Elfuserálták VV Cristofel menyasszonyának melleit
2014. március 11. 17:18
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
Eleve gyönyörű, hogy a mellei nagyobbak, mint a feje...
Másrészről pedig azért a sok szidalmazó is eléggé megijedne, ha egyszer csak begennyesedne a mellük...
Másrészről pedig azért a sok szidalmazó is eléggé megijedne, ha egyszer csak begennyesedne a mellük...
2014. március 11. 17:36
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Sajnálom, de amúgy miért kell implantátum a mellébe? Már eleve nem kellett volna az első sem, ez szerintem nem csak az orvos hibája, ha már itt tartunk.
2014. március 11. 17:45
|
|
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline
|
Hát nem is tudom mit csinàljak, üljek, álljak. Ez akkor hìr most komolyan. Átmegyünk ...kk szintű bulvárszarrá??? Ez a nő egy senki. Cristofel meg még az sem.
2014. március 11. 18:21
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
Sok ember úgy jár mellműtétre,mintha boltba menne 2 zsömléért,ezek a műtétek igenis kockázatosak és komplikációk lehetnek utána,de ezek nem mérlegelik,hogy akár a műtőasztalon is maradhatnak...Mi a fenének ennyi plasztikai hülyeség!!!
2014. március 11. 18:35
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Ez a cikk valahogy nem hiányzott az oldalról! Azon kívül,hogy szerintem ez a kutyát sem érdekli (legalábbis engem holtbiztos nem),azt kell hogy mondjam rosszindulatúan fogalmazva,hogy a csajszi megérdemelte! Kellet neki ennyi,meg ennyi köbcentit tetetni bele,hadd durranjon szét!
Ez már gusztustalan!
2014. március 11. 18:44
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ja, ennek a rüfkének van 850 rugója, hogy csak úgy csináltasson magának felpumpált tőgyeket?
Sőt, egyáltalán ki ez a szilikon p*csa, hogy hulla fáradtan a begennyesedett - egyébként anyatejes táplálásra képtelen - melleiről kelljen olvasnom? Bár mondjuk szegénykének már az arckifejezésén is látszik, hogy talán a nyolc elemije van meg, de lehet, hogy az sem. A szilikon testidegen anyag amit valószínűleg a szervezete megérzett és ki is akarta lökni, hiszen tudja, hogy az nem oda való. Ugyanez előfordulhat bármilyen műtéti beavatkozásnál (pluszban transzplantált szerveknél), hogy az immunrendszer közbeavatkozik. Kíváncsi vagyok, hogy mit szólna az alap egészségügyi ellátáshoz, amikor evidens az, hogy az emberrel úgy beszélnek, mint egy darab sz*rral. Hozzászokott a burzsuj ellátáshoz, vagy mi a szösz?
2014. március 11. 19:35
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Nem tudom sajnálni, így járt. Miért is akart implantátumot? Ha nem volt képes úgy elfogadni magát, ahogyan régen volt, akkor persze, hogy egyből a plasztikai sebész karjaiba kell repülni. Mert a műtét az, amitől szépnek látja magát. Mintha csak akkor érezhetné magát jól és elfogadottan, ha 80 kilós mellei vannak. Ugyan. Ebből is látszik, hogy a mai média legtöbbször csak rosszat sulykol az emberekbe...
2014. március 11. 19:44
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Most ány felnőttnek nincs annyi pénze???Ja gondolom ti vagy 10 évesek vagy csórók vagytok! XD
2014. március 11. 20:56
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Hát ha ezt nem tudom meg, esküszöm nem tudtam volna nyugodtan aludni éjjel.
Egyébként gondolom, hogy sz*r lehet neki, de 0 biológiatudással megmondom, hogy ez benne van a pakliban az összes ilyen műtétnél.Csak már régen hallottunk Cristofelről.
Egyébként 850 ezer? Egek... és az a gond, hogy szerintem meg sem kottyant neki.
Egyébként gondolom, hogy sz*r lehet neki, de 0 biológiatudással megmondom, hogy ez benne van a pakliban az összes ilyen műtétnél.Csak már régen hallottunk Cristofelről.
Egyébként 850 ezer? Egek... és az a gond, hogy szerintem meg sem kottyant neki.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: