Lerokkantak a Disney-hercegnők
2014. február 02. 15:25
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
én ezt unspirálónak gondolom,mert teljesen igaza van a művésznek.meg mondjuk kicsit tényleg durva,de azért vicces is
2014. február 02. 15:26
|
|
Zsanika01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.30. Hozzászólás: 793 Csatolások: 29 Azonosító: 144433 offline
|
ez hülyeség!szerintem minden gyerek remekül szórakozott ezeken a meséken ,arról nem is beszélve,hogy én hat évesen nem azon gondolkoztam,hogy milyen kövér vagyok Arielhez képest...pedig ritka pufók kislány voltam
egyébként a mozgássérültekkel szemben nagyon sértő ! tekintettel lehetnének másokra is! ott pusztoljon az az ember ak iezt kitalálta!!
2014. február 02. 15:27
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Miért???? legalább az ilyen régi szereplőket ne...nem tudott volna valami mást kitalálni....úgyis szegény hercegnőkből már mindent kitaláltak...-.-"
2014. február 02. 15:27
|
|
Gombócartúr216visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 204761 offline
|
Én is megértem az üzenetét, de ez elég nevetséges.
2014. február 02. 15:29
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Értem én,hogy mit szeretett volna,de nem hiszem,hogy a Disney hercegnők miatt olyan ma a világ amilyen. Nem a hercegnők képe égett bele az emberek agyába,hanem a sok anorexiás modellé,sztároké. Mármint ha én magamból indulok,és megkérdezik mi jellemző a mai 'szépség ideálra' biztos nem Jázmin hercegnőt fogok mondani..
Amúgy meg annyira nem lett volan rossz gondolat,de a 'művészkém' eléggé elfuserálta a rajzokat.(anatómia rossz,sehol nincs árnyékolás,csak a 'basic colour',és miért fehér a pupilla?! ijesztő'
Amúgy meg annyira nem lett volan rossz gondolat,de a 'művészkém' eléggé elfuserálta a rajzokat.(anatómia rossz,sehol nincs árnyékolás,csak a 'basic colour',és miért fehér a pupilla?! ijesztő'
2014. február 02. 15:34
Szerintem ez sértő....beteg egy alak lehetett a festő, aki ezt kitalálta!
2014. február 02. 15:34
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Huu, azta ez aztán inspiráló..
2014. február 02. 15:40
Szerintem, ezt másféleképpen is lehetett volna tudatni az emberekkel, nem feltételenül a kisgyerekek bálványait kéne lerombolni ...
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: