Véget ér a Sam és Cat!
2014. július 19. 15:08
Hát én sem voltam oda Sam & Cat-ért.Sam/Jenette az ICarly-ba való,Cat/Ariana pedig a V,mint Viktóriába...
2014. július 19. 15:08
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Én néha láttam, de nem fogott meg. Szóval engem nem csapott meg annyira ez a hír...:/
2014. július 19. 15:09
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Egy részt se láttam belőle csak annyit amennyit a Disney bemutatót reklámok közt. .
2014. július 19. 15:10
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Kár, hogy vége, mindig rossz, ha elkaszálnak egy sorozatot, de ha nem, hát nem
2014. július 19. 15:15
2014. július 19. 15:31
nagyon szerettem a sorozatot igaz nagyon kevés részt láttam
2014. július 19. 15:54
Engem annyira nem győzőtt meg ez a sorozat úgyhogy nem sajnálom hogy lekerül a képernyőről
2014. július 19. 15:58
Gyanítom, hogy nem én voltam a célközönség, egy részt láttam belőle, illetve csak a felét, de csakhamar rájöttem, hogy ez nagyon nem nekem való, és azóta rögeszmésen kerültem ezt a sorozatot. (Arra azért kíváncsi lennék,vajon mitől romlott el Ariana és Jennette kapcsolata, pedig annyira azt írták mindenhol hogy legjobb barátnők...)
2014. július 19. 15:59
Nickelodeonnak is az a mániája (csak úgy mint a dizninek) hogy egy sorozat ne tartson tovább 3 évadnál. Ez is közéjük tartozik úgy tűnik. (Legalább is a mai sorozatok)
Na meg azt amúgy sem értettem, hogy miért olyan nagy a felhajtás körülötte, mikor pocsék volt. Nem csodálom, hogy vége.
Na meg azt amúgy sem értettem, hogy miért olyan nagy a felhajtás körülötte, mikor pocsék volt. Nem csodálom, hogy vége.
2014. július 19. 16:02
|
|
Skillúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 83 Csatolások: 81 Azonosító: 226913 offline
|
Én nem néztem, de tudtam hogy mi ez. Na, ha nem ismertem akkor miért kattintottam rá a cikkre? Azért mert,gondoljunk bele a 10-12 éves korosztály körében, gondolom nagyon "menő" mostanában az ilyen fajta sorozat,de az ennél idősebb fiatalok nagyobb része vagy csak azért nézi hogy röhögjön rajta(nem azért mert vicces) vagy nem is nézi,de természetesen van olyan fiatal kamasz(13-16 éves) aki nézi, de az a társadalom kamasz részének is a kisebbik fele, legalábbis szerintem. De nem mondom hogy ez egy "szar" sorozat,csak számomra és sok ember számára idegesítő.
2014. július 19. 16:04
Szerintem pocsék lett a sorozat, ugyan egyetlen egy részből láttam 5 percet, de az is elég volt. Cat karaktere idegesítő, Sam-é pedig agresszív volt.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: