@pink girl11:
Mondjuk aki a gyerekeit alig bírja eltartani,mivel etetni, ruháztatni, tanítattni kell őket mert nem talál magának munkát, a kormány nem csökkenti a rezsit, csak mondja, vagy mert valamilyen hátrányossággal él ami miatt nem tud munkát szerezni, vagy csak szimplán ő nem szerepelt semmilyen bugyuta, és agysorvasztó műsorban, amiért egy rakás pénzt kapott?
Komolyan ennyire hülye vagy, vagy csak megjátszod? Van fogalmad róla, mennyi pénz az? Ritkán mondok ilyet, de komolyan, süllyedj el szégyenedben, hogy ilyet mondtál. Röhej.
A plasztiknak meg üzenem, hogy el ne várja, hogy majd sajnálni fogjuk. Legközelebb meg kell elégedni azzal, amit a jó Isten neki adott, és szevasz, nem úgy kinézni, mint aki a sarkon "dolgozik".
Elfuserálták VV Cristofel menyasszonyának melleit
2014. március 11. 21:17
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. március 11. 21:28
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ha ezt most nem olvasom el biztos nem tudnék nyugodtan aludni az éjjel
2014. március 11. 22:11
szar ügy.. és amugy kit érdekel.. hányok ettől a csávótól.
2014. március 11. 22:53
Sosem szerettem az ilyen mű dolgokat. Nem értem, miért kellenek a nőnknek az ilyen mű dolgok. Nem veszik észre, hogy ezzel csak csúnyítanak magukon? Nem veszik észre, hogy a hatalmas mell, száj, fenék, és a többi ilyen baromság elrontja őket. hogy fognak kinézni olyan 20-25 év múlva? Nem tudom, ezek nem gondolnak a jövőre? Hogy fogják így táplálni a gyermeküket? Ennyi pénzért akár simán elmehettek volna nyaralni, vagy nem tudom. De, hát ha valakinek van ennyi IQ-ja, és ennyi pénze csinálja! Nem az én bajom.
Pluszba úgy tűnik ennek a vévé krisztofernek is csak az ilyen undorító műnők jönnek be, akiknek bár nagy az önbizalmuk, eléggé hülyék ahhoz, hogy egy talán olyan műtétet vállalnak be, amivel tönkre is tehetik az életüket, vagy fenekestül felfordítják.
Pluszba úgy tűnik ennek a vévé krisztofernek is csak az ilyen undorító műnők jönnek be, akiknek bár nagy az önbizalmuk, eléggé hülyék ahhoz, hogy egy talán olyan műtétet vállalnak be, amivel tönkre is tehetik az életüket, vagy fenekestül felfordítják.
2014. március 14. 19:01
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
850 ezer Ft nem kis összeg...
2015. április 04. 19:49
|
|
Lőrincz2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.18. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 240512 offline
|
Elégeddjen meg azzal amije van.
2015. április 05. 13:37
Miért kellett?! Isten nem véletlenül teremtett olyannak,amilyenek vagyunk!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.