25 tény, amit tudnod kell a vérről és véradásról
2014. június 14. 16:18
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
Én meg nem adhatok vert, mert tul fiatal vagyok sajnos. Pedig jo lenne ha segíthetnek a rászorulóknak, bár elege felek a tuktol úgyhogy lehet, hogy végül visszakoznek, de szerintem a jo ügyért megtenném.
2014. június 14. 16:45
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Én néha szégyenlem magam amikor a véradásról van szó, mert a legritkább csoportba tartozom, de nem szoktam vért adni. Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert egyszer voltam már, irányítottan adtam vért a nagypapámnak, és iszonyat rosszul lettem utána. Elég sokat vettek, és nem gondoltam volna hogy rosszul leszek... De fiatal vagyok még, ráfogom venni magam, hátha azóta erősödtem
2014. június 14. 17:11
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Engem valamiért mindig kiszűrnek, pedig szívesen adnék vért.
2014. június 14. 17:57
|
|
ZiLLee.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 151982 offline
|
Aki csak teheti szánja rá magát, sajnos tapasztalatból tudom, mekkora szükség lehet a vérre. Én nagyon szívesen adnék, de egyéb okokból sajnos nem tehetem, de az ismerőseimet mind rábeszéltem már...kis idő kellemetlenség neked, valaki pedig lehet pont a te véredtől marad életben
2014. június 14. 19:34
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
ezek nagy részét tudtam, szerintem érdekes meg bioszon is érdekelt ez a téma. én AB-s vagyok, de nem tudom, pozitív-e vagy negatív, de asszem én vagyok a legjobb helyzetbe, mert sokaktól kaphatok xd a szegény nullások meg csak adnak mindenkinek de csak a sajátjuktól kaphatnak :/
2014. június 14. 20:58
|
|
animegirl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 151402 offline
|
Én szívesen adnék vért, de még nem vagyok 18. és sajnos a vértípusomat sem tudom...
De mivel a sulimban szokott lenni véradás következő tanévben biztos jelentkezem én is
2014. június 14. 21:01
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Én sajnos nem bírom már az a fél perces vérvételt sem a háziorvosnál, ha arra kerül a sor, sőt, az oltások előtt is mindig rázott a hideg, gyűlölöm a tűt, meg kicsit vashiányos is vagyok, ezért nem fogok vért adni soha. Nemes gesztus, apa évente kétszer szokott menni, de utána nincs jól egy-két napig.
2014. június 14. 22:08
10-szeres véradó vagyok, bár ha megvernek sem tudom megjegyezni a vércsoportomat. Szoktam, és nem azért mert én olyan hej de nagy jótét lélek vagyok, hanem mert egy jó alkalom a lógásra. Egyébként ha sokan vannak, akkor inkább 2-3 órát is sorban lehet állni, de legalább vizet adnak bőven.
Bár megjegyzem tavaly októberben voltam utoljára.
Off: Én örülök az ilyen cikkeknek, és tudom, hogy nem kevés időbe telik megszerkeszteni egy ilyent, de miért mindig az Államok és Kanada dolgairól szólnak ezek az érdekességek.
Bár megjegyzem tavaly októberben voltam utoljára.
Off: Én örülök az ilyen cikkeknek, és tudom, hogy nem kevés időbe telik megszerkeszteni egy ilyent, de miért mindig az Államok és Kanada dolgairól szólnak ezek az érdekességek.
2014. június 14. 22:54
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Mivel én irtózom a vértől és a tűktől, sosem fogok vért adni.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.

0 felhasználónak tetszik: