Ilyen életet jósoltak nekünk 100 évvel ezelőtt
2014. június 06. 18:24
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
A sulis ötlet a legjobb
2014. június 06. 18:25
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Remek cikk lett.
2014. június 06. 18:33
Különös, hogy fiatalabb koromban én is hasonlóképpen képzeltem el a jövő ügyes-bajos teendőinek ellátását, és így viszontlátni mosolyogtató. Ügyes volt az az ember, aki ezt megálmodta, megrajzolta, mert az biztos, hogy nagy fantázia kell hozzá. A továbbiakban azonban én is hasonló véleményen vagyok, mint RihannaFan26.
Ha nem lenne az a rengeteg ember, aki különféle szépségszalonokban dolgozik, rengeteg munkanélküli lenne, ezért nekik még pénzük sem lenne az ilyen csodagépek megvásárlására. Sokszor gondolkodunk azon, hogy mennyivel egyszerűbb lenne luxusban élni az életünket, de nem jobb érzés az, amikor kemény munkával valamit megszerzünk, és azt hosszú ideig élvezhetjük sajátunkként? A környezetszennyezés is hasonló, bár nem hiszem, hogy akkoriban gondoltak volna arra, milyen helyzetben lesz a levegő szennyezettsége a mi századunkban. Úgy gondolom, ez mindenképpen érdekes lett, de az elsőn kívül (na jó, én is csak diákból vagyok, nekem is lehetnek extra kívánságaim) nem szeretném magam körül látni ezeket a gépeket.
Ha nem lenne az a rengeteg ember, aki különféle szépségszalonokban dolgozik, rengeteg munkanélküli lenne, ezért nekik még pénzük sem lenne az ilyen csodagépek megvásárlására. Sokszor gondolkodunk azon, hogy mennyivel egyszerűbb lenne luxusban élni az életünket, de nem jobb érzés az, amikor kemény munkával valamit megszerzünk, és azt hosszú ideig élvezhetjük sajátunkként? A környezetszennyezés is hasonló, bár nem hiszem, hogy akkoriban gondoltak volna arra, milyen helyzetben lesz a levegő szennyezettsége a mi századunkban. Úgy gondolom, ez mindenképpen érdekes lett, de az elsőn kívül (na jó, én is csak diákból vagyok, nekem is lehetnek extra kívánságaim) nem szeretném magam körül látni ezeket a gépeket.
2014. június 06. 18:34
Nem tévedtek túl sokat.. Ahogy észrevettem a repülésen van a hangsúly. Úgy tűnik nagyon szerették volna megálmodni azt, hogy valaminek a segítségével repüljünk.. Nem rossz elképzelés, sőt valóra is vált, csak nem ily módon. Az utolsó 3 pontnál fogtam a fejem, mivel most így a jelenbe furcsa lenne belegondolni, hogy például "bálnabusszal" utazzunk a víz alatt.
Klassz cikk lett.
2014. június 06. 18:39
|
Baltazar666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 220190 offline
|
Én azt remélem hogy, majd feltalálják az időgépet.
2014. június 06. 18:43
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Hát még megtörténhetnek, feltalálhatják
2014. június 06. 18:50
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
hihetetlen! nagyon jó, nekem nagyon tetszenek!
2014. június 06. 18:50
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
RihannaFan26, tökéletesen egyetértek.
Érdekes a cikk nagyon, és egészen elképesztő azt látni, hogy mennyire rossz irányba indultak el anno a franciák. Hiszen úgy gondolták, hogy a 21. század elsőszámú fejlesztése a repülés terén lesz, de ez nem így van, hanem a telefonok, számítógépek, tabletek (magyarán ezek a kapcsolattartási bigyók, nem tudom, hogy hívják őket egy szóval) kerültek a középpontba.
Érdekes a cikk nagyon, és egészen elképesztő azt látni, hogy mennyire rossz irányba indultak el anno a franciák. Hiszen úgy gondolták, hogy a 21. század elsőszámú fejlesztése a repülés terén lesz, de ez nem így van, hanem a telefonok, számítógépek, tabletek (magyarán ezek a kapcsolattartási bigyók, nem tudom, hogy hívják őket egy szóval) kerültek a középpontba.
2014. június 06. 18:59
|
|
annus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 199221 offline
|
Hát igen a tekchnika más irányba indult el, de most se panaszkodhatunk, hogy nincsen repülő taxi
de van számítógép, MP3 lejátszó, laptop és sok egyéb más
2014. június 06. 19:03
Ezek jók. Most hogy itt vagyunk mi képzeljük el a következő századokat eképpen.
2014. június 06. 19:04
|
|
Directioner4evörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 221494 offline
|
Inkább ilyen ne legyen.. de azért vicces..
2014. június 06. 19:11
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Tényleg olyan marha vicces a bálnabusz, hogy az eszméletlen.Tök jó lenne, ha ma már a búvárkodás helyett bálnabuszt használnánk, hisz miért ne használjuk a bálnákat szállítóeszközként.Szerintem szegények inkább a levadászást választanák.Még jó, hogy az állatbarátok/állatvédők tiltakoznának! -.-" Taps!
2014. június 06. 19:16
|
|
AnnieStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 215044 offline
|
Jó az a reggeli rutin, meg hogy belepréselik a könyveket a fejünkbe!
De nem akarnék ilyen világban élni, max egyszer kipróbálni!!!
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett