Miley Cyrus teljesen összeomlott kutyája elvesztése miatt
2014. április 04. 17:16
Sajnálom nagyon Mileyt a kutyája miatt és a kutyát is, és rendes tőle, hogy nem mondta le a koncertet.
2014. április 04. 17:17
hungergamesFan16 a kutyából NEM csinálnak reklámat csak Miley fakadt sírva.Ez nem a kutya reklámozása.
2014. április 04. 17:18
sofia k. ha neked lenne kutyád és meghal a turnéd közben te is így csináltad volna,már bocsánat.Ennyire hülye vagy?!
2014. április 04. 17:22
Idézet (Vámpírlány01 @ 2014.04.04. 17:18)
sofia k. ha neked lenne kutyád és meghal a turnéd közben te is így csináltad volna,már bocsánat.Ennyire hülye vagy?!
Amennyiben nem moderálod magad, ki leszel moderálva, azt hiszem
2014. április 04. 17:24
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Vámpírlány01
Hát persze hogy nem érted.
2014. április 04. 17:26
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Nem értem minek vitték oda a kutyája szobrát, amiről nyilván ez jut eszébe és várható volt hogy ez lesz... A playbackről meg ne is beszéljünk...
emcsikehh: Teljesen egyetértek.
emcsikehh: Teljesen egyetértek.
2014. április 04. 17:31
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Szerintem nincs túl játszva. Jelenleg nagyon is át tudom érezni,azt amit Miley is érez
2014. április 04. 17:36
Teljesen egyet értek Beylával és emcsikéhhvel!
Persze,tök szomorú dolog az ilyen,de azt a szobrot ki lehetett volna vinni..
Persze,tök szomorú dolog az ilyen,de azt a szobrot ki lehetett volna vinni..
2014. április 04. 17:40
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Elképesztő, hogy még a kutyája halálából is cikksorozat készül.
Nem ő az első előadó akinek úgy kell színpadra lépni hogy valamilyen problémája van de persze Májlikának ezt is túl kell játszani. Bőgje ki magát koncert előtt és után, a rajongóit meg tisztelhetné annyira hogy normálisan lenyomja a "színvonalas" műsorát hiszti nélkül. Ha meg ennyire depis minek tolták be azt a szobrot, a turnészemélyzetben se használja senki az eszét?
2014. április 04. 17:48
|
|
Anasztáziiaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 223361 offline
|
Szegény Miley , Én már tudom milyen érzés..
(
2014. április 04. 18:00
Nekem eddig elment 4 kutyám és van még 5.Most ők az életem értelmei.Nem is tudom mi lenne velem nélkülük.Jelen pillanatban én sem vagyok túl jó formában és fogalmazzunk úgy ,hogy ők a "támaszaim".Szegény Miley.Nagyon sajnálom.Tudom milyen érzés.
1 felhasználónak tetszik:
Kendallfan13
2014. április 04. 18:05
Elképesztő, hogy még a kutyája halálából is cikksorozat készül. blink.gif Nem ő az első előadó akinek úgy kell színpadra lépni hogy valamilyen problémája van de persze Májlikának ezt is túl kell játszani. Bőgje ki magát koncert előtt és után, a rajongóit meg tisztelhetné annyira hogy normálisan lenyomja a "színvonalas" műsorát hiszti nélkül. Ha meg ennyire depis minek tolták be azt a szobrot, a turnészemélyzetben se használja senki az eszét?
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/424045-miley-cyrus-teljesen-osszeomlott-kutyaja-elvesztese-miatt/valasz/.../#ixzz2xvyZyGUh
Figyelj,szerintem nem ő,hanem te reagálod túl a dolgot!
Forrás: http://starity.hu/forum/topik/424045-miley-cyrus-teljesen-osszeomlott-kutyaja-elvesztese-miatt/valasz/.../#ixzz2xvyZyGUh
Figyelj,szerintem nem ő,hanem te reagálod túl a dolgot!
2014. április 04. 18:08
|
|
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline
|
Igen az nagyon szomorú hogy meg halt a kis állata, de érdekes amikor Avalanna meghalt akire Justin úgy tekintett mint a saját testvérére, abból nem volt cikksorozat pedig Justinnak is koncertet kellett adnia másnap...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!