Ilyen életet jósoltak nekünk 100 évvel ezelőtt
2014. június 06. 19:54
Némelyik őrültség. Némelyik viszont egész jó lenne. Kár, hogy nincsenek átalakító gépek.
2014. június 06. 20:08
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Eleinte azt hitték, hogy a 2000-es években leginkább majd a technika fogja átvenni az uralmat.
A technikára anno tényleg elkezdtek nagyobb figyelmet fordítani, de ennek semmi vagy alig volt komoly nyoma...
Azért manapság már elég komolyra fordították a szót műszaki téren, sőt! A tv-ben egészen különös elképzelésekkel találkoztam, amiket már meglehetne csinálni vagy építeni..stb. Persze, nem lenne valami olcsó mulatság az 100. De nem is bánom annyira, hogy őszinte legyek. Mondjuk, azért 1-2 dolog nem lenne rossz, azt bevallom.
A technikára anno tényleg elkezdtek nagyobb figyelmet fordítani, de ennek semmi vagy alig volt komoly nyoma...
Azért manapság már elég komolyra fordították a szót műszaki téren, sőt! A tv-ben egészen különös elképzelésekkel találkoztam, amiket már meglehetne csinálni vagy építeni..stb. Persze, nem lenne valami olcsó mulatság az 100. De nem is bánom annyira, hogy őszinte legyek. Mondjuk, azért 1-2 dolog nem lenne rossz, azt bevallom.
2014. június 06. 20:32
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
XDDDDDD ezek elég érdekes számításokat végezhettek...
2014. június 06. 20:57
Én egyáltalán nem tudnám elképzelni így, és ilyen dolgokkal az életemet. Nekem már a mostani gépek (ide sorolnám az ilyen túlkomplikált okostelefonokat, meg ilyesmiket) is túl sok. Sőt, sokkal többre díjazom a harminc, negyven évvel ezelőtti életet, amikor még telefon sem volt annyira, számítógép meg főleg nem. Szerintem az az élet sokkal jobb volt.
Ami azt a drótos akármit illeti, el nem bírnám viselni, hogy nekem bármi ilyet rá rakjanak a fejemre, inkább tanulnék már inkább.
Egyébként érdekes cikk lett!
Ami azt a drótos akármit illeti, el nem bírnám viselni, hogy nekem bármi ilyet rá rakjanak a fejemre, inkább tanulnék már inkább.
Egyébként érdekes cikk lett!
2014. június 06. 21:07
Azok a propelleres szárnyak nagyon klasszak.
Bár ezek elég abszurd elképzelések, legalábbis 2014-ben.
2014. június 06. 21:54
2014. június 06. 21:56
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
eznagy.. a cikk írójának gratula
2014. június 06. 22:00
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Na neee, a bálnás dolgot tényleg komolyan gondolták?
Ez kicsit azért abszurd, minek mennénk mi a víz alá. Egyébként nagyon tetszenek a képek, szépek meg ötletesek.
Annyira szeretem az ilyen cikkeket, jó, hogy vannak.
Annyira szeretem az ilyen cikkeket, jó, hogy vannak.
2014. június 06. 22:04
Érdekesek, de van pár jópofa. Meg szerintem a lányok többségének jól jönne reggel az a gép, kicsit időt spórolnánk vele.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett