Lerokkantak a Disney-hercegnők
2014. február 02. 16:50
Valahol megértem a szándékait, de ez valamiért nekem sem tetszik.
2014. február 02. 16:54
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Furák lettek a rajzok,értem is a szándékát,de egyáltalán nem tetszik....
2014. február 02. 16:59
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Szerintem egyáltalán nem furák a rajzok. A nem egészséges emberek is lehetnek szépek.
2014. február 02. 17:00
|
|
Kitti7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 211120 offline
|
Ekkora ízetlenséget-.-...komolyan mondom, hogy lehet ekkora hülyeséget kitalálni? miért kell tönkretenni ezeket a mesefigurákat? és sajnos nem először vannak "meggyalázva", hiszen nem is olyan rég, még Miley ruháiban, és pózaiban, kinyújtott nyelvvel "lettek feltalálva"...:///
2014. február 02. 17:01
Szerintem siralmas az, hogy gyermekkorunk kedvenc szereplőit így megalázzák. ._.
2014. február 02. 17:10
|
|
bogica0901új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.11. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 215129 offline
|
ez nagyon szánalmas inkább parodizálja ki Taylor Swiftet vagy ahj...
2014. február 02. 17:10
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Fucker teljesen igazad van!!!
2014. február 02. 17:13
Idézet
Fucker
Szerintem siralmas az, hogy gyermekkorunk kedvenc szereplőit így megalázzák. ._.
Idézet
Pinky Lili
A nem egészséges emberek is lehetnek szépek.
A nem egészséges emberek is lehetnek szépek.
Idézet
SilverWolf
Furák lettek a rajzok,értem is a szándékát,de egyáltalán nem tetszik..
Furák lettek a rajzok,értem is a szándékát,de egyáltalán nem tetszik..
Ennyi.
2014. február 02. 17:15
Szóval mostantól azt kell igazi szépségnek tekinteni, akinek hiányzik valamelyik végtagja? Persze, a fogyatékosokat is lehet szeretni és el kell fogadni őket, de ez akkor is nagyon morbid. Persze, hogy a belső értékek az igazán fontosak, de ne mondja azt senki, hogy a külső nem számít és, hogy előbb szeretnétek bele egy olyan valakibe, akinek hiányzik valamelyik végtagja. Walt Disney biztosan forog a sírjában, a látottak alapján nem is csodálnám.
2014. február 02. 17:17
Teljesen meg értem mit akart ezekkel a képekkel mondani de nekem egy kicsit furcsa mert ők nem így lettek "teremtve" szóval szerintem találhatott volna a mondani valójának más alanyokat de ne hogy fére értsétek nem ítélem el a mozgás sérülteket sőt inkább tisztelem őket de akkor is nekem egy kicsit morbid .
2014. február 02. 17:20
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
sztem ez baromira nem lett jó.. nem poénos és még nem is jó..
2014. február 02. 17:21
Az elképzelést egyáltalán nem tartom rossznak, meg is értem az egész lényegét, de... számomra is morbid.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: