Férgek, dohányzás, pamutcsomók — mi mindenre vagyunk képesek a vékonyságért?
A teljes cikkhez kattints ide!
Az elmúlt 200 év legveszélyesebb diétahóbortjai
2014. május 06. 14:33
2014. május 06. 14:50
Ezek szörnyűek. Bevallom én nem vagyok egy nádszálvékony egyén, de dagadt sem vagyok. /úgy 47 kiló/ Régebben én is szívesen lefogytam volna úgy hogy csak csont és bőr legyek, de ilyenekhez nem folyamodtam. Ma már nem nagyon vágyok erre, esetleg egy pár felülés belefér. A férges például betegesen undorító. Nem tudom hogy lehettek olyan hülyék az emberek, hogy élő állatokat juttassanak a szervezetükbe. Én inkább magam leszek öngyilkos, mint hogy ezt megtegyem. A vattás hozzáhasonlóan iszonyatos. Komolyan azt hogyan lehet kibírni? Ugyanilyen a rágd meg és köpd ki című is. Tényleg beteges. Igazából régebben én néha úgy is voltam, hogy reggeltől három óráig egy falatot sem ettem és egy kortyot sem ittam, de csupán ájuldoztam meg a fejem fájt súlyként ugyanannyi maradtam. Alapból ezzel nem a fogyás volt a célom, de manapság sokan ezt gondolják. A cigarettás pedig tényleg hatalmas hülyeség.
2014. május 06. 14:54
|
|
Nemmindegykivagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 372 Csatolások: 96 Azonosító: 171444 offline
|
Ez már beteges.
2014. május 06. 15:18
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
És akik ezekhez folyamodnak, a legtöbb részük még csak nem is igazán túlsúlyos, csak simán agybeteg, és katemoss alkatot akar
De amúgy tényleg nem tudom mi vehet rá egy embert erre, hogy férgeket zabáljon, amik aztán őt zabálják föl
De amúgy tényleg nem tudom mi vehet rá egy embert erre, hogy férgeket zabáljon, amik aztán őt zabálják föl
2014. május 06. 15:31
|
luc2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 191478 offline
|
A legjobb fogyókúra ha nem eszel lisztet csak ritkán nem eszel vacsorát és szinte csak salátát eszel ...ja és a legfontosabb hogy sportolj és ezzel sokat változtam!!!
2014. május 06. 15:43
|
|
MidnightLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.28. Hozzászólás: 519 Csatolások: 1 Azonosító: 221951 offline
|
Nagyon jó cikk lett
Én a vattás diétáról már hallottam,de ez a férges eléggé megdöbbentett
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.

0 felhasználónak tetszik: