Starity

Hurrá! Éveken belül ingyenesen netezhetünk

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 26. 09:31 #1
- törölt felhasználó -    
Az egész világon elérhető ingyenes internetet tervez egy amerikai szervezet.
A teljes cikkhez kattints ide!
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2014. február 26. 09:41 #2
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Most őszintén, a szigetek, meg az afrikai törzsek lakóinak mi a fészkes fenének lenne szükségük arra, hogy internetezzenek? Kb. lekakilják, hogy mi történik a nagyvilágban, mert úgy sem érinti őket különösebben, hogy XY nagyvárosban mennyi a benzin ára, meg az euró árfolyama stb...
2014. február 26. 09:56 #3
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Szerintem nincs baj azzal, hogy afrikaiak meg szigetek... (már csak azért sem, mert fejlődnek ők is, csak sokkal lassabban, másrészt meg járhat arra 21. századi ember is, akinek hasznos lehet, hogy ott is elérhető) Viszont a cenzúrázatlan net... Hát... Félek, ez hatalmas konfliktusokat fog szülni. sad.gif
2014. február 26. 10:35 #4
- törölt felhasználó -    
Az ember még nagyobb területeket akar meghóditani az internet által. Hurrá.. Már nem elég, hogy az 5 éves gyerek internetezik, de már az őslakosok is szinte rá lesznek "kényszerülve". Olyan mintha globalizálnának egy virust, amit minden élő embert megfertőz. Oké, hogy több milliárd ember életét könnyebbé teszi az internet használata, de vannak, akik ebből nem kérnek, mert hidegen hagyják őket, vagy nem is tudnak szinte a létezéséről. A szüleimet se foglalkoztatja. Csak apum érdeklődik kicsit iránta, mivel hallott a jófogás.hu-ról, ahol bármihez hozzá lehet férni, de mondjuk a géphez nem ért, anyumat pedig totál nem érdekli, igy is alig van elég szabadideje.
2014. február 26. 10:46 #5
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Toxic-al egyetértek..bár én kipróbálnám úgy azt a fajta életet is smileeee.gif amúgy nekem mindegy, nem én fizetem a netet xd
2014. február 26. 10:47 #6
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
teljesen egyetértek.jogunk van ahhoz,hogy pl. olvassunk a politikáról(már akit érdekel-a mi esetünkben orbán-döntései,pénzügyi hírek,meg ilyesmik.mármint ez a felnőttek részéről a net jelentősége.és ehhez van jogunk
2014. február 26. 10:53 #7
Sofi Chan
Sofi Chan
Nephilim

Státuszkeep it to urself cause no one cares at all.
Hozzászólás: 4954
Csatolások: 539
Azonosító: 195516
Sally Sparrow, teljesen egyetértek veled!
2014. február 26. 11:06 #8
- törölt felhasználó -    
Várható volt, de ez rengeteg pénzt fog elvenni eggyes cégektől...persze az átlagos ember örül ennek...
2014. február 26. 11:39 #9
alizlaczy31
alizlaczy31
új tag

Státusz'Only if you know how to be happy when you're sad'
Hozzászólás: 24
Csatolások: 0
Azonosító: 221825
Örülök annak,hogy egyes afrikai törzsben is örömüket lelik majd ebben,de másutt sajnálom is...Mindig is tisztelettel néztem azokra akik minden technikai kütyü nélkül is örömüket lelik az életben...!Az biztos,hogy sok cég ezzel kevesebb bevételt fog majd szedni és így lehet,hogy az internet ingyen lesz,de sok máson majd be kell pótolni a kiesett pénzt,ezáltal számíthatunk arra,hogy egyes eszközök (gondolok itt: telefonra stb.) ára akár a kétszeresére is növekedhet.
2014. február 26. 11:57 #10
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Boldog világban élnénk, ha az lenne a legnagyobb gond, hogy PUSZTÁN a Föld lakosságának 40%-a nem fér hozzá a nethez. Ez egy elég gyér szám. Nem kell matekzseninek lenni ahhoz, hogy bárki megállapítsa, hogy a Föld népességének több, mint a fele számára elérhető a net.
Az a baj, hogy ennél sokkal eget rengetőbb problémák vannak a világban. A 21. században is sajnos gyakori az éhezés és a mély szegénység egyes helyeken például. Tudom, hogy ezzel is csomó szervezet törődik, ami szép dolog, de ez olyasvalami, amit nem egyszerű csökkenteni sem, nem hogy megszüntetni.
Én azt gondolom régen rossz, hogy ennyire függnek az emberek az internettől. Ha valakinek a munkáját segíti, az rendben van. De emellett kapcsolatromboló hatású, és ha engem kérdeztek egy gyereknek sem a neten kell felnőnie, hanem tanuljon, legyenek hobbijai, stb.
Másrészt a civilizációtól távol élő törzsek úgysem fognak törődni a nettel, ahogy semmilyen technikai kütyüvel sem. "Civilizált" ember meg csak különös alkalmakkor tér isten háta mögötti helyekre.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2014. február 26. 12:02 #11
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Ez igaz Sally Sparrow
2014. február 26. 12:25 #12
- törölt felhasználó -    
1. Mire mennek az egyirányú kommunikációval?
Az internet elvileg leegyszerűsítve kérdésekből és válaszokból áll. Ha nincs meg a két irány, akkor ez így baromság.
2. Európa elöregszik, a harmadik világ pedig túllépte a fentarthatóság határát, nem hiszem, hogy az internet a legnagyobb probléma.
2014. február 26. 13:58 #13
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Haver, gondolkozz, Afrikában a népesség 60'/.-a éppen kihal, már nem azért, az lenne, szerinted TÉNYLEG az lenne nekik a legnagyobb problémájuk, hogy nem tudnak netezni? Gratulálok!
2014. február 26. 14:05 #14
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Szerintem igenis jó ötlet és várható volt, ami azt illeti, már régebben is megléphették volna. a 21. században minden az információ körül forog, lassan minden kütyü képes lesz az internetelérésre és az embereknek szükségük is van rá. Itt most nem azokról beszélek, akik még életükben nem láttak netet, hanem rólunk, akik már annyira hozzászoktunk, hogy lassan levegőt sem kapunk nélküle és mennyivel jobb lenne, ha bárhova megyünk, mindenhol tudnánk kapcsolódni és fizetni sem kéne érte. Leveleinket megnézni, internetről rendelni, valami után nézni, vagy csak az időjárásjelentést csekkolni még a puszta közepéről is képesek lennénk, sőt az sms-t, telefonhívást is fel lehetne vele váltani, így azért sem kéne fizetni.

Egyes országokban, mint pl az USA vagy az Egyesült Királyság, már rég rájöttek, hogy a net kb olyan nélkülözhetetlen, mint az áram, a víz, vagy a gáz (hiszen rengeteg ember munkaeszköze is), így náluk már a reszsi részét képezi ez is. Mo. sajnos még le van maradva ilyen téren, nálunk még külön szolgáltatóval kell kötögettetni, de így ez a probléma is megoldódik.
2014. február 26. 14:21 #15
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
Hozzászólás: 1693
Azonosító: 217986
Hát,hogy ingyen internet? unsure.gif Kicsit szkeptikus vagyok,de amúgy jó ötlet és ezzel megkönnyítik rengeteg ember életét! Azért jó lenne,ha így lenne! :-) smileeee.gif
2014. február 26. 14:27 #16
- törölt felhasználó -    
Tök jó lenne! smileeee.gif
2014. február 26. 14:31 #17
bizsikeee222
bizsikeee222
új tag
Hozzászólás: 89
Azonosító: 193970
Kivéve azok a szigorú országok akik bizonyos szűrőkkel és ütközőkkel korlátoznák vagy teljes mértékben megtagadnák a jel elérését. Magyarország közéjük tartozna smileeee.gif
2014. február 26. 15:07 #18
ByellaTrIx
ByellaTrIx
visszatérő vendég

Státusz"Cseppben a tenger, tengerben a csepp"
Hozzászólás: 379
Azonosító: 172608
Idézet (Pocok2001 @ 2014.02.26. 13:58)
Haver, gondolkozz, Afrikában a népesség 60'/.-a éppen kihal, már nem azért, az lenne, szerinted TÉNYLEG az lenne nekik a legnagyobb problémájuk, hogy nem tudnak netezni? Gratulálok!

Na ez az, ebből a pénzből jó pár éhező jól lakhatna, de peersze, költsük inkább a netre, az sokkal fontosabb. thumbup2.gif
2014. február 26. 15:22 #19
yes-i-not
yes-i-not
új tag

Státuszmég nem állítottam be a státuszomat
Hozzászólás: 78
Azonosító: 220038
Az ötlet nem rossz, de vagy
-fontosabb dolgokra is fordíthatnájuk a pénzt
-ezekkel ugyanolyan gondok lesznek, mint most
-nem sikerül megvalósítani
-balhék lesznek ebből
meg még sok tényező meg fogja gátolni(szerintem)
2014. február 26. 16:08 #20
theBELIEBERforever
theBELIEBERforever
új tag

StátuszHey Guys! I am a belieber and I ♥ Justin forever..
Hozzászólás: 31
Azonosító: 221813
Jó ötlet! De rossz is.... na mindegy. smileeee.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!