Akkor elmondom hogy nekem mi a véleményem: Utálom Niall -t és szeretem Barbit de nekem tök mindegy hogy mit csinálnak ketten és hol.Kérlek ne kövezzetek meg ezért de gondoljatok bele: Ha jártak is, mivel Barbi magyar sztár (vagyis magyar származású) és "talán" jártak, akkor az csak azt szimbolumozza hogy bárki megvalósíthatja az álmát, akárhol is született.Tehát ez is egy olyan élet lecke bigyó izzé bizé franc se tudja mi, hogy küzd az álmodért, minden vágyadért, never give up!!! ez után kommenteljétek azt hogy "Hállelujja" "de utálom barbit " meg ijesmit.Csak azért utáljátok mert gyönyörű és neki vannak álmai amit meg is valósított nem úgy mint egyesek akik ülnek a bőrfotelükben és csak nézik hogy nekik miért nincs olyan életük mint másoknak, holott maguktól nem pottyan az ölükbe semmi, mindenért tenni kell. Végszó: Never give up on your dreams and they will come true / Soha ne add fel az álmaidat és akkor valóra válnak...
és akkor nem kell irigykedni senkire
Niall Horan és Palvin Barbi tényleg szakítottak
2014. március 25. 21:04
2014. április 04. 16:43
|
|
ArianaFan77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.14. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 221182 offline
|
Nem azért mert valamelyiket utálnám, de nemtudom. Így külsőre nem illettek egymáshoz, de ki tudja, lehet, hogy rokonlelkek voltak..
2014. május 07. 18:30
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
Pedig Barbi jó esély volt, hogy ide jöjjön a 1D
2014. június 12. 15:54
Szerintem kár,hogy szakítottak,mert összeillenek.
2014. július 16. 09:09
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
nem is jártak akkor h szakíthattak -.-????????????????????????????????????
2014. július 16. 09:11
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
egyébként még barbi NŐVÉRE írta h még nekik sem erősítette meg h járna Niallel. de már a starity-n megírják.. aha -.-"""""
2014. július 23. 13:48
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
nem is tudtam h együtt voltak :/
2014. december 14. 17:21
Nem is tudtam ,hogy jártak
De jó páros kár ,hogy szakítottak:(
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: