Niall Horan és Palvin Barbi tényleg szakítottak
2014. február 14. 22:00
na Niall végre otthagyta Barbikát.lehet h így nem jönnek m.o.-ra de legalább újra szabad a pálya
szeretlek niall!!
2014. február 14. 22:01
Idézet (Carolina Styles @ 2014.02.14. 20:33)
Sajnoos???
Hát nekem nem,én nagyon orulok neki
Niall <3
hát ezzel nem vagy egyedül!!
2014. február 14. 22:06
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Ezen az oldalon olvastam egy cikket két napja amiben pont az volt,hogy soha nem is jártak.Meg,hogy Palvin Barbi mondta,hogy ez csak pletyka,de igazából nekem édesmindegy.Nem is tudom miért olvasom ezeket a cikkeket.
2014. február 14. 22:11
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Idézet (petrastyles94 @ 2014.02.14. 22:00)
na Niall végre otthagyta Barbikát.lehet h így nem jönnek m.o.-ra de legalább újra szabad a pálya
szeretlek niall!!
Attól még, hogy magyar lánnyal jár miért jöttek volna Magyarországra?
Semmi köze nincs a 2-nek egymáshoz, Barbara már egyébként is NYC-ben él, csak néhányszor látogat vissza hazánkba.
2014. február 14. 22:13
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Idézet (Carolina Styles @ 2014.02.14. 20:33)
Sajnoos???
Hát nekem nem,én nagyon orulok neki
Niall <3
Miért? Te nem szeretnéd, hogy a fiúk boldogok legyenek?
2014. február 14. 22:24
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Jó olvasni, hogy szakítottak, tekintve, hogy nem jártak...
2014. február 14. 23:03
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Egyáltalán valaki, megmondaná nekem, hogy ők mikor is voltak együtt?? Lehet, hogy kavartak de az még nem jelenti azt, hogy jártak. Mert szerintem nem voltak együtt. Örülök neki, hogyha Niall drága boldog. De (szerintem) nem illenek össze.
2014. február 14. 23:32
Idézet (Sofi Chan @ 2014.02.14. 22:11)
Attól még, hogy magyar lánnyal jár miért jöttek volna Magyarországra?
Semmi köze nincs a 2-nek egymáshoz, Barbara már egyébként is NYC-ben él, csak néhányszor látogat vissza hazánkba.
max. azért mert ha Barbi volt írországba akkor Niall mér'ne jönne m.o.-ra???vagy legalabb érdekli honnan származik a barátnője.több tippem nincs..
2014. február 15. 02:53
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Jaj a sok 1D fan most örül, hogy a drágalátos Nialljuk ismét szingli, viszont másrészről szomorúak mert tuti nem jönnek Magyarországra. Na ez hatalmas butaság. 1. Miért örültök annak, hogy Niallnak most több mint valószínű, hogy összetört a szíve, vagy ha nem kicsit is megviselte. És törődjetek bele, hogy SOHA nem lehet a tiétek. Bár a remény hal meg utoljára, de ennek nagyon kicsi az esélye.
2. Miért ne jönnének Magyarországra? Habár pici város, de a sok turisztikai értéknek köszönhetően ismert, így ha felkapják a fejüket mondjuk a Budai Várra (mint Katy Perry) talán még el is jönnek klipet forgatni. Itt is a remény hal meg utoljára de ennek már nagyobb az esélye.
Ui.: Leszögezem! Nem vagyok 1D fan!
2. Miért ne jönnének Magyarországra? Habár pici város, de a sok turisztikai értéknek köszönhetően ismert, így ha felkapják a fejüket mondjuk a Budai Várra (mint Katy Perry) talán még el is jönnek klipet forgatni. Itt is a remény hal meg utoljára de ennek már nagyobb az esélye.
Ui.: Leszögezem! Nem vagyok 1D fan!
2014. február 15. 09:54
|
|
Coleman Zendaya 2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 215860 offline
|
szerintem sem illetek össze de megértettem volna azt is ha eggyütt maradnak!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: