Nem a félelem motiválja a rémálmokat
2014. február 05. 18:38
Érdekes... Én imádok álmodni, amikor valami nagyon aranyos, romantikusat álmodok és másnap felébredek akkor utána egész nap az jár a fejembe
Ritkán vannak rémálmaim, de nem igazán zavarnak, nem gondolkodok el a jelentésükön. Inkább ilyen "pajzán" álmaim vannak, az mit jelent?!
2014. február 05. 18:59
Ez nagyon érdekes cikk lett! Nem a rémálmaim vannak túlnyomó többségben, ha mégis van, arra is inkább a bizarr szót tudnám használni.
Szeretek álmodni, mert többnyire emlékszem az aznapi álmaimra, olykor a kicsit régebbiekre is, és így, ha unatkozom, mondjuk matekórán, van min elmélkednem.
2014. február 08. 10:18
Nagyon érdekes cikk lett!
Nálam is így van.
Idézet
prettyprinces
Szeretek álmodni, mert többnyire emlékszem az aznapi álmaimra, olykor a kicsit régebbiekre is, és így, ha unatkozom, mondjuk matekórán, van min elmélkednem.
Idézet
Petrafranczia
Én imádok álmodni, amikor valami nagyon aranyos, romantikusat álmodok és másnap felébredek akkor utána egész nap az jár a fejembe
Én imádok álmodni, amikor valami nagyon aranyos, romantikusat álmodok és másnap felébredek akkor utána egész nap az jár a fejembe
Nálam is így van.
2014. február 08. 23:05
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Henna1000 totál én is így vagyok vele
2014. március 05. 18:20
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Húúúú,érdeks cikk lett,gratulálok!!!
2014. március 21. 22:16
|
|
Izé12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 470 Csatolások: 60 Azonosító: 188801 offline
|
Már kezdem kicsit unni hogy amit én elolvasgatok hónapokkal ezelőtt azt azután hirtelen nagy szenzációvá válik. másrészt meg valószínű és logikus hogyha a pozitív álmaink az érzelmeinkre követhető vissza akkor a negatív álmaink is oda vezethetőek vissza.
2014. március 27. 18:46
Nem. Tudom, most egy több hónapos kutatásra mondom ezt, de nem értek vele egyet. A rossz dolgok alapja ugyanis a félelem. Az agresszió alapja is. Mert amikor pl. valami rosszat mond ránk valaki, akkor felmegy bennünk a pumpa, hiszen milyen jogon mondja az illető... de, ha mélyebbre ásunk, akkor rájövünk, azért is, mert félünk, hogy a többiek véleménye is ugyanaz lesz. De a többi érzelemmel is hasonló a helyzet. Érdemes máshogyan is vizsgálni ezt az egészet.
2014. április 09. 17:55
Jó cikk lett. Én pont tegnap este álmodtam azt, hogy egy tigris felém ugrik és hirtelen megáll a levegőben. Én meg azt mondom neki, hogy ne legyen folyton az én álmomban és, hogy ha hasznos akar lenni, akkor jelenjen meg, amikor fel kell kelnem.
2014. május 01. 18:55
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
jó cikk lett!
2014. július 21. 16:56
Nem is tudtam,azt hittem azért vannak rémálmaink mert félünk valamitől.
2014. július 21. 21:35
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Ezt én se gondoltam volna de legalább mostmár ezt is tudom. Jó cikk lett!
2015. augusztus 01. 16:03
|
|
Rainbowgirl14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.22. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 240661 offline
|
Érdekes cikk lett!
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: