VV6: új lakóval pótolják Simont
2014. február 01. 20:06
|
bajemsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 155758 offline
|
Kérjük vissza azonnal SIMONT mert nem Ő volt a kezdeményező ebben a vitában mivel neki lehuzták a nadrágját. Viki is kapjon büntetést LEGYEN PÁRBAJ A JÖVŐ HÉTEN nekik. ez kell most. Bajem
2014. február 01. 20:30
Olvassatok emberek! Értelmes dolgokat csináljatok! Sportoljatok, olvassatok, éljétek az életet!
2014. február 01. 20:33
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
hat erre nem gondoltam volna hogy mar 3het utan valakit bekuldenenek...en sajnsalom Simont, nem erdementle meg.. amugyis epp hogy nyert az igen a nemmel szember hogy kizarjak. Oke, tenyleg gazos ugy volt, de ezert..nem semmi :/ de ha nekem valaki olyan jon be mint Zsofi hogy semmit nem csinal...gratulalok elore
2014. február 02. 10:33
|
bajemsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 155758 offline
|
Kérjük vissza azonnal SIMONT mert nem Ő volt a kezdeményező ebben a vitában mivel neki lehuzták a nadrágját. Viki is kapjon büntetést LEGYEN PÁRBAJ A JÖVŐ HÉTEN nekik. ez kell most. Bajem
2014. február 02. 12:59
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
A nagypofájú Vikit is ki kellett volna rakni, ennyivel...
10 perces szavazással biztos el lehetett dönteni, h akkor maradjon vagy menjen... legalább egy teljes napot kellett volna hagyni a szavazásra. Én szavazni sem tudtam már... :SS
10 perces szavazással biztos el lehetett dönteni, h akkor maradjon vagy menjen... legalább egy teljes napot kellett volna hagyni a szavazásra. Én szavazni sem tudtam már... :SS
2014. február 02. 14:28
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ha ennyire odavannak az emberek ezért a Simonért akkor miért szavazták ki? Most ezerrel kampányolnak, hogy menjen vissza. LOL
2014. február 02. 16:39
Nem követem ezeknek az embereknek az élettörténéseit, én csupán azt bánom, hogy nem tudok elbújni sehová, ahol ne találkoznék össze velük...
2014. február 03. 21:04
nem hogy vikit rakták volna ki ő kezdte az egészet fel idegesítettem azt azért tépte el a ruháját!!
2014. február 03. 21:05
Meg lehűzta elösször simonról a gatyát utána meg ő letépte a polóját
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.

0 felhasználónak tetszik: