Simon számára befejeződött a játék, de ma este új lakó költözik a Villába.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV6: új lakóval pótolják Simont
2014. február 01. 12:28
2014. február 01. 12:31
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Ez jó ötlet! Kíváncsi vagyok hogy ki lesz az új lakó.
2014. február 01. 12:32
|
|
littlebadgirrlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 165366 offline
|
Szerintem meg már az volt undorító amit Simon művelt -.-""
2014. február 01. 12:34
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Nevetség az egész, meddig nyúzzák még ezt...
2014. február 01. 12:34
|
|
olívia005 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 1390 Csatolások: 215 Azonosító: 155353 offline
|
Én sajnálom hogy kizárták, ugyan is Viki provokálta....Az a nő egész nap azt a pillanatot várja, hogy veszekedhessen valakivel -.-
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. február 01. 12:36
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Aha, itt van elismerve, hogy Simont kitették volna akkor is, ha 99 százalék mellette áll. Tény, hogy lökött, de provokálták így a másik féllel együtt kellett volna szavaztatni, hogy Simon vagy Viki. Persze, ha valódi lett volna. A valóság azonban az, hogy sok szabályt megszegett és közben csak a paplan alatt volt..unalmassá vált. Azonban ez a kiszavazás nem volt fair.
2014. február 01. 12:45
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Akkor minek küldik haza ha még egy hülye jön? ._."
2014. február 01. 12:47
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Megérdemelte Simon a kizárást. Ha Zsuzsit a narancs dobálásért kizárták, akkor ez is elég egyértelmű. Ma még leszaggatja róla a pólót, holnap mit tenne? Elmebeteg...! Kíváncsi vagyok milyen lesz az új lakó.
2014. február 01. 13:01
Remélem egy héten belül annyian esnek ki hogy befejeződik a játék
2014. február 01. 13:10
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Pont láttam az incidenst, ami miatt kizárták a srácot. A csaj - Viki - is megérdemelne egy kizárást, ha Simont emiatt kizárták. Persze, szerintem sem kellett volna alkoholt öntenie szegény állat vizébe - mivelhogy ha nem jön levél róla, tutira nem cseréli ki -, de ilyesmikre lehetett nála számítani, nem egészen százas a csávó. Amikor felszólította a levél, hogy türtőztesse magát, rögtön ment is kicserélni a vizet, mert rájött, hogy rossz poén.
A csaj körülbelül ott ült az étkezőben, és arra várt egész nap (egész héten?), hogy Simont valaki felhúzza annyira, hogy ha ő közrelép, biztosan csináljon valami olyat,ami miatt kizárják. Egyrészt, ez egy okos, de átlátható taktika. Az pedig,a hogyan ezt az egészet végül elérte, teljesen gyerekes. Negyed órán keresztül cs*sztette, majd ráuszított másik 4 darab lakót is, hogy ha neki nem megy, majd többen elérik. Amikor ez sem jött be, a vita közepén mögé állt és lehúzta a nadrágját... Ez most komolyan, miazisten egy huszonnemtomhány éves nőtől? És még ő hangoztatta előtte, hogy Simon hogyan viselkedhet 27 évesen így?
Nem vagyok egy indulatos személy, de abban a helyzetben lehet, hogy nem csak a pólójába téptem volna bele. Mondjuk én nem is folytattam volna a vitát... És ha már itt tartunk, SImon is csak annyira ért hozzá konkrétan Vikihez, amikor belemarkolt a pólójába és elszakította, mint amikor Viki csak úgy odasétált és kiverte a kezéből az itatótálat. Mellesleg, tavaly az a felfújt-szájú, feketehajú csaj (Alekosz volt-felesége vagy ki a fene), jó nagy taslit lenyomott Cristofel drágának, és azért sem járt kizárás. Hol a logika?
Egyébként meg ez az egész ValóVilág egy szutyok, tele selejt emberekkel. Régen volt még valami - kevés - értelme is ennek az egésznek, de idén direkt összeválogatták a legnagyobb r....cokat és idiótákat.
Nem is tudom miért kommentelek egyáltalán egy ilyen cikkhez.
A csaj körülbelül ott ült az étkezőben, és arra várt egész nap (egész héten?), hogy Simont valaki felhúzza annyira, hogy ha ő közrelép, biztosan csináljon valami olyat,ami miatt kizárják. Egyrészt, ez egy okos, de átlátható taktika. Az pedig,a hogyan ezt az egészet végül elérte, teljesen gyerekes. Negyed órán keresztül cs*sztette, majd ráuszított másik 4 darab lakót is, hogy ha neki nem megy, majd többen elérik. Amikor ez sem jött be, a vita közepén mögé állt és lehúzta a nadrágját... Ez most komolyan, miazisten egy huszonnemtomhány éves nőtől? És még ő hangoztatta előtte, hogy Simon hogyan viselkedhet 27 évesen így?
Nem vagyok egy indulatos személy, de abban a helyzetben lehet, hogy nem csak a pólójába téptem volna bele. Mondjuk én nem is folytattam volna a vitát... És ha már itt tartunk, SImon is csak annyira ért hozzá konkrétan Vikihez, amikor belemarkolt a pólójába és elszakította, mint amikor Viki csak úgy odasétált és kiverte a kezéből az itatótálat. Mellesleg, tavaly az a felfújt-szájú, feketehajú csaj (Alekosz volt-felesége vagy ki a fene), jó nagy taslit lenyomott Cristofel drágának, és azért sem járt kizárás. Hol a logika?
Egyébként meg ez az egész ValóVilág egy szutyok, tele selejt emberekkel. Régen volt még valami - kevés - értelme is ennek az egésznek, de idén direkt összeválogatták a legnagyobb r....cokat és idiótákat.
Nem is tudom miért kommentelek egyáltalán egy ilyen cikkhez.
Szandiiii
2014. február 01. 13:16
Simont nem tudják senkivel se pótolni. nem ütötte meg azt a szemetet, pedig totál megérdemelte volna. ilyen undorító embert még nem láttam, pedig rengeteg mocsok embert ismerek. na de viki? ahogy viselkedett, meg ez az öljétek meg egymást?? és egy olyan embernek a gatyáját lehúzni aki már eleve ideges és mással veszekszik? szerencséje van, hogy csak egy póló szét tépéssel megúszta, én tuti az arcát téptem volna meg. direkt akarták simont kitenni, volt egy jó indokuk, meg persze ezt egy 20 perces szavazással kellett eldönteni, és ennyi volt, hogy mehetsz és kész. kár, hogy kifele menet nem fejelte meg vikit, ha már ezért esett ki.
én csak miatta néztem, úgyhogy én be is fejeztem a vv-t
én csak miatta néztem, úgyhogy én be is fejeztem a vv-t
Szandiiii
2014. február 01. 13:19
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
nagy hülyeségnek tartom ezt az egész játékot! szánalmas amit odabent csinálnak-.- de elmondásom szerint Viki is megérdemelte volna a kizárást!
2014. február 01. 13:20
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Akkora hülyeség ez a szär műsor... Nem nézem, szerencsére.
2014. február 01. 13:37
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Komolyan mondom vicc... Vikinek addig lesz ekkora a szája amíg itt a való életbe valaki jól meg nem fogja tépni mert az a hogy viselkedik bele köt mindenkibe az már durva és el hiszem hogy Simon fel huzta magát de akkor sem kellet volna ki tenni a házból
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.