Niall Horan és Palvin Barbi tényleg szakítottak
2014. február 17. 16:52
|
|
franciska05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 220071 offline
|
végre eszt vártam szabad a pálya niall felé
2014. február 17. 19:57
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Idézet (petrastyles94 @ 2014.02.16. 20:51)
DylanSmith:baj van az értelmezőképességeddel vagy mi?ki beszélt arról h Barbi nem szép.senki.szeretem mint modell de egyébként nem.az 1D meg nem csak a rajomgoikbol élnek
Senki?! nem egy nem kettő írta, hogy nem szép, de még csúnya is! Nem a rajongókból élnek?! Hanem?! Ha nem fogynak elég jól a CD-k, akkor kiadnak parfümöt, meg szemüvegkeretet stb. A sok elvakult os...ba rajongó meg rohan és megveszi. A vicc az egészben az, hogy a tervezői munkában kb annyira vesznek/vettek részt mint én a vatikáni zsinaton. Herrike a tengerparton sütteti a hasát, de azzal pénzt keres, hogy a tinilánykák megvették a pacsulit. Egyszóval egy nagy pa...vakítás az egész.
2014. február 17. 21:16
Idézet (DylanSmith @ 2014.02.17. 19:57)
Senki?! nem egy nem kettő írta, hogy nem szép, de még csúnya is! Nem a rajongókból élnek?! Hanem?! Ha nem fogynak elég jól a CD-k, akkor kiadnak parfümöt, meg szemüvegkeretet stb. A sok elvakult os...ba rajongó meg rohan és megveszi. A vicc az egészben az, hogy a tervezői munkában kb annyira vesznek/vettek részt mint én a vatikáni zsinaton. Herrike a tengerparton sütteti a hasát, de azzal pénzt keres, hogy a tinilánykák megvették a pacsulit. Egyszóval egy nagy pa...vakítás az egész.
Harry-r úgy írják,hogy Harry,nem úgy,hogy Herrike!!meg mi az h nem dolgoznak?igenis keményen teszik a dolgukat és az hogy most szüneten vannak teljesen érthető hiszen lenyomtak 131 koncertet
2014. február 17. 22:10
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Ez a cikk, feldobta a napomat!
Komolyan... :'D Hogy a fenében szakíthattak, ha sosem volt közük egymáshoz? Vagy ha igen, akkor maximum baráti.
2014. február 18. 16:04
Idézet (ColorBird @ 2014.02.14. 17:00)
Hogy szakítottak, ha nem is jártak... ? 
hát ez mondjuk engem is érdekenle!!meg sztem még sik mást is,de a lényeg h nincsenek együtt!!
2014. február 18. 16:40
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Én nem vagyok 1D fan de azt az 1-et remélem hogy mindegyikük megtalálja majd az igazit
2014. február 18. 16:57
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
Hála a joistennek kinek kell egy olyan ronda pasi mint Niall
2014. február 18. 18:16
|
|
feherdorina1044új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 196398 offline
|
Hogy Szakítottak ha nem is jártak de komolyan emberek!!:'D
2014. február 18. 19:09
Egyáltalán jártak?
Szerintem ,ha randizol valakivel az nem feltétlenül azt jelenti , hogy jársz az illetővel , egyszerűen csak jól érzed magad vele.
Amúgy cukik lettek volna együtt...
Szerintem ,ha randizol valakivel az nem feltétlenül azt jelenti , hogy jársz az illetővel , egyszerűen csak jól érzed magad vele.
Amúgy cukik lettek volna együtt...
2014. február 18. 19:55
Imádom ezeket a közeli ismerősöket, és azt, hogy mindig az igazságot mondják.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: