Sötét titkokat rejthet Justin Bieber elkobzott telefonja
2014. január 18. 16:16
|
|
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline
|
Szanalom ez az egesz...miert kell ot bantani..amig ezzel foglalkoznak csak azert h tonkretegyek..sokkal masabb nagyobb dolgokkal is foglalkozhatnanak
2014. január 18. 16:16
|
|
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline
|
hiszem ha latom fogadjunk a tmz...
nem tudjak bizonyitani, h "retteg". hulyeseg az egesz. -.- #belieberforever
nem tudjak bizonyitani, h "retteg". hulyeseg az egesz. -.- #belieberforever
2014. január 18. 16:39
Hogy lehet valaki ennyire ostoba, hogy ilyeneket rak a telefonjára??????????????????
2014. január 18. 17:14
|
|
Pusszedlii01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 159 Csatolások: 104 Azonosító: 215061 offline
|
Született pancser
2014. január 18. 17:26
|
|
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline
|
Jó lenne, ha már kezdenének valamit ezzel az idegesítő kis görccsel, és leültetnék egy kis időre legalább, hogy addig se kelljen naponta a majom fejét nézegetni a főoldalon. Tojásdobálás, drogozás meg botrányok... Hol van ilyenkor az édesanyja? És hogy létezik hogy vannak még rajongói?
2014. január 18. 17:40
|
|
letiibelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 210834 offline
|
Gyorsan írtam és hibásan!
Nem kell egyből azért lebaszni! xDDD És elmondom,többet ért el, és többet is fog elérni mint TI, szánalmas kutyák.Igen,nekem se.. Ha nem mondod hülyén halok meg! O.o -.-' Volt,de ma cseréltem le.Na pofád lapos
2014. január 18. 17:51
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
letiibelieber
na figyelj ide, itt senki nem a kutyád vagy a csicskád hogy igy beszélj !úgyhogy légyszives vegyél vissza mert nekem szégyen hogy ilyen embert látok ezen az oldalon....
na figyelj ide, itt senki nem a kutyád vagy a csicskád hogy igy beszélj !úgyhogy légyszives vegyél vissza mert nekem szégyen hogy ilyen embert látok ezen az oldalon....
2014. január 18. 18:03
|
|
bniki25új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 29 Csatolások: 2 Azonosító: 138403 offline
|
letiibelieber
szerinted mit tett le az asztalra??? Esetleg a sz@ros pelenkáját, mást nem igen
mit lehet ezen a senkiházin szeretni, valaki magyarázza már meg nekem, mert sehogy nem fér a fejembe, gusztustalan, nyálas, nyávogós, szaralak, senkit és semmit nem tisztel.
szerinted mit tett le az asztalra??? Esetleg a sz@ros pelenkáját, mást nem igen
mit lehet ezen a senkiházin szeretni, valaki magyarázza már meg nekem, mert sehogy nem fér a fejembe, gusztustalan, nyálas, nyávogós, szaralak, senkit és semmit nem tisztel.
2014. január 18. 18:05
|
|
utálombiebertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 208283 offline
|
letiibelieber
már bocsika de Amikor Isten az intelligenciát osztotta, Te a vécén voltál? amugy mit ugats itt nekem te KUTYA?
már bocsika de Amikor Isten az intelligenciát osztotta, Te a vécén voltál? amugy mit ugats itt nekem te KUTYA?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: