Az elmúlt 200 év legveszélyesebb diétahóbortjai
2014. május 10. 21:18
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
uff mennyi borzasztó diéta
O El kell menni heti háromszor futni(egyebet sportolni), és nem kell annyit zabálni mint egy disznó. Ennyi.
2014. május 11. 10:32
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
OMG! ezek elég durvák...
2014. május 11. 11:01
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Férget ? Komolyan? Férget ? Istenem mennyi idióta!
2014. május 11. 12:59
|
|
White-Chocolate23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 225899 offline
|
Még jó, hogy vékony vagyok.. :') Egyetek zöldséget és sportoljatok és nem híztok meg!
xdd
2014. május 11. 17:39
Milyen undorító módszerek...
"Köpd és nyeld" , "féregdiéta"???
Ez gusztustalan
Ja és a vattásat sem hagyhatom ki...
"Köpd és nyeld" , "féregdiéta"???
Ez gusztustalan
Ja és a vattásat sem hagyhatom ki...
2014. május 11. 18:13
Sajnos elég sok hülye van, hogy ebből bármelyiket is kipróbálja. grépfrútdiéta, káposztaleves-diéta. Ezeket biztos valaki kipróbálná, ha nem tudna ezekről a nagy hátrányokról.
2014. május 11. 20:13
ble...5 perce vacsoráztam erre féregdiéta...Nyam nyam, guszta befejezés
2014. május 13. 19:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Többségükről hallottam már, bár manapság nem ezeket a diétákat alkalmazzák azok, akik fogyni akarnak. Az ecetes diétát nem tartom hülyeségnek - bár fogyni szerintem nem lehet tőle -, mivel fertőtlenítő hatása van. Bélhurutos hasmenésre almaecetet ajánlanak, ugyanis kifertőtleníti az egész bélrendszert és megöli a tüneteket okozó kórokozókat. Viszont a cigidiétát szerintem nagyon sokan alkalmazzák - egyik volt osztálytársnőm úgy fogyott le igen meglepően soványra, hogy elkezdett elég durván dohányozni. Ennek csak az a hátulütője, hogyha leteszi, akkor a pótcselekvés nagy valószínűséggel az evés lesz, amivel lehet, hogy többet fog hízni, mint amennyit leadott vele. A férgek meg egyszerűen undorítóak. Manapság - főleg az USA-ban - elég nagy divat lett interneten vásárolni galandférgeket és szalagférgeket. Még, ha 100 kilós lennék, akkor sem folyamodnék ehhez a meglehetősen gusztustalan és felettébb életveszélyes fogyi eszközhöz. Megdöbbentő néha, hogy az emberek milyen buták és ostobák tudnak lenni néha. A vattát és a papírzsepit előszeretettel alkalmazzák valóban a modellek, de nekem ne mondja senki sem, hogy ez egészséges és a továbbiakban nem lesz a vége emésztőrendszeri gyulladás.
Jelzem, hogy hízókúráról jöhetne egy kis szösszenet! Tudom, kevesen vagyunk, akik a soványsággal küzdenek, de nekem nagyon jól jönne pár nagyon jól bevált (házi) praktika, hogy hogyan lehet növelni testtömegnövelő nélkül a testsúlyunkat.
Jelzem, hogy hízókúráról jöhetne egy kis szösszenet! Tudom, kevesen vagyunk, akik a soványsággal küzdenek, de nekem nagyon jól jönne pár nagyon jól bevált (házi) praktika, hogy hogyan lehet növelni testtömegnövelő nélkül a testsúlyunkat.
2014. május 14. 10:10
|
|
kocdorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 284 Csatolások: 2 Azonosító: 133658 offline
|
én sem értek egyik diétával sem egyett ezek közül, de a 'lelkesebb' kommentelőknek mondanám, hogy vékonyan könnyű mondani, hogy "sportolj te lustaság". de rengeteg munka és önmegtartoztatás kell ahhoz, hogy valóban egészségesen fogyhasson valaki. és ez nagyon fárasztó és nehéz! biztos úgy képzelitek, hogy elég heti 2x 20 percet futni és ennyi, de nagyon nem így van..
2014. május 14. 12:59
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (kocdori @ 2014.05.14. 10:10)
én sem értek egyik diétával sem egyett ezek közül, de a 'lelkesebb' kommentelőknek mondanám, hogy vékonyan könnyű mondani, hogy "sportolj te lustaság". de rengeteg munka és önmegtartoztatás kell ahhoz, hogy valóban egészségesen fogyhasson valaki. és ez nagyon fárasztó és nehéz! biztos úgy képzelitek, hogy elég heti 2x 20 percet futni és ennyi, de nagyon nem így van..
Szerintem ez testalkat kérdése is. Akinek alapból olyan a családja, hogy apja, anyja és a tesó is duckó, nagy eséllyel ő is az lesz. A sport az egészséges, és nem csak fogyókúra céljából, de például a vékonyaknak is ajánlatos. Én ugyan lusta disznó vagyok és eszem ágában sincsen még a meló mellett sportolni, de azt belátom, hogy hiába vagyok csont és bőr, kéne, hogy valamennyire egészségesen éljek. Szerintem semmi sem lehetetlen - húgom tíz kilót fogyott csak úgy, hogy nem zabált állandóan édességet és csak a felét szedte ki a tányérjára a szokásos adagja helyett. Rohadtul nem fogyasztott semmilyen párolt zöldséget, nem legelt salátaféléket. Ugyanazt ette amit mi csak kisebb mennyiségben. Ennél egészségesebben meg aligha tudnál fogyni, ha tulajdonképpen mindent viszel be a szervezetedbe. Sokan olyan ostobák, hogy azt hiszik a koplalás egyenlő a diétával, pedig egyáltalán nem.
2014. május 18. 17:05
|
|
Petrucsia15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 171913 offline
|
Ezek tök durvák
2014. augusztus 11. 14:03
A vattadiétáról nem tudtam, eléggé beteges szerintem, hogy egyesek ilyenekhez folyamodnak.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: