Leonardóért pedig a szivem hasad meg. Nem baj, majd jövőre
A legjobb pillanatok: ez történt a 2014-es Oscar-gálán
2014. március 03. 20:06
Szegény je, már másodszorra
Ben látom hozta a formáját rendesen, imádom azt a képet.
A selfie hatalmas, már vagy hatszor találkoztam vele az interneten. Lupita gyönyörü, nem győzöm hangoztatni, pedig eddig nem voltam érte oda. Be kell lássam, csak úgy ragyog. Ellen Jeredes viccével egyetértek, gyönyörü.
2014. március 03. 20:06
Jujj, nagyon jó cikk lett, imádom az ilyeneket, és Jennifer téged is imdlák természetesen el kell esni, ez csak igy drámai
2014. március 03. 20:16
|
|
lilcsa28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178445 offline
|
Szegény Capribogyó
Úgy sajnálom, szerintem nagyon tehetséges színész, és igazán megérdemelhetne már egy díjat.Mondjuk díjjal, vagy anélkül is nagyokat alakít.Jennifert meg egyszerűen imádom
kár hogy nem ő nyert,így beírhatta volna magát filmtörténetbe.Az selfie egyszerűen zseniális lett
Remélem jövőre Robert Downey Jr. is kap vmit, mert ő is megérdemli, meg persze Johnny Depp, Hugh Jackamnt stb.
Remélem jövőre Robert Downey Jr. is kap vmit, mert ő is megérdemli, meg persze Johnny Depp, Hugh Jackamnt stb.
2014. március 03. 21:02
Meryl
A csoportkep tok jo.
Ellen mondokai mindig viccesek.
Az a pizza..
Ellen mondokai mindig viccesek.
Az a pizza..
2014. március 03. 22:12
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
a képek alapján remek volt a hangulat, a nyertesek megérdemlik a szobrot! én csak szegény Leót sajnálom, ő aztán tuti megérdemelné az Oscart, de még van rá alkalom:) amúgy Benny nagyon vicces a U2 hátánál: még fel is ugrott, mintha amúgy nem lenne elég magas
2014. március 03. 22:21
Idézet (szavy @ 2014.03.03. 15:58)
Ez a Jennifer Lawrence akkora egy csődtömeg nőszemély. Vagyis erre próbál rájátszani. Kicsit unalmas már ez az elesek az oszkáron, tavaly már elsütötte ezt a "poént". Ideje lenne kitalálnia valami újat.
Egyetértek. Mintha ez az egész már forgatókönyv alapján menne és mindenki plusz gázsit kapna, ha eljátsza a szerepét. Jen megint az ügyetlen anticelebet, Dicapriónak pedig vélelten se adjon senki Oscart, mert így nagyobb a hírverés.
Arról nem is beszélve, hogy ritka unalmas volt az idei jelöltek listája.
2014. március 04. 10:36
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Julia Roberts eléggé ijesztő azon a képen....Nagyon nem szeretem azt a nőt. Szerintem egyáltalán nem jó színésznő, nem tudom miért futtatták, futtatják annyira, valakinek a valakije, talán ezért. Nagyon a bögyömben van:) Az egyik legellenszenvesebb hollywoodi színésznő, ez van. Mondjuk a gonosz mostoha szerepe kivételesen telitalálat volt neki, mintha ráírták volna azt a szerepet! Egyébként az oscar is egy nagy bunda szerintem!
2014. március 04. 14:05
utálom Jennifer Lawrence... szar színész és nincs is sok szerepe, sőt én csak az éhezők viadalában láttam és nem volt nagy szám. Ezek mellett unorító... ocsmány és irritatív... (csak vélemény)
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: