Miley Cyrus teljesen összeomlott kutyája elvesztése miatt
2014. április 04. 19:07
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Diary, egy profi előadó ugyanúgy kiakadhat egy ilyen eset miatt, akár a közönség előtt, akár nem. De az utolsó mondatod, azért az egy kicsit durva volt. Lehet, hogy neked 'csak' egy kutya volt, de egy közelebb álló személynek ez azért sokkal több.
2014. április 04. 19:11
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Sajnálom szegényt, de most komolyan - egy ember nem csinál ekkora drámát egy szerette elvesztése miatt, mint amit Miley művel a kutyusa miatt.
2014. április 04. 19:42
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Nagyon sajnálom! Azért kedves volt Miley - tól a kárpótlás, bár tényleg nem ugyanaz, de megértem, hogy ilyen állapotban nem tudott a rajongói elé állni. Aki meg azt mondja, hogy drámázott - bocs már, hogy meghalt a kutyusa! Azért a helyében te is sírtál volna!
2014. április 04. 19:45
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Idézet (Zutul @ 2014.04.04. 18:28)
Olyan pö... vagytok! Igen is lehet siratni így 1 kutyát!! Egyik csaj a sulimban teljesen depresszióba esett mikor elvesztette a macsekját! Egy kicsit lehetnétek együtt érzőbbek is! -.- (tisztelet a kivételnek) Am meg... miért csak a rossz híreket tudják Mileyról kiposztolni?
Igazad van:)
Lehetnétek "KICSIT" kedvesebbek is...
2014. április 04. 19:52
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
Hát egy kis állat elvesztése és főleg, hogy közel állt hozzá nem is csodálom, hogy össze omlott. Borzasztó az ilyen dolog. De nem értem, hogy minek kellett azt a nagy szobrot bevinni a koncertre. Ez még + rá tesz az érzelmekre és talán ha nem lett volna ott akkor jobban oda tudja tenni magát. Playback-ről ne is beszéljünk, szinte mindenki használta/ja.
2014. április 04. 19:54
Szegény kutya. Mileyt a történtek miatt nem tudom sajnálni. Bizonyára egy hónap múlva ismét óriás kolbászokat fog meglovagolni.
Hát igazából sajnálom, de ez legyen a legnagyobb problámája.
Hát igazából sajnálom, de ez legyen a legnagyobb problámája.
2014. április 04. 20:17
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
Hát...nem szeretem Miley-t,de azért nagyon sajnálom!Ha az én kutyám meghalna...nem is tudom mit csinálnék...
2014. április 04. 20:17
|
|
OoSzabinaoOúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 81 Csatolások: 47 Azonosító: 218402 offline
|
Szegény
Nagyon megviselte ez az egész... Megértem őt
2014. április 04. 20:50
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
"Megható" enyelgést folytat le a színpadon. Ha már felhasználja az állat halálát, legalább az egyszer bővítené a szókincsét a ráhatás miatt a f*cking szón túlra. Bár a rajongói sikoltozással reagáltak. Ők természetesen elhitték az önsajnáltatást, de Miley célja tulajdonképpen ez is.
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2014. április 04. 20:50
imádom Mileyt de ha szegény kutyus elbusztult, és még nem tette túl magát rajta nem kéne szobrot állítani neki, majd ha túl tette magát rajta, akkor majd megtart "érte" egy koncert. de azért sajnálom!!! <3333333333333
2014. április 04. 21:22
kicsit sok lesz már a májli elvesztette a kutyát, ha az anyja halt volna meg, megérteném a folyamatos cikkáradatot, de szerintem ennyi elég volt, majd gondolom a temetésről is lesz cikk, meg arról is, hogy egy interjúban elmondja, hogy a mennybe megy a kutya:D
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.