Kidobná meleg macskáját a homofób gazda
2014. január 30. 18:09
|
|
Cappy-1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.19. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 219575 offline
|
Még meleg a macska
Hát az furcsa de vicces!
Na de akkoris, kidobni?:/ Ennyiért szegény ciciust? Én szivesen elfogadnám hisz olyan cuki :3
Bár egy kicsit bizzar. De végülis ha embereknél vannak melegek akkor állatoknál is lehet ezek szerint
Na de akkoris, kidobni?:/ Ennyiért szegény ciciust? Én szivesen elfogadnám hisz olyan cuki :3
Bár egy kicsit bizzar. De végülis ha embereknél vannak melegek akkor állatoknál is lehet ezek szerint
2014. január 30. 18:22
szegény ciculi.Undorítóak azok az emberek akik ezt művelik az állatokkal!!!!!!!!!!!!felháborító!!!4
2014. január 30. 18:26
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Undorodom ezektől, elsüllyednék a helyükben
2014. január 30. 18:33
Én őt dobnám ki... Egy emeletes ház legtetejéről.
2014. január 30. 18:34
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
2014. január 30. 18:38
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Szegény. Pedig milyen szép cica.
2014. január 30. 18:45
Ez....mekkora.....hülyeség.... "Megtagadja a természet törvényeit." Nem hiszem hogy egy macskától felborulna az egész világ... Főleg akkor, ha csak ennyi baja van, hogy nem hetero.
De ez még önmagába is hülyeség. Én eleve nem ítélem el a melegeket, főleg akkor nem, ha ÁLLATOK! xD Ez már önmagában is vicces, nemhogy még leírva
De ez még önmagába is hülyeség. Én eleve nem ítélem el a melegeket, főleg akkor nem, ha ÁLLATOK! xD Ez már önmagában is vicces, nemhogy még leírva
2014. január 30. 18:46
Ez hülye! Imádom a cicákat,én simán befogadnám. :3
2014. január 30. 18:47
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
Mi a pénisz????
Az állatok nem "melegek" vagy "heterók".... hanem állatok!
Van az az ostoba vita, hogy van-e lelkük vagy nincs, de ha van is, ne hozzuk már őket egy szintre az emberekkel...
Édes Istenem...
Az állatok nem "melegek" vagy "heterók".... hanem állatok!
Van az az ostoba vita, hogy van-e lelkük vagy nincs, de ha van is, ne hozzuk már őket egy szintre az emberekkel...
Édes Istenem...
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett