VV6: Charlotte nyerte a párbajt
2014. március 04. 16:42
|
|
szabina farkasdyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.12. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 215212 offline
|
de nem már Dorka sokkal jobb ennél az izénél... :/
2014. március 04. 16:48
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (reniszoszi @ 2014.03.03. 12:09)
Sajnálom, mert Charlotte fejét/hangját/stílusát nehezen viselem.
Dorka egy cuki, stílusos, ennivaló lány, azt hittem ő megy vissza...
Neked Dorka alpári, rosszindulatú, hisztis megnyilvánulása képviseli a cuki, ennivaló kategóriát? Kívánom, hogy ilyen emberekkel legyél körülvéve!
Dorka egy cuki, stílusos, ennivaló lány, azt hittem ő megy vissza...
Neked Dorka alpári, rosszindulatú, hisztis megnyilvánulása képviseli a cuki, ennivaló kategóriát? Kívánom, hogy ilyen emberekkel legyél körülvéve!
Én is kívánok neked minden jót. A személyeskedésnek való ellenállást mindenképp. Majd egyeztessünk, melyikünk hogy halad.
2014. március 04. 16:56
ezeknek miért van adatlapjuk?
mit tettek le az asztalra a hülyeségen kívül?
2014. március 04. 16:59
|
|
Krisztii10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 230 Csatolások: 8 Azonosító: 221746 offline
|
Nagyon kár h Charlotte ment vissza..:/ megjátszós nagyon.. Dorka sokkal jobb
2014. március 04. 17:14
Annyira gagyi a mostani széria. Csak hisztis libák meg analfabéta köcsögök vannak bent. A korábbi szériákban legalább voltak egyéniségek, mint például Szandika, a nagyszájú, ámde mégis szeretni való lány, aki mindenkinek megmondta a véleményét, mégis mindenki szerette. Ez a Charlotte egy irritáló riherongy. Nem nagyon nézem a mostani szériát, de a párbajt megnéztem. Annyira idegesített ahogyan Charlotte beszélt, látszik, hogy megjátssza magát. Nagyon sajnáltam, hogy nem Dorka ment vissza, igaz, hogy Dorka nem csinált semmit a villában, de inkább őt néztem szívesebben a képernyőn, mint ezt az elhasznált ribancot.
2014. március 04. 17:25
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Meglepő tény....Nem szoktam nézni de mégis reklámokból beszámolokról tudom ki ki egyszer néztem meg(sajnos) Nem tudom mit esztek ezen a Dorkán jó kinéz valahogy de már nagyon idegsítő volt a párbajon is és most zsoltival mi lesz? Eddig Dorka miatt nem volt nagy szerepe sztem.Most egy kicsit jobban ott lesz.
2014. március 04. 18:14
Nekem igazából egyik lánnyal sincsen semmi bajom, de azért jobban örültem volna, ha Dorka megy vissza. Valahogy ő szimpatikusabb :3
2014. március 04. 18:47
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Ez a büdös k*rva ment vissza sajnos. Nagyon sajnálom hogy nem Dorka ment vissza a villába. És Zsoltot is nagyon sajnálom.
2014. március 04. 19:27
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
eleinte irritált Charlott, de mostmár nem annyira, és nem bánom, hogy ő ment vissza, és nem Dorka.Dorka se volt valami szimpi :/
2014. március 05. 06:37
Nagyon örülök hogy vissza ment a villába!!Neki szurkoltam.
2014. március 05. 06:52
|
reniszosziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 210109 offline
|
Kedves Kelsey, nem akartam személyeskedni, ezért elnézést. De az nem fér a fejembe, hogy Dorka rosszindulatú, közönséges viselkedését hogy lehet stílusosnak és cukinak nevezni. Én az ilyen Dorka féle embereket kerülöm, mert semmire nem tartom az ő általuk képviselt hozzáállást. Az én értékrendem homlokegyenest az ellentetje. De ha neked ez bejön...kinek a pap, kinek a papné.
2014. március 05. 17:09
|
|
Szonja 1615új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 218080 offline
|
Én ennek nagyon örülök! Nekem eleinte Dorka is szimpatikus volt,de mostanra megutáltam. Nagyon irritál a nevetése és ahogy telt az idő rájöttem,hogy nem az,akinek eleinte mutatta magát. Igaz,hogy azokkal kedves,akik közelebb kerültek hozzá,de Charlotte próbált közeledni hozzá többször is,és Dorka mindig csak bunk*skodott vele.! Szóval jó,hogy ő esett ki! Amúgy meg nem is csinált bent semmi érdekeset!
2014. március 07. 08:21
|
Nagy Diaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 221322 offline
|
Ennek nem örültem, hogy ő ment vissza, mert Dorka sokkal jobban megérdemelte volna hogy vissza menjen. Az oka, hogy Dorkának bent van a párja Zsolti, Charlotte-nak pedig kint van Simon. Mióta kikerült Simon azóta Charlotte nem csinál bent semmit. Semmi értelme hogy bent maradjon. Meg látszik az arcán hogy kurva volt.
2014. március 07. 09:15
|
|
rokaróni |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.04.01. Hozzászólás: 539 Csatolások: 34 Azonosító: 172443 offline
|
Én ennek a hírnek marhára nem örülök!Szerintem Charlotte mehetett volna haza már az elején a Simonnal!Nem szimpatikus!Szerintem Dorka sokkal inkább megérdemelte volna,hogy megnyerje a párbajt,és hogy ne költözzön ki a villából! ♥
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: