Add már nekem!.xD
Mondjuk a kutyám meleg szívvel falná fel,de attól még kurv@ arii.:
Kidobná meleg macskáját a homofób gazda
2014. január 30. 20:09
Gratulálok a nőnek, ekkora hülyeséget kitalálni...ehhez már tehetség kell. Először is, gyönyörű a macska, másodszor ő is egy élet, és ahogy az embereknél is, nem a nemi hovatartozása alapján kéne megítélni, és teszem azt, emiatt kidobni. Inkább a nővel kéne elbeszélgetni. Siralmas... -.-"
2014. január 30. 20:16
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Bleee..Hülye homofób maca adja inkább nekem!
2014. január 30. 20:17
|
|
LoveDJMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217458 offline
|
Annyira aranyos ez a cicus,nehogy már kidobják! :/
2014. január 30. 20:18
|
|
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline
|
szegény cica
lehet nem meleg a cica csak a kandúrokat azért kergeti mert játszani szeretne !!
2014. január 30. 20:26
Istenem de hülye, és nem biztos,hogy meleg...no hova ,,fejlődik,, a világ ..
2014. január 30. 20:26
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Idézet (Alice and Sassy @ 2014.01.30. 18:00)
Na meg azt még jobban utálom,hogy ha egyszer valaki megszeret akár egy embert,akár egy állatot,arra nem gondolt,hogy amikor beleszeretett,akkor is homokos volt,csak ő éppen nem tudott róla?Ha például egy nap kiderül az igazság,akkor semmit sem változott az illető tegnap óta.Ha valakit megszeretett,fölösleges azért eldobni,mert a saját neméhez vonzódik.
Nagyon igaz.
Konkrétan erre az esetre vonatkoztatva - ha ezért képes megválni tőle, nem is a macskáját szerette, hanem csak a macskákat úgy általában. Esetleg. Tényleg ijesztő belegondolni, mi lenne a reakciója, ha a gyereke lenne meleg. Azt is vihetné bárki ingyen?...
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2014. január 30. 20:29
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18952 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Ez most komoly??
Idióta az a nő! Most komoly azért akar megszabadulni ettől az amúgy nagyon aranyos cicától, mert a kandúrokat szereti? Kitudja, lehet nem is akar 'összemelegedni' velük, hanem játszani akar. Szánalmas, hogy hova süllyed az emberiség...
2014. január 30. 20:36
Idézet (directioner29 @ 2014.01.30. 19:06)
Pedig tök édes lehet egy meleg cica...lehet, hogy én vagyok ilyen hülye, de én teljesen jól elszórakoznék szerencsétlen állat próbálkozásain, nemhogy kidobnám...
Csak te lehetsz ilyen "hülye".
2014. január 30. 20:37
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Basszus mert a macska más nem iránt érdeklődik mint a többi akkor az nem is élőlény mi?! Én nagyon örülnék neki, ha lenne egy macskám. Barátnőmnek meleg a kutyája és még mindig náluk van. Uram isten! Meg ha egy ember meleg akkor az nem is élőlény?!
2014. január 30. 20:39
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Mintha a macska döntött volna úgy, hogy a saját neméhez vonzódik! Komolyan! Ez nem akarat kérdése -.-
2014. január 30. 20:41
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Még nem hallottam ilyesmiről, hogy egy állat vonzódik a saját neméhez, de ez a homofóbia meg 'megszegi a természet törvényeit' cucc csak nekem tűnik ennyire szánalmasnak?xd. Ez a "gazdi" egy nagy retard.
2014. január 30. 20:42
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Meg, ha ennyire szerette akkor ez megakadályozza? Ha egy barátod IGAZÁN fontos akkor nem vered meg azért mert a saját nemét szereti. Jó nem egy megfelelő példa, de egy állatot ugyanúgy lehet szeretni, mint egy barátot. Persze a kettő nem ugyan az.
2014. január 30. 20:45
Hát érdekes. Nagyon szerette ezt a szerencsétlen macskát a gazdája. Nekem tökéletesen mindegy lenne, hogy "meleg" (ha létezik ilyen), vagy nem, én imádnám.
2014. január 30. 20:52
Hát most ezen nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
Amúgy is szívből gyűlölöm az olyan embernek nevezett sejtkupacokat, akik a végletekig képesek elmenni ha az előítéletükről van szó... Az meg, hogy valaki az évek óta állítása szerint eddig szeretett kisállatát csak úgy kidobná, elajándékozná, mert szegény esetleg tényleg kicsit más, ahogy ő állítja. Az állatoknál az ilyesfajta érzelem egy heréléssel kezelhető, hisz elmúlnak a vágyak, nem lesz benne semmilyen szexuális vágy többé.
Most komolyan, hogy lehet valaki már ilyen szinten buta, mint a föld??
Szerintem meg semmi baja annak a macskának. Nekem mióta az eszemet tudom mindig volt macskám kivétel nélkül, mind fiú volt és soha ilyet nem tapasztaltam. Most van egy kimiskárolt lány cicám, meg két herélt kandúrom. Utóbbi kettő mindig együtt alszik hiszen együtt nőttek fel a később ide került lányt pedig időnként csoportosan "megverik". Most akkor én is adjak túl rajtuk, mert ha ütik a lányt az mindjárt arra enged következtetni, hogy nem szeretik a nőneműeket (amit erősen kétlek mivel ki vannak herélve, így ilyesfajta vágyuk nem lehet) De ha nem lennének kiherélve se adnák túl rajtuk, mint egy megunt régi tárgyon...
AKI ÁLLATOT VÁLLAL AZ FELELŐSSÉGET IS KAP MELLÉ!
Ha pedig valaki egy esetleges "nehézség" miatt mindjárt kiárusítja, az olyan mintha a gyerekén adna túl.
Az a macska szereti őt, ő meg ilyen "kedves" módon hálálja meg neki. Remélem a Jó Isten az ilyeneket is megbünteti!!
Szerintem meg semmi baja annak a macskának. Nekem mióta az eszemet tudom mindig volt macskám kivétel nélkül, mind fiú volt és soha ilyet nem tapasztaltam. Most van egy kimiskárolt lány cicám, meg két herélt kandúrom. Utóbbi kettő mindig együtt alszik hiszen együtt nőttek fel a később ide került lányt pedig időnként csoportosan "megverik". Most akkor én is adjak túl rajtuk, mert ha ütik a lányt az mindjárt arra enged következtetni, hogy nem szeretik a nőneműeket (amit erősen kétlek mivel ki vannak herélve, így ilyesfajta vágyuk nem lehet) De ha nem lennének kiherélve se adnák túl rajtuk, mint egy megunt régi tárgyon...
Ha pedig valaki egy esetleges "nehézség" miatt mindjárt kiárusítja, az olyan mintha a gyerekén adna túl.
Az a macska szereti őt, ő meg ilyen "kedves" módon hálálja meg neki. Remélem a Jó Isten az ilyeneket is megbünteti!!
2014. január 30. 20:58
Hát, ilyen az emberi faj. Annyi piszok, szenny, bunkó, idióta és primitív ember létezik, hogy az eszméletlen. Egy állatot hibáztat olyanért, amiért nem kellene... még egy embert sem hibáztathatsz azért, mert meleg, nem hogy egy macskát. Undorító, hogy valaki ilyen miatt képes lemondani a KEDVENCÉRŐL, de hát képzelem, mennyire szerethette szegény cicust, ha ilyen könnyen megválik tőle. Az én macskám már szerves része az életemnek öt éve, és ha három lába lenne, nem lenne szőre, büdös lenne, vagy bármilyen betegsége lenne, amit más undorítónak találat, de nem tehet róla, az sem érdekelne. De pontosan ilyenek a felelőtlen emberek, egyszerűen szánalmas.
Viszont lehet, hogy a nő csak szimplán őrült, mert nem találkoztam még soha meleg állattal, így lehet, hogy csak képzelődik.
Viszont lehet, hogy a nő csak szimplán őrült, mert nem találkoztam még soha meleg állattal, így lehet, hogy csak képzelődik.
2014. január 30. 21:03
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Értem. Szóval gazdinak meri hívni magát. Ha én olyan ember lennék, mint ő, még az utcára sem merném kitolni a képem, nemhogy macskát vegyek/tartsak. Milyen primitív viselkedésforma az, hogy kidobja a kedvenckéjét azért, mert meleg? Na és? Fertőző? Agresszív? Okozott bármilyen testi épséget ennek a nőnemű egyednek? Mert csak akkor lenne oka kidobni. Nem értem, hogy hogy lehet ilyen egy "gazdi", de az biztos, hogy nem kéne gyerekeket szülnie. Ahogy azt mondani szokták manapság: Öljük meg, mielőtt tojásokat rak.
2014. január 30. 21:05
Idézet (GomNaNa @ 2014.01.30. 20:52)
Hát most ezen nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
Amúgy is szívből gyűlölöm az olyan embernek nevezett sejtkupacokat, akik a végletekig képesek elmenni ha az előítéletükről van szó... Az meg, hogy valaki az évek óta állítása szerint eddig szeretett kisállatát csak úgy kidobná, elajándékozná, mert szegény esetleg tényleg kicsit más, ahogy ő állítja. Az állatoknál az ilyesfajta érzelem egy heréléssel kezelhető, hisz elmúlnak a vágyak, nem lesz benne semmilyen szexuális vágy többé.
Erre mondják, ő is kétszer állt sorba, mikor az észt osztogatták, de mégsem jutott neki.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett