Miley Cyrus teljesen összeomlott kutyája elvesztése miatt
2014. április 05. 11:51
|
|
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline
|
sajnálom szegény kutyus és Miley-t is
2014. április 05. 12:54
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Nemannyira szeretem Miley-t,de ebből látszik,hogy vannak érzései és,hogy mennyire szerette a kutyáját..remélem majd jobban lesz és teljesen korekt,hogy visszafizette a pénzt amit a rajongói erre költöttek..nem minden énekes tenné meg ezt..
2014. április 05. 17:48
|
|
vilustoesselúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.08. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 220836 offline
|
Hátömm... Nem izélni akarok de ha összeomlott hogy énekelt?
Számomra érthetetlen
(állitólag ő sose playbackkel
)
2014. április 05. 18:44
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Szegény....nagyon sajnálom,bárhogy is van,ez azért mindenkit megrendítene...Részvétem a kutyus miatt
:'(
2014. április 05. 19:36
|
|
Nikol111visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 217684 offline
|
Sajnálom Mileyt nem a kedvenc sztárom de azért most nagyon ki van akadva a kutyusa miatt ez a videó meg mutatta hogy belül még is érez valamit én nagyon meg sajnáltam Mileyt
2014. április 05. 19:42
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
rosa82, te felfogod mekkora baromságot mondtál?? *facepalm*
Miley igenis foglalkozott a kutyusával amikor a szabadideje engedte. Megnézném, hogyha te ennyire híres és elfoglalt lennél mint ő, mennyi időd lenne egy háziállattal foglalkozni..
Miley igenis foglalkozott a kutyusával amikor a szabadideje engedte. Megnézném, hogyha te ennyire híres és elfoglalt lennél mint ő, mennyi időd lenne egy háziállattal foglalkozni..
2014. április 06. 07:59
Én azért sajnálom.
én is átéltem ezt a kutyámmal 10 év együttlét után
2014. április 06. 12:49
|
|
melody1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 175978 offline
|
Sajnos tudom, milyen érzés.
Nagyon sajnálom Miley-t!
2014. április 06. 16:31
|
|
Ryetteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 207398 offline
|
Vilustoessel!
Igen, ez playback volt, de mint minden sztár aki playbacket használ, az úgy használja, hogy rá énekel,nem csak tátog...
És Respect Miley-nak, hogy ilyen állapotban is azért megtudta tartani a koncertet, és is ugyan ilyen lennék, ha az én kiskutyám elmenne! :'(
Igen, ez playback volt, de mint minden sztár aki playbacket használ, az úgy használja, hogy rá énekel,nem csak tátog...
És Respect Miley-nak, hogy ilyen állapotban is azért megtudta tartani a koncertet, és is ugyan ilyen lennék, ha az én kiskutyám elmenne! :'(
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: