Halálosan megfenyegették az ötéves Disney-sztárt
2014. február 04. 16:24
Elég gáz, hogy odáig süllyedtünk, hogy egy ártatlan, ötévesnek valaki ilyen üzeneteket küldözget. Mondjuk az sem ép elmére vall, hogy a kiscsajnak instagramja van.
2014. február 04. 16:25
|
heyimcsicsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.31. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 218040 offline
|
Najó.Ez már szánalmas.Most komolyan. 5 ÉVES!!! Hahóó!! Gondolkozzon már...
2014. február 04. 16:26
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
kismutyesz en nem vagyok beszari de mindegy !
Itt te vagy az akinek nem artana a szihologus ! Amugy engem tanitottak verekedni , ugyhogy nekem ez nem akadaly ! Mifelen is vannak ilyenekek eppen ezert engem megtanitottak hogyan kell megvedeni magam !
Esetleg te lennel az aki nem tudja hova szarjon ha kessel mennenek vele szembe !
Agyalagyult
Itt te vagy az akinek nem artana a szihologus ! Amugy engem tanitottak verekedni , ugyhogy nekem ez nem akadaly ! Mifelen is vannak ilyenekek eppen ezert engem megtanitottak hogyan kell megvedeni magam !
Esetleg te lennel az aki nem tudja hova szarjon ha kessel mennenek vele szembe !
Agyalagyult
2014. február 04. 16:27
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Ostoba picsa? Intelligens megállapítás egy 5 éves kisgyerekről. Igaz, én netes fenyegetéseket egyáltalán nem veszek figyelembe, mert lássuk be, csak azért foglalkozik vele a rendőrség mert "híres emberről" van szó. A fenyegetőről meg annyi, hogy egy élettelen senkiházi lehet, hogy azzal töltö az idejét, hogy egy szerencsétlen oviskorú kislányt ilyen módon fenyeget. /Miért van ilyen korban Instagramja?/
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
dehát a a kiscsaj sztáoocska így midenhol van vele valaki ,de azért eléggé durva , bár miss anathomy egyetértek instagramm kicsit durva
Nem értem, hogy ennek az embernek Mia mit ártott. Mindenesetre minimum 1 év börtönre ítélném, aki ilyet csinál. -.-"
2014. február 04. 16:28
|
|
MacikaXDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 219407 offline
|
Mi a retket ártott ezaz 5 éves kislány??? Miért kellene meghalnia?? Nem tett semmi rosszat. Vagy csak irígyli, hogy ilyen fiatalon lett híres a kislány??? Az a senkiházi nagyon menő, hogy beleköt egy ÖT ÉVES kislányba.. Gratulálok...
2014. február 04. 16:31
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Ki tudja lehet valami rokona !
Lehet osszevesztek a szulei vele es mergesen ezt irta nekik !
Lehet osszevesztek a szulei vele es mergesen ezt irta nekik !
2014. február 04. 16:31
Waooo! 5 évesen ilyet...úgy kb még semmit sem csinált... De am. 5 évesen MINEK insta?! Még nekem sincs..
2014. február 04. 16:32
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
hova süllyed a világ?!
2014. február 04. 16:33
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2014.02.04. 16:26)
Agyalagyult
Agyalagyult
pfff látszik, hogy még nem voltál éles helyzetben.
2014. február 04. 16:35
|
|
cajszi lilivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 214617 offline
|
szegény biztos rossz lehet neki
2014. február 04. 16:36
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
Kicsit furcsállom, hogy 5 évesen instagramja van.. Na mind1 is, híres, végül is.. De hova süllyed a világ? Hogy lehet ilyet írni, egy ártatlan, "semmit nem tevő" kislánynak?
2014. február 04. 16:36
|
|
Ajaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.31. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 220268 offline
|
Egyáltalán ezt mivel érdemelte ki??
Nem hinném, hogy találkoztak az utcán és Mia rányújtotta a nyelvét (de ennél 100% hogy érettebb) ő komolyan vette és megsértődött?
Szánalmas! Szegény! Nagyon sajnálom, főleg mert egy nyugodt lépést sem tud tenni az utcán a testőrei nélkül..
Az sem logikus, hogy egy ilyen kisgyereket közösségi oldalra feltenni.
és sorozatokban, filmekben szerepel, hol lesz gyerekkora? a médiában fog felnőni, és lehet nem fogja megtanulni kezelni és ezzel a szülei egy emberi életet csesztek el..
Na mind1. Remélem megtalálja a rendőrség a tettest, és lecsukják.. Az illető biztos váltságdíjért csinálja, hogy megfenyegeti (vagy zsarolja) a szülőket kap sok pénzt és akkor Miát békén hagyja..
Undorítóak az ilyen emberek akik ezzel szórakoznak..
2014. február 04. 16:37
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2014.02.04. 16:26)
Agyalagyult
Agyalagyult
Az jó, hogy te meg tudod védeni magadat támadás esetén, de azt kétlem, hogy egy 5 éves kislány le tudna karatézni bárkit is.
2014. február 04. 16:38
"Valaki aki nála kissebbeket akar bántani az egy nagy gyáva mert nála nagyobbaknál meg nem tud kötekedni így maradnak neki a kicsik és ez szégyen"
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.