee ezt nm hiszem mindig is utáltam jenette nccurdyt arhhhggg. :-/Pedig olyan jók voltak együtt.
2014. július 19. 16:48
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
óo nagyon sajnálom lányok
2014. július 19. 17:34
Sőt, még az első évadot sem adják le végig, a héten a 35. résszel búcsúzott a sorozat
Nagyban köszönhető a Nickelodeon balf*szságának, hogy tönkrement ez a barátság és így bedőlt a sorozat is. Viszont meg kell jegyeznem, hogy hogy a Nick mellett Ari hozzáállása is sajnos közrejátszott a viszonyuk elmérgesedésében (Írom ezt Arianator létemre!).
Nagyon szerettem ezt a sorozatot és tényleg a két legnagyobb Nickes kedvencem volt benne, de visszanézve egy kicsit a közelmúltba ennek a sorozatnak talán nem is szabadott volna elindulnia. Jennette, amióta kirúgták, szinte kivirágzott, tényleg jobb lett volna Miri barátnőjével együtt 2012-ben otthagyni a Nickelodeont.
Ari levele pedig, amiben megköszönte a Nicknél töltött éveket, példaértékű. Hány fiatal színész, színésznő tette volna ezt meg a helyében?
Nagyban köszönhető a Nickelodeon balf*szságának, hogy tönkrement ez a barátság és így bedőlt a sorozat is. Viszont meg kell jegyeznem, hogy hogy a Nick mellett Ari hozzáállása is sajnos közrejátszott a viszonyuk elmérgesedésében (Írom ezt Arianator létemre!).
Nagyon szerettem ezt a sorozatot és tényleg a két legnagyobb Nickes kedvencem volt benne, de visszanézve egy kicsit a közelmúltba ennek a sorozatnak talán nem is szabadott volna elindulnia. Jennette, amióta kirúgták, szinte kivirágzott, tényleg jobb lett volna Miri barátnőjével együtt 2012-ben otthagyni a Nickelodeont.
Ari levele pedig, amiben megköszönte a Nicknél töltött éveket, példaértékű. Hány fiatal színész, színésznő tette volna ezt meg a helyében?
2014. július 19. 17:52
Hát ez engem nem igazán hat meg, nem szeretem sem a Sam & Cat-et, sem Arian-at. De aki szerette annak biztos rossz.
2014. július 19. 18:38
Sajnálom, hogy vége a sorozatnak, de már számítottam rá.
2014. július 19. 18:46
|
|
SDorcicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 6 Azonosító: 225109 offline
|
Am én is azt birom ha Ariana és Jennette is ott hagyja a Nick-et akkor a Nick facebookja miért van azzal tele,hogy folyamatosan őket mutatja? Nem azért én is szeretem őket mert amikor kicsi voltam a SAJÁT sorozatukat mindig néztem. Most öcsikémmel nézem
De akkor is...Mihelyst fellépek egyből a főoldalon vagy Ari-t vagy Jennette-t látom...:/ Ez is furi...
2014. július 19. 19:19
Én nem is néztem de szerintem a Nickelodeon nem ettől sorozattól fog tönkre menni.
2014. július 19. 19:20
Nem tudom miért vesztek össze de nagyon jó ez a sorozat
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cole Sprouse reagált a testvére és Palvin Barbara gyermekére
Cole Sprouse reagált a testvére és Palvin Barbara gyermekére
Palvin Barbara az első gyermekét várja.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát