Hurrá! Éveken belül ingyenesen netezhetünk
2014. február 26. 21:34
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
..internet-hozzáférés korlátozása az emberi jogok megsértését jelenti.
xDDD
Emberi jog???
xDDD
Emberi jog???
2014. február 26. 21:35
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
De azá jó lennneeee:D
2014. február 26. 22:32
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Igazából szerintem is fölösleges lenne ilyen ősember szintjén élő népeknek internetet szolgáltatni, akik még rendes házakat se tudnak vagy akarnak építeni.
A cenzúrázatlan net viszont jó dolog lenne, mivel szerintem undorító dolog, hogy korlátozzák az emberek mit posztolhassanak egy "szabad" hálózatra.
Mostanság próbálják megkerülni ezt a cenzúrát a deepweben keresztül, de nem túl nagy sikerrel. Akármerre járunk, nagy cégek követnek minket, (ld. facebook, google, apple, yahoo, stb), és ha az ember követő meg script blokkkolókat használ, már egyből terroristának akarják titulálni, miközben csak a privát szféráját akarja megvédeni.
Véleményem szerintem nem cenzúrázni kell a netet, hanem mindenkinek elmennie róla, akinek nem tetszik, hogy mik folynak rajta.
A cenzúrázatlan net viszont jó dolog lenne, mivel szerintem undorító dolog, hogy korlátozzák az emberek mit posztolhassanak egy "szabad" hálózatra.
Mostanság próbálják megkerülni ezt a cenzúrát a deepweben keresztül, de nem túl nagy sikerrel. Akármerre járunk, nagy cégek követnek minket, (ld. facebook, google, apple, yahoo, stb), és ha az ember követő meg script blokkkolókat használ, már egyből terroristának akarják titulálni, miközben csak a privát szféráját akarja megvédeni.
Véleményem szerintem nem cenzúrázni kell a netet, hanem mindenkinek elmennie róla, akinek nem tetszik, hogy mik folynak rajta.
2014. február 27. 15:03
Na végre!!! Tudjátok amúgy is a szülőknek menjit kell fizetni? Nem keveset!
2014. február 27. 17:26
|
|
valaki1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 98 Csatolások: 15 Azonosító: 195941 offline
|
nem akarom elolvasni XD
2014. február 27. 17:38
|
|
whatever22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 221899 offline
|
sztem ha ez megvalósul,az emberek az utcán sétálva is kockulni fognak xddd
2014. február 27. 21:56
|
|
Eperfa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 571 Csatolások: 4 Azonosító: 158518 offline
|
ez nagyon nem jó.... még nagyobb zombikká változunk csak...
múltkor láttam egy sereg gyereket akik nem is szóltak egymáshoz csak a netet nyomták....
ez élet?
persze én is szeretek netezni, de nem ilyen áron.
utálom.
múltkor láttam egy sereg gyereket akik nem is szóltak egymáshoz csak a netet nyomták....
ez élet?
persze én is szeretek netezni, de nem ilyen áron.
utálom.
2014. február 28. 15:07
|
|
Amlloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 179707 offline
|
Sokkal fontosabb dolgokra is fordíthatnák a pénzt.
Mellesleg most is csak azt lehet látni, hogy minden gyerek az utcán a telefonját nyomkodja...
Persze van pozitív oldala is, de szerintem nem túl jó ötlet.
Mellesleg most is csak azt lehet látni, hogy minden gyerek az utcán a telefonját nyomkodja...
Persze van pozitív oldala is, de szerintem nem túl jó ötlet.
2014. február 28. 17:06
|
|
Fatima1223új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 221661 offline
|
az akkor jó lesz:D
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: