Nem a félelem motiválja a rémálmokat
2014. február 03. 18:26
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234309 Azonosító: 59785 offline
|
Egek, hányszor nyírtam már ki magamat álmomban, ráadásul álmodtam már olyat is, hogy a 2. világháború idején élek.
Viszont most, hogy belegondolok, ilyenkor javarészt tényleg nyugtalanul mentem el aludni és amiatt lehet.
Köszönöm szépen a cikket, nagyon jó ilyenekről olvasni.
Köszönöm szépen a cikket, nagyon jó ilyenekről olvasni.
2014. február 03. 19:38
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
Jézusom, hányszor álmodtam már, hogy öngyilkos leszek, vagy hogy megölnek, vagy hogy családtagjaim meghalnak.... Bár előtte vámpírnplókat néztem (Akkor kezdtem el, és még "kicsi" voltam), mondjuk most már, mióta horrorokat nézek/olvasok elmúltak, amit nem értek, miért pont akkor, amikor durvábbakat olvasok... Na mind1 is... Köszönöm a cikket.
2014. február 03. 20:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Elég ritkán emlékszem az álmaimra, de túlnyomó többségben jó álmaim szoktak lenni. Viszont azt tudom, hogy nem volt valami kellemes az ébredés azután, hogy az álmomban ismételten érettségiznem kellett. Mint mindenkinek, nekem is ez volt életemben az első nagy fordulópont, mégis rettegtem tőle. Nincs azaz Isten, hogy én újra leüljek a bizottság elé az érettségit illetően! El sem tudom mondani, hogy milyen megkönnyebbülés volt nekem az, hogy elővehettem az anatómia jegyzeteimet és magolhattam befelé magyarul latinul az összes csontot.
Én is amondó vagyok, hogy a félelem az ami többségében előhozza a rossz álmokat. Párom sokszor álmodja azt, hogy zuhan lefelé a szakadékba, bár ő úgy véli, hogy a rossz álmok nem a félelmet testesítik meg. Az álom tudományos megközelítése nagyon érdekes. Állítólag az agy szelektál az emlékek közül, hogy mi az ami kell és mi az ami nem. Több millió képet vetít le, amit te tulajdonképpen álomnak értelmezel. Köszönöm Courtneyy a cikket, érdekes volt!
2014. február 03. 20:34
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nem is tudtam
húú az a halál-rész az rám igaz,mert azért szoktam álmomban néha sírni,mert azt álmodom,h mindenki megörekszik,én 30-40 éves felnőtt leszek,és anya,apa,meg a mamáim is meghalnak.mondjuk a dédim szerintem nem fogja sokáig bírni.
am jó cikk lett
húú az a halál-rész az rám igaz,mert azért szoktam álmomban néha sírni,mert azt álmodom,h mindenki megörekszik,én 30-40 éves felnőtt leszek,és anya,apa,meg a mamáim is meghalnak.mondjuk a dédim szerintem nem fogja sokáig bírni.
am jó cikk lett
2014. február 03. 20:39
|
|
adrilimovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.02. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 197090 offline
|
Érdekes...nekem is vannak tudatos álmaim.pl hogy látom hogy a cápa éppen bekapná a lábamat és gondolkozni kezdek,hogy na oké,akkor mostmár ideje felébredni,meg hogy ez is egy de beteg álom
2014. február 03. 20:47
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
A nővérem psziho hallgató és sokat mesélt erről a témáról,így hát meglepetésként nem ért,de nagyon érdekes cikk lett.
2014. február 03. 20:54
adrilimo, nekem is volt hasonló álmom
amúgy én sem szoktam mindig emlékezni az álmaimra, sokszor csak a rossz marad meg
x
amúgy én sem szoktam mindig emlékezni az álmaimra, sokszor csak a rossz marad meg
2014. február 03. 22:33
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Tetszett a cikk, érdekes lett
2014. február 04. 07:33
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Nem szoktam rosszat álmodni.
2014. február 05. 14:55
Nagyon érdekes cikk lett.
Mondjuk nekem sosincs rémálmom.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: