Halálosan megfenyegették az ötéves Disney-sztárt
2014. február 04. 18:19
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
hát ez fájdalmas. Hogy képes valaki ilyen üzeneteket írni egy 5 éves kislánynak? Valószínűleg egy pszichésen beteg ember lehet, hiszen egy kis apró 5 éves gyerek még a viselkedésével sem igazán irritálhat másokat, különösen olyanokat nem, akik csak egy sorozatban látták párszor... hihetetlenek a mai emberek. Mondjuk az is egy érdekes kérdés, hogy egy 5 éves gyereknek miért van Instagramja.
2014. február 04. 18:19
|
|
LoveDJMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217458 offline
|
Úristen...ilyet megtud tenni egy ember egy 5 éves kislánnyal? Sőt egyáltalán bárkivel?
2014. február 04. 18:20
|
|
selenafanforever04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 205873 offline
|
Szerintem nagyon kevés ember tudna elmenni szótlanul,ha kapna egy ilyen üzenetet,nemhogy egy ötéves kislány,aki amúgymeg semmi rosszat nem csinált,csak illegette magát egy sorozatban,meg néha megszólalt.
Amúgy ha sztár,ha nem,miért is kell egy kisgyereknek instagram?Komolyan amikor én voltam ötéves,akkor babáztam barbiztam,nem netezteem,még most sincs instagrammom,és érdekes,valahogy kibírom.Erről ennyit.
Amúgy ha sztár,ha nem,miért is kell egy kisgyereknek instagram?Komolyan amikor én voltam ötéves,akkor babáztam barbiztam,nem netezteem,még most sincs instagrammom,és érdekes,valahogy kibírom.Erről ennyit.
2014. február 04. 18:24
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
mit ártott neki szegény kislány. ezek az elmebetegek bárcsak ők halnának meg.
2014. február 04. 18:27
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
jaj szegénykém
nagyon gonosz dolog
milyen ember vannak?
2014. február 04. 18:29
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szegény Mia.
2014. február 04. 18:36
- Minek egy 5 éves kislánynak Instagram?
Ennek az örült férfinak,mit ártott ez a kisgyermek?!Szerintem semmit.Hát akkor meg mit képzel magáról,miért kell a halálát kívánni?Nem értem.
2014. február 04. 18:38
eggyet értem onedirectionandsel-el
megfenyegetni egy öt évest nagyon gáz dolog!!
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.

0 felhasználónak tetszik: