VV6: Charlotte nyerte a párbajt
2014. március 03. 10:58
|
|
Krisztii10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 230 Csatolások: 8 Azonosító: 221746 offline
|
Kár h ő ment vissza..Dorkának drukkoltam:) ..
2014. március 03. 10:58
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Rohadna meg ez a bitch, ott ahol van!! -.-"
Szegeny Zsoltot ugy sajnaltam!
Es Dorkat is, o volt a kedvencem! <33
Charlottetol agybajt kapok, fonyit, visit, allandoan nyavog, egyszeruen irrital!
Mar a puszta jelenletetetol is kiraz a hideg, blee! Undorito egy csaj! -.-
Neki kellett volna kiesnie, hisz Simonka varta ot, es Dorkanak kellett volna megnyernie, hisz neki ott volt/van a villaban a szerelme, Zsolt!
Nagy bunda az egesz!
Szegeny Zsoltot ugy sajnaltam!
Charlottetol agybajt kapok, fonyit, visit, allandoan nyavog, egyszeruen irrital!
Neki kellett volna kiesnie, hisz Simonka varta ot, es Dorkanak kellett volna megnyernie, hisz neki ott volt/van a villaban a szerelme, Zsolt!
Nagy bunda az egesz!
2014. március 03. 11:31
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Lehet, hogy Dorka bunkó és nyers, de könyörgöm ilyen emberek valók a ValóVilág 6-ba!!! Nem olyanok mint Charlotte, aki a szürke kisegér és csak akkor ígér balhét és drámát ha kiesés fenyegeti. Szánalmas. Ebbe a valóságshowba olyan emberek kellenek, akik drámáznak, nem aranyos és cuki jellemek. Charlotte meg csak játszta az agyát azzal az 500-as rekoddal... amikor Dorka (vagy más, nem tudom) kifejtette, hogy Char ne lepődjön meg ha lekurvázzák 500 pasi után, mire a nőci rávágja: "Dehogy voltam én ötszázzal! Honnan veszed te ezt!" -.-" Szánalom a köbön.
2014. március 03. 12:09
|
reniszosziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 210109 offline
|
Sajnálom, mert Charlotte fejét/hangját/stílusát nehezen viselem.
Dorka egy cuki, stílusos, ennivaló lány, azt hittem ő megy vissza...
Neked Dorka alpári, rosszindulatú, hisztis megnyilvánulása képviseli a cuki, ennivaló kategóriát? Kívánom, hogy ilyen emberekkel legyél körülvéve!
Dorka egy cuki, stílusos, ennivaló lány, azt hittem ő megy vissza...
Neked Dorka alpári, rosszindulatú, hisztis megnyilvánulása képviseli a cuki, ennivaló kategóriát? Kívánom, hogy ilyen emberekkel legyél körülvéve!
2014. március 03. 13:06
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
szerintem inkább Dorka, mint Charlotte
2014. március 03. 13:51
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Charlotte csak azért nyert mert Simon " barátnője " legalábbis szerintem...
2014. március 03. 14:33
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
chhhhhhh....utálom ezt a hülye ribit
Dorka szimpibb volt
2014. március 03. 14:38
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
egyiket sem kedveltem. Beszavazáskor Dorka kedvesnek tűnt, bent azért néhányszor kimutatta a foga fehérjét. Charlotte meg még rosszabb tőle. Büszke arra, hogy 500 pasival volt?
Ráadásul sunyi is.
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2014. március 03. 15:16
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
Ne má en imádtam Dorkat....
2014. március 03. 15:22
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Fuh, hat en nagyon szurkoltam Dorkanak, mert Charlotte rohadtul idegesitett jaj meg azoka fejei.. :s de elmondom a 3 okot, ami miatt kiesett: amiota rajta van a kek kendo, tokre feszult volt, emg meg bunkobb emg nem is mosolygott..ez hol szimpi?
2: a nezok kivancsiak voltak, vajon Zsolt hogy fog boldogulni, hogy ra megy-e masra, mas oldalat lathatjuk-e.
3: Charlotte azt igerte, hogy megmutatja mas oldalat, fel fogja dobni a villat..na most Dorkaval mi lenne ha visszament volna? Ugyan azt lattuk volna, hogy nyaljak egymast Zsolttal meg neha hulyulnek Vikivel.
2: a nezok kivancsiak voltak, vajon Zsolt hogy fog boldogulni, hogy ra megy-e masra, mas oldalat lathatjuk-e.
3: Charlotte azt igerte, hogy megmutatja mas oldalat, fel fogja dobni a villat..na most Dorkaval mi lenne ha visszament volna? Ugyan azt lattuk volna, hogy nyaljak egymast Zsolttal meg neha hulyulnek Vikivel.
2014. március 03. 16:01
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
Idézet (Hailie95 @ 2014.03.03. 15:22)
Fuh, hat en nagyon szurkoltam Dorkanak, mert Charlotte rohadtul idegesitett jaj meg azoka fejei.. :s de elmondom a 3 okot, ami miatt kiesett: amiota rajta van a kek kendo, tokre feszult volt, emg meg bunkobb emg nem is mosolygott..ez hol szimpi?
neki az volt a legnagyobb problémája, hogy tudta, hogy ki fog esni mert nem volt egy erős játékos ezért haragudott az egész világra
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. március 03. 16:14
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Nekem aztàn tök mindegy volt ki megy vissza egyiküket sem szerettem igazán, szóval...de azért örültem, hogy Charlotte ment vissza, mivel szerintem Dorka nagyon bekèpzelt volt, mondjuk Charlotte-nak meg az affektálása idegesített.
2014. március 03. 17:15
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Jajj! ''ötszázegy'' Charlotte!! Hogy oda ne rohanjak! De unom már ezt a folytonos jelzőt a neve mellett!! Nem is volt az 500,csak azért mondja hogy felvágjon!!
És ezek után még esetleg csodálkozik azon,ha lek***ázzák??? Arról nem is beszélve,hogy szerintem a pasik se akarnak vele ezek után komoly kapcsolatot --> ''500 után 1 ide-vagy oda,már úgyse számít neki'' elven! Maga ellen játszik,idióta p***a!!!
2014. március 03. 17:17
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Most buktatom le magam, hogy azóta is nézem, de egye fene
Mindketten teljesen semlegesek voltak a kihívásig, de amit Dorka utána leművelt a két kiskutyájával (Iza, Zsolt nyilván) az botrányos volt, kedvem lett volna megfojtogatni őket, úgyhogy Charlotte-nak drukkoltam. Nem egy nagy cucc ő sem, de milliószor pozitívabb személyiség, mint Dorka, és ez csak a hülyék szerint múlik azon, hogy hány férfival/nővel/kecskével feküdt le az ember. Olyan olcsó kis trükk ezzel támadni a másikat, de mégis sokak szerint működik. Ahogy Dorka és a kutyusai fel voltak háborodva, mintha NEKIK ártott volna azzal, hogy hányszor szexelt, úristen, lefordultam a székről.
Meg mivel a két szerelmem Dávid és Teo neki szurkolt, hát muszáj voltam.
De nem egyébként, tényleg megmutatkozott, hogy melyik a normálisabb személyiség, "nem szeretlek/hülye vagy?/hagyjál már" Dorka, vagy Charlotte. Olyanokat meg igazából ostobaság kijelenteni, hogy nem csinál semmit, mert egyrészt odabent senki nem csinál semmit/többet, mint a másik, másrészt 1 órát látunk 24-ből. Nyilván a veszekedéseket meg a kamuszerelmeket rakják bele, nem a felhőtlen beszélgetéseket.
Azért azt hozzá kell tenni, hogy az Rtl megint nem volt pártatlan, Liluék sem, Charlotte oldalán voltak, csak most már visszavettek a Dávid-Viki esethez képest.
Mindketten teljesen semlegesek voltak a kihívásig, de amit Dorka utána leművelt a két kiskutyájával (Iza, Zsolt nyilván) az botrányos volt, kedvem lett volna megfojtogatni őket, úgyhogy Charlotte-nak drukkoltam. Nem egy nagy cucc ő sem, de milliószor pozitívabb személyiség, mint Dorka, és ez csak a hülyék szerint múlik azon, hogy hány férfival/nővel/kecskével feküdt le az ember. Olyan olcsó kis trükk ezzel támadni a másikat, de mégis sokak szerint működik. Ahogy Dorka és a kutyusai fel voltak háborodva, mintha NEKIK ártott volna azzal, hogy hányszor szexelt, úristen, lefordultam a székről.
Meg mivel a két szerelmem Dávid és Teo neki szurkolt, hát muszáj voltam.
Azért azt hozzá kell tenni, hogy az Rtl megint nem volt pártatlan, Liluék sem, Charlotte oldalán voltak, csak most már visszavettek a Dávid-Viki esethez képest.
2014. március 03. 17:26
Muszáj ilyeneket adni a tv-ben itt romlanak el az emberek, amikor ilyeneket kell nézni otthon bármi más helyett, és egy rakás teljesen műveleteln parszt játéka csak arra, megy ki , hogy pénz pénz és pénz ns meg s pénz me pénz nélküln nincs élet.....
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.