A legjobb pillanatok: ez történt a 2014-es Oscar-gálán
2014. március 04. 14:34
Vidám kis gála volt, és roppant örülök, hogy Jared vitte haza az egyik kis szobrot. Megérdemelte!
2014. március 04. 17:35
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Mi az hogy DiCaprio most sem nyert ??uuh láttom Elen tette a hangulatot.Pizza is volt ne már
A celeb csoport kép baromi jóóó
2014. március 04. 17:37
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Utolsó kép hogy nézz Lupita
Sírok ezen komolyan
2014. március 04. 17:53
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2014.03.04. 14:05)
utálom Jennifer Lawrence... szar színész és nincs is sok szerepe, sőt én csak az éhezők viadalában láttam és nem volt nagy szám. Ezek mellett unorító... ocsmány és irritatív... (csak vélemény)
Nem akarom én megsérteni a személyes véleményed és magam is biztos vagyok benne ,hogy sok minden nem igaz vele kapcsolatban amit a médiában elhitet magáról de szerintem úgy ne nyilatkozz róla ,hogy egyetlen egy filmben láttad (főleg ha az az Éhezők Viadala). Szar színésznőnek meg nem mondanám mert azért szeretném látni ha te lenyomod nekem azt amit pl. A Napos Oldalban lenyomott. Nem tudom a szépség szubjektív de ocsmánynak azért nem mondanám. Miért undorító ? Mármint csak azért mert most szerencsétlent felkapták és divat lett utálni?
Mondok én neked egyből 5 nevet akiket divat (volt) utálni csak azért mert nyomták az arcába mindenkinek. Megjegyzem nekem se tetszik a néha erőltetett stílusa de szerintem amit te írsz az már túlzás.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2014. március 04. 19:51
|
|
As Mad As Her Masterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 216259 offline
|
Szegény Leo még sírt is...
Ez most egy kicsit gonosz, de Leonardo-ról van egy nagyon jó vicc.
Leonardo: *Oscarnak nevezi a fiát*
Orvos: Szeretnéd megfogni a b...
Leonardo: ÚGY MONDD, AHOGY GYAKOROLTUK!
Orvos: És az Oscart kapja...
Ez most egy kicsit gonosz, de Leonardo-ról van egy nagyon jó vicc.
Leonardo: *Oscarnak nevezi a fiát*
Orvos: Szeretnéd megfogni a b...
Leonardo: ÚGY MONDD, AHOGY GYAKOROLTUK!
Orvos: És az Oscart kapja...
2014. március 04. 21:04
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Jared Leto egyre csak olyan a szemembe külsőleg, mint Dávid az Éjjel-Nappal Budapestből...
Leot sajnálom, a Wall Street farkasa egy nagyon jó film. Az angol tanárom is nagyon gyakran dicséri.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.