Starity

Kidobná meleg macskáját a homofób gazda

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. január 30. 20:02 #81
pannuska
pannuska
visszatérő vendég

Státusz,,When life gives beauty to use, do not waste.;)"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 181
Csatolások: 0
Azonosító: 180253
Add már nekem!.xD
Mondjuk a kutyám meleg szívvel falná fel,de attól még kurv@ arii.:
2014. január 30. 20:09 #82
- törölt felhasználó -    
Gratulálok a nőnek, ekkora hülyeséget kitalálni...ehhez már tehetség kell. Először is, gyönyörű a macska, másodszor ő is egy élet, és ahogy az embereknél is, nem a nemi hovatartozása alapján kéne megítélni, és teszem azt, emiatt kidobni. Inkább a nővel kéne elbeszélgetni. Siralmas... -.-"
3 felhasználónak tetszik: menthol, Szandi0820, Lizania
2014. január 30. 20:16 #83
emma1234567890
emma1234567890

StátuszKi itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel
Hozzászólás: 745
Azonosító: 196652
Bleee..Hülye homofób maca adja inkább nekem!
2014. január 30. 20:17 #84
LoveDJMalik
LoveDJMalik
új tag

StátuszÉpp pezsgőt bontok az örömhírtől hogy Justin pofáját nem kell többé látnom ^^
Hozzászólás: 88
Azonosító: 217458
Annyira aranyos ez a cicus,nehogy már kidobják! :/
2014. január 30. 20:18 #85
RusherGirl112
RusherGirl112
visszatérő vendég

StátuszAll Around The World,People Want To Be Loved
Hozzászólás: 125
Azonosító: 210257
szegény cica sad.gif lehet nem meleg a cica csak a kandúrokat azért kergeti mert játszani szeretne !!
2014. január 30. 20:26 #86
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Undorító az ilyen "ember".
2014. január 30. 20:26 #87
- törölt felhasználó -    
Istenem de hülye, és nem biztos,hogy meleg...no hova ,,fejlődik,, a világ ..
2014. január 30. 20:26 #88
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Idézet (Alice and Sassy @ 2014.01.30. 18:00)
Na meg azt még jobban utálom,hogy ha egyszer valaki megszeret akár egy embert,akár egy állatot,arra nem gondolt,hogy amikor beleszeretett,akkor is homokos volt,csak ő éppen nem tudott róla?Ha például egy nap kiderül az igazság,akkor semmit sem változott az illető tegnap óta.Ha valakit megszeretett,fölösleges azért eldobni,mert a saját neméhez vonzódik.

Nagyon igaz.
Konkrétan erre az esetre vonatkoztatva - ha ezért képes megválni tőle, nem is a macskáját szerette, hanem csak a macskákat úgy általában. Esetleg. Tényleg ijesztő belegondolni, mi lenne a reakciója, ha a gyereke lenne meleg. Azt is vihetné bárki ingyen?...
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2014. január 30. 20:29 #89
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18952
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Ez most komoly?? ohmy.gif Idióta az a nő! Most komoly azért akar megszabadulni ettől az amúgy nagyon aranyos cicától, mert a kandúrokat szereti? Kitudja, lehet nem is akar 'összemelegedni' velük, hanem játszani akar. Szánalmas, hogy hova süllyed az emberiség...
2014. január 30. 20:36 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (directioner29 @ 2014.01.30. 19:06)
Pedig tök édes lehet egy meleg cica...lehet, hogy én vagyok ilyen hülye, de én teljesen jól elszórakoznék szerencsétlen állat próbálkozásain, nemhogy kidobnám...

Csak te lehetsz ilyen "hülye". laugh.gif Magyarázd már el (!) abban mi oly' szórakoztató, hogy a saját neméhez vonzódik a macska (már ha tényleg igy van)? Talán az, hogy kergetné a him nemű egyedeket? blink.gif Vagy mi a szentséges ég? Furcsa gondolkodás mód. Szerintem ez nem olyan vicces, főleg hogy a gazdája csak nemi indentitása miatt kib*szná akár 1 percen belül a szűrét.. Egy állatnak is meglehetnek a saját gondjai. Most ez olyan majdnem mintha egy anya a gyerekét adoptálná, mert vonzódik a saját neméhez. Nem egészen olyan, de érezni valamelyest a hasonlóságot. Én sajnálom szerencsétlen állatot. Ezért elitélni egy ártatlan macskát. Hát remélem ezek után jobb kezekbe kerül, ahol háttérben marad ez a kivetnivaló, mert biztos vannak, sőt vannak is jobb értékei szerintem, amit nem vett észre a gazdija. Vagy nem is akart.
2 felhasználónak tetszik: Lizania, Szandi0820
2014. január 30. 20:37 #91
Ruki chibi
Ruki chibi
visszatérő vendég

Státusz"All monsters are human." American Horror story
Hozzászólás: 369
Azonosító: 209651
Basszus mert a macska más nem iránt érdeklődik mint a többi akkor az nem is élőlény mi?! Én nagyon örülnék neki, ha lenne egy macskám. Barátnőmnek meleg a kutyája és még mindig náluk van. Uram isten! Meg ha egy ember meleg akkor az nem is élőlény?!
2014. január 30. 20:39 #92
fruzska141
fruzska141

StátuszI am not afraid to walk this world alone
Hozzászólás: 652
Csatolások: 11
Azonosító: 134445
Mintha a macska döntött volna úgy, hogy a saját neméhez vonzódik! Komolyan! Ez nem akarat kérdése -.-
2014. január 30. 20:41 #93
vasasreka8
vasasreka8
rebecca

Státusz-
Hozzászólás: 1159
Csatolások: 151
Azonosító: 152836
Még nem hallottam ilyesmiről, hogy egy állat vonzódik a saját neméhez, de ez a homofóbia meg 'megszegi a természet törvényeit' cucc csak nekem tűnik ennyire szánalmasnak?xd. Ez a "gazdi" egy nagy retard. omg.gif
2014. január 30. 20:42 #94
Ruki chibi
Ruki chibi
visszatérő vendég

Státusz"All monsters are human." American Horror story
Hozzászólás: 369
Azonosító: 209651
Meg, ha ennyire szerette akkor ez megakadályozza? Ha egy barátod IGAZÁN fontos akkor nem vered meg azért mert a saját nemét szereti. Jó nem egy megfelelő példa, de egy állatot ugyanúgy lehet szeretni, mint egy barátot. Persze a kettő nem ugyan az.
2014. január 30. 20:43 #95
Danger
Danger
visszatérő vendég

StátuszPlaying With Fire*
Hozzászólás: 161
Azonosító: 195848
Meddig fajul még az emberek butasága?!
2014. január 30. 20:45 #96
- törölt felhasználó -    
Hát érdekes. Nagyon szerette ezt a szerencsétlen macskát a gazdája. Nekem tökéletesen mindegy lenne, hogy "meleg" (ha létezik ilyen), vagy nem, én imádnám.
2014. január 30. 20:52 #97
- törölt felhasználó -    
Hát most ezen nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. blink.gif Amúgy is szívből gyűlölöm az olyan embernek nevezett sejtkupacokat, akik a végletekig képesek elmenni ha az előítéletükről van szó... Az meg, hogy valaki az évek óta állítása szerint eddig szeretett kisállatát csak úgy kidobná, elajándékozná, mert szegény esetleg tényleg kicsit más, ahogy ő állítja. Az állatoknál az ilyesfajta érzelem egy heréléssel kezelhető, hisz elmúlnak a vágyak, nem lesz benne semmilyen szexuális vágy többé.
Most komolyan, hogy lehet valaki már ilyen szinten buta, mint a föld??
Szerintem meg semmi baja annak a macskának. Nekem mióta az eszemet tudom mindig volt macskám kivétel nélkül, mind fiú volt és soha ilyet nem tapasztaltam. Most van egy kimiskárolt lány cicám, meg két herélt kandúrom. Utóbbi kettő mindig együtt alszik hiszen együtt nőttek fel a később ide került lányt pedig időnként csoportosan "megverik". Most akkor én is adjak túl rajtuk, mert ha ütik a lányt az mindjárt arra enged következtetni, hogy nem szeretik a nőneműeket (amit erősen kétlek mivel ki vannak herélve, így ilyesfajta vágyuk nem lehet) De ha nem lennének kiherélve se adnák túl rajtuk, mint egy megunt régi tárgyon... mellow.gif
AKI ÁLLATOT VÁLLAL AZ FELELŐSSÉGET IS KAP MELLÉ! reklamalo.gif
Ha pedig valaki egy esetleges "nehézség" miatt mindjárt kiárusítja, az olyan mintha a gyerekén adna túl.
Az a macska szereti őt, ő meg ilyen "kedves" módon hálálja meg neki. Remélem a Jó Isten az ilyeneket is megbünteti!! mad.gif
2014. január 30. 20:58 #98
- törölt felhasználó -    
Hát, ilyen az emberi faj. Annyi piszok, szenny, bunkó, idióta és primitív ember létezik, hogy az eszméletlen. Egy állatot hibáztat olyanért, amiért nem kellene... még egy embert sem hibáztathatsz azért, mert meleg, nem hogy egy macskát. Undorító, hogy valaki ilyen miatt képes lemondani a KEDVENCÉRŐL, de hát képzelem, mennyire szerethette szegény cicust, ha ilyen könnyen megválik tőle. Az én macskám már szerves része az életemnek öt éve, és ha három lába lenne, nem lenne szőre, büdös lenne, vagy bármilyen betegsége lenne, amit más undorítónak találat, de nem tehet róla, az sem érdekelne. De pontosan ilyenek a felelőtlen emberek, egyszerűen szánalmas.
Viszont lehet, hogy a nő csak szimplán őrült, mert nem találkoztam még soha meleg állattal, így lehet, hogy csak képzelődik.
2014. január 30. 21:03 #99
AnymButterfly
AnymButterfly

Státuszhttp://aniaweria.tumblr.com/
Hozzászólás: 860
Csatolások: 1
Azonosító: 165763
Értem. Szóval gazdinak meri hívni magát. Ha én olyan ember lennék, mint ő, még az utcára sem merném kitolni a képem, nemhogy macskát vegyek/tartsak. Milyen primitív viselkedésforma az, hogy kidobja a kedvenckéjét azért, mert meleg? Na és? Fertőző? Agresszív? Okozott bármilyen testi épséget ennek a nőnemű egyednek? Mert csak akkor lenne oka kidobni. Nem értem, hogy hogy lehet ilyen egy "gazdi", de az biztos, hogy nem kéne gyerekeket szülnie. Ahogy azt mondani szokták manapság: Öljük meg, mielőtt tojásokat rak.
2014. január 30. 21:05 #100
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.01.30. 20:52)
Hát most ezen nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.  blink.gif Amúgy is szívből gyűlölöm az olyan embernek nevezett sejtkupacokat, akik a végletekig képesek elmenni ha az előítéletükről van szó... Az meg, hogy valaki az évek óta állítása szerint eddig szeretett kisállatát csak úgy kidobná, elajándékozná, mert szegény esetleg tényleg kicsit más, ahogy ő állítja. Az állatoknál az ilyesfajta érzelem egy heréléssel kezelhető, hisz elmúlnak a vágyak, nem lesz benne semmilyen szexuális vágy többé.
Most komolyan, hogy lehet valaki már ilyen szinten buta, mint a föld??
Szerintem meg semmi baja annak a macskának. Nekem mióta az eszemet tudom mindig volt macskám kivétel nélkül, mind fiú volt és soha ilyet nem tapasztaltam. Most van egy kimiskárolt lány cicám, meg két herélt kandúrom. Utóbbi kettő mindig együtt alszik hiszen együtt nőttek fel a később ide került lányt pedig időnként csoportosan "megverik". Most akkor én is adjak túl rajtuk, mert ha ütik a lányt az mindjárt arra enged következtetni, hogy nem szeretik a nőneműeket (amit erősen kétlek mivel ki vannak herélve, így ilyesfajta vágyuk nem lehet) De ha nem lennének kiherélve se adnák túl rajtuk, mint egy megunt régi tárgyon... mellow.gif 
AKI ÁLLATOT VÁLLAL AZ FELELŐSSÉGET IS KAP MELLÉ!  reklamalo.gif 
Ha pedig valaki egy esetleges "nehézség" miatt mindjárt kiárusítja, az olyan mintha a gyerekén adna túl.
Az a macska szereti őt, ő meg ilyen "kedves" módon hálálja meg neki. Remélem a Jó Isten az ilyeneket is megbünteti!!  mad.gif

Erre mondják, ő is kétszer állt sorba, mikor az észt osztogatták, de mégsem jutott neki.
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!